0x (ZRX) update

0x Protocol is tot stand gekomen met de overtuiging dat de meeste digitale assets en goederen zullen worden geïncasseerd. Deze modelwijziging moet worden ondersteund door veilige en gezonde technologie, waar het 0x Protocol in werking treedt.

Het project werd opgericht in oktober 2016 en is voortdurend in ontwikkeling om een plug-in te worden met als uiteindelijk doel om de go-to gedecentraliseerde exchange voor het Ethereum ecosysteem te worden.

Doelstellingen van 0x (ZRX)

0x creëert een protocol met behulp van Ethereum smart contracts voor eenieder in de wereld om een gedecentraliseerde exchange uit te voeren.

Het team achter de 0x gelooft dat er in de toekomst duizenden Ethereum tokens zullen zijn en dat er een behoefte zal zijn om deze betrouwbaar en efficiënt te kunnen uitwisselen.

Het protocol wordt al gebruikt door sommige exchanges, wat betekent dat het operationeel is.

0x had een ICO waarbij ze in augustus 2017 $24M hebben opgehaald.

Technologie en Gebruik

Het project probeert de visie te implementeren waarbij waarden in publieke blockchains worden uitgedrukt. Dit omvat fiatvaluta’s, aandelen, obligaties, grondstoffen, schulden, vastgoed, video game items, digitale verzamelobjecten, softwarelicenties, reputatie, enz.

Om dat te bereiken proberen ze mensen in staat te stellen om de tokens gemakkelijk om te ruilen via het protocol.

0x heeft zijn eigen Ethereum token, ZRX, die gebruikt wordt om handelsvergoedingen te betalen aan externe dienstverleners voor hun diensten.

Het belangrijkste doel van ZRX is een gedecentraliseerd beheer over het 0x protocol upgrade systeem, met andere woorden, het bezitten van ZRX geeft u een proportioneel deel van uw holdings in hoe het protocol in de loop der tijd verbeterd moet worden.

Recent nieuws

De grote mijlpaal was de release van het 0x protocol v2.0. Versie 2.0 brengt verdere modulariteit en uitbreidbaarheid, waardoor ontwikkelaars veel nieuwe use-cases kunnen benaderen.

De nieuwe bijgewerkte roadmap zou eind dit jaar gepubliceerd moeten worden.

De grootste recente ontwikkeling was dat ZRX werd toegevoegd aan Coinbse dat zich bij de bestaande 5 coins voegde: BTC, ETH, BCH, ETC en LTC. Dit is de eerste token die na lange tijd aan Coinbase worden toegevoegd.

Er zijn al verschillende relay exchanges die gebruik maken van 0x, waarvan de grootste zijn: DDEX, Radar Relais, Paradex en recentelijk The Ocean.

Roadmap

Er zijn op dit moment ongeveer 35 medewerkers volgens LinkedIn, wat een vrij groot team betekent. Ze hebben een kantoor in San Francisco, USA.

Eén van de weinige projecten in de cryptocurrency wereld die al een werkend product heeft.

Cryptocurrencies zijn nog maar het begin. De volgende stap is het team te lanceren om de gaming assets te symboliseren en om spelersmarktplaatsen te bouwen op de nieuwe 0x V2! Dit omvat ook tradeables en collectables.

Er is enige concurrentie in de sector, maar 0x lijkt een voorsprong te hebben en het beter te doen. De belangrijkste concurrenten zijn Kyber Network en Raiden.

Beschikbaarheid

ZRX is genoteerd op verschillende belangrijke exchanges, waarvan de belangrijkste zijn:

  • Binance (40% van het volume)
  • Coinbase Pro (27%)
  • Ethfinex (7%)
  • Upbit (6%)
  • Bittrex (3%)

ook op veel meer zoals Poloniex, OKEx, ABCC enz. Ook op Coinbase app.

Bitcoin is de meest populaire pairing, maar ook gekoppeld met USD, KRW, ETH, EUR, USDT, USDT.

542M van de 1B tokens zijn momenteel in omloop.

ZRX was één van de sterkere altcoins dit jaar en presteerde beter dan de meerderheid van de cryptocurrencies die alleen tegen Bitcoin slechter was en zelfs beter presteerde dan Ethereum. De ATH is $2.53 en werd bereikt op 9 januari tijdens de altcoin pump.

Conclusie

0x is snel uitgegroeid tot een van de meest bekende altcoins en de notering op de Coinbase bevestigt hoe goed het project het doet.

Het is momenteel de goedkoopste en laagste mcap-alternatief dat op Coinbase is verschenen, wat betekent dat veel mensen er naar zullen kijken als de volgende bullmarkt begint.

Naast relays wordt de 0x ook gebruikt door andere projecten zoals Augur, Request, Maker, Aragon, District0x, Blocknet en meer.

0x is een veelbelovend project en één van de veiligste altcoins om in te investeren omdat het wordt ondersteund door het echte gebruik. Wij denken dat de huidige waardering laag is gezien het potentieel van het project.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

What's your reaction?

Leave a comment