Dagelijkse crypto-update 4 – februari

Bitcoin is dipte vandaag iets lager, omdat de bulls worstelden om de gewone trading range te doorbreken. Tron daarintegen steeg met maar liefst 13%, omdat de hype rond het onlangs gelanceerde BitTorrent token (BTT) interesse blijft wekken .

Volumes Stijging, Volatiliteit Dalingen

De dalende trend op maandag ging gepaard met een opmerkelijke stijging van de tradingvolumes. In de afgelopen 24 uur waren de trading-volumes van BTC met meer dan $300 miljoen gestegen tot bijna $5,3 miljard, volgens CoinMarketCap. Bitcoin heeft in de afgelopen 30 dagen een hoger volume vertoond dan het normale volume, wat erop wijst dat er sinds de zomer een grote toename in omloop is. Deze trend heeft zich in het vierde kwartaal versterkt doordat er opnieuw slapende rekeningen actief werden. Een groot deel van deze activiteit is verbonden met Bitcoin whales, of grote eigenaren van de cryptocurrency.

Het circulerende aanbod van Bitcoin heeft meestal een directe invloed op de volatiliteit, of de mate waarin de asset in prijs fluctueert. Dit is de afgelopen weken echter niet het geval geweest. De 30-dagen volatiliteitsindex voor Bitcoin is sinds medio december gestaag gedaald, en dat was juist rond de tijd dat de markt herstelde van zijn meest recente dieptepunt.

Vanaf zondag was de 30-dagen volatiliteitindex van Bitcoin 2,66%, dus er is weinig veranderd ten opzichte van de dag ervoor. De volatiliteitsmeter bereikte op 18 december bijna een piek van 6%.

Onze top 6 voor vandaag

NEO 3.0 in aantocht

NEO, het Chinese blockchainplatform en cryptocurrency die ontworpen is om een schaalbaar netwerk van gedecentraliseerde applicaties te bouwen, heeft de interesse van hun community van volgelingen, traders en gebruikers gewekt, aangezien de details van NEO 3.0 volgende maand tijdens de tweede Seattle DevCon event op 16 februari 2019 zullen worden aangekondigd.

De founder zei vorig jaar in een interview dit over NEO: “NEO 3.0 is een geheel nieuwe versie van het NEO-platform, gebouwd voor grote ondernemingen. Het zal zorgen voor een hogere TPS en stabiliteit, uitgebreidere API’s voor smart contracts, geoptimaliseerde prijsmodellen en nog veel meer.

Het belangrijkste is dat we de kernmodules van NEO volledig zullen herontwerpen.
Om te upgraden naar NEO 3.0 hebben ze minstens één hard-fork nodig. NEO zou misschien zelfs een nieuw blockchainnetwerk opstarten om vervolgens alle oude data naar de nieuwe chain om te zetten.

 

Lees meer >>

De senaat van Wyoming gaat akkoord met de wet om Bitcoin, XRP, Ethereum, Litecoin, EOS en Altcoins tot een legale vorm van geld te maken

De wetgevers in de staat Wyoming bereikten op donderdag een belangrijke mijlpaal. Deze mijlpaal ging over de goedkeuring van het wetsvoorstel “Digital Assets”.

Met een stemming van 28-1, met één verontschuldigde senator, werd deze wet goedgekeurd door de Senaat van Wyoming. Het gaat nu naar het Huis.

Als het een wet wordt, dan vallen cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, XRP en EOS, die gebruikt kunnen worden om goederen te kopen en te verkopen, of om waarde op te slaan of te versturen, onder dezelfde wetgeving als geld.

 

Lees meer >>

BTT is een groot succes

De ICO van BitTorrent, die op 28 januari met succes werd afgerond, blijft een enorm veel aandacht krijgen. BitTorrent token wordt op dit moment zes keer meer verhandeld in vergelijking met de fondsenwervingsprijs. De tradingvolumes van BitTorrent blijven dagelijks aanzienlijke hoogten bereiken.

De laatste 24 uur alleen al werd er meer dan 200 miljoen dollar verhandeld. Na de veelbelovende lancering van BTT, die ook tijdens deze bearmarkt sterk blijft presteren, kijkt Binance Launchpad uit naar de volgende coin. Dit zal namelijk Fetch.AI (FET) zijn, die op 25 februari 2019 met zijn crowdsale zal starten.

De prijs van het BTT token is op dit moment $0.0007 of 20 Satoshi, dit is een stijgingspercentage van 50%. BTT wordt verhandeld op de volgende grote exchanges: Binance, OKEx, KuCoin, Upbit en TRX.market.

 

Lees meer >>

Mt. Gox gebruikers moeten nóg langer wachten op hun uitbetaling

Een voormalige business partner van Mt. Gox, Coinlab, heeft hun vordering op een schadevergoeding verhoogd van $75 miljoen naar $16 miljard. Dit werd bekend gemaakt via een foto van de vordering op Reddit. Nadat Mt. Gox is ingestort hebben Coinlab en vele voormalige klanten de exchange voor het gerecht gesleept. Klanten willen simpelweg hun munten terug, Coinlab wil een schadevergoeding voor contractbreuk. De nieuwe vordering zou de rechtzaak nog stukken langer kunnen rekken.

 

Lees meer >>

Ethereum ontwikkelaars stellen veranderingen in mining algoritme uit voor code audit

Ontwikkelaars voor het Ethereum protocol stellen de geplande veranderingen in het mining algoritme uit voor een code audit. De beslissing werd gemaakt tijdens een zogenaamde “public call Friday” met meerdere befaamde ontwikkelaars.

Deze update zou ASIC miners benadelen in de race voor netwerkbeloningen, dit zou “normale” GPU miners een eerlijkere kans geven.

 

Lees meer >>

Analyst ontdekt dat Nvidia $1.35 miljard méér heeft verdiend aan Crypto dan eerder vermeld

Nvidia, een computer hardware producent gevestigd in Taiwan, hebben volgens RBC Capital Markets analyst Mitch Steves meer dan $1.35 miljard meer verdiend dan het bedrijf eerder bekend heeft gemaakt. Nvidia heeft zelf bekend gemaakt dat ze $602 miljoen aan winst hebben geboekt, terwijl dit werkelijk $1.95 miljard zou zijn. Steves’ calculaties zijn gebaseerd op de hash rate van het Ethereum netwerk en andere cryptocurrencies waar GPUs voor nodig zijn om te minen.

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u gewoon een andere mening? Laat het ons dan zeker weten! Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. Deze groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment