5 coins met een lage marketcap voor 2018

1. Coss

Concept

COSS is een platform dat bedoeld is om massa’s cryptocurrencies samen te brengen. Om dit te bereiken, zijn er een reeks oplossingen geïmplementeerd op het platform met een reeds beschikbaar tradesysteem, wallets, crowdfunding en handelsplatformen. Andere geplande functies zijn creditcards, smart contracts, remmitances en bewijs van ontwikkelingen.

Waarom

Werkende wallets, uitwisselingen en ICO’s die er al op gebruikt worden, zeer ambitieus met enkele enorme mijlpalen in de ontwikkeling, enorm potentieel met mogelijk een platform, veel partnerschappen, zeer lage marketcap, de tokens genereren inkomsten niet alleen uit de uitwisseling, maar ook uit de betalingsgateaway , het inkomen uit tokens is niet beperkt (in tegenstelling tot Kucoin bijvoorbeeld).

Coin gerangschikt op 309e plaats in termen van marketcap ($8.7 miljoen).
Einde van 2018 voorspelling: pestimistisch: $1, optimistisch $10

Score

2. Change (CAG)

Concept

Change is gericht op het implementeren van een reeks financiële oplossingen in een eenvoudig te gebruiken app. Het zal een cryptocurrencywallet zijn die de opslag van alle belangrijke cryptocurrencies mogelijk maakt, eenvoudig beheer van crypto wallets, overdracht van geld tussen mensen. Er zal ook een kaart zijn die werkt als een normale bankkaart en een marktplaats waar mensen crypto’s kunnen gebruiken om te beleggen in aandelen, peer-to-peer leningen, onroerend goed, auto- of reisverzekeringen enz.

Waarom

Vergelijkbare projecten die veel meer waard zijn (Tenx, Centra, Monaco, Tokencard) en Change is eigenlijk ambitieuzer, er komen belangrijke updates uit. Change heeft echt een groot potentieel om populair te worden bij nieuwe gebruikers die de app gebruiken, echt goed gebruik van tokens en beloond met dividenden .

Coin gerangschikt op 578ste plaats in termen van marketcap ($8.3 miljoen).
Einde van 2018 voorspelling: pestimistische $3, Optimistische $20

Score

3. Decision tokens (HST)

Concept

Horizon state is een op een blockchain gebaseerd platform en ecosysteem dat efficiënte vote casting- en besluitvormingsprocessen mogelijk maakt. Het platform werkt door het gebruik van decision tokens (HST). Deze worden gebruikt voor het uitvoeren van de besluitvormings- en stemprocedures door het ‘gas’ te leveren voor stemmingen en andere diensten binnen het ecosysteem.

Waarom

Uniek omdat Clearpool de belangrijkste competitie is, het idee is echt gaaf en kan in het echte leven worden gebruikt, mist de grootste uitwisselingen, een degelijke roadmap (hoewel de hoofdontwikkeling vrij ver weg is), het team is actief op sociale media en woont evenementen/topbijeenkomsten bij, zeer lage huidige waardering, aangekondigde partnerschappen (Verenigde Naties) en werken aan nieuwe partnerschappen.

Coin gerangschikt op 357ste in termen van marketcap ($9 miljoen).
Einde van 2018 voorspelling: pestimistische $2, Optimistische $15

Score

4. Flixxo (FLIXX)

Concept

Flixxo probeert een gedecentraliseerd videodistributienetwerk te creëren, waarbij gebruikers de eigenaren en begunstigden van hun inhoud zullen zijn. Gebruikers delen alle inhoud op hun apparaat met de rest van de community via het netwerk met behulp van het Bittorrent-protocol. Uiteindelijk is dit in de praktijk een gedecentraliseerd YouTube kanaal waarbij de tokens door gebruikers gebruikt worden om video’s te bekijken, door producenten om geld te verdienen met hun werk en om het netwerk te stimuleren en door adverteerders om te betalen.

Waarom

Goed team en goede adviseurs, enorm potentieel aangezien er behoefte is aan goed alternatief voor YouTube, concurrentie nog in de beginfase Dtube en LBRY. Omvat nuttige partnerschappen zoalsAdEx, Bnacor, Wings, Coinomi, RSK Labs en iExec, super lage marktkapitalisatie , ontbreekt op de grootste beurzen en volledig functioneel platform gepland voor Q2 2018

coin gerangschikt op 523 ste plaats in termen van marketcap ($ 8.9 miljoen).
Einde van 2018 voorspelling: pestimistisch $1, optimistisch: $5

Score

5. Publica (PBL)

Concept

Publica maakt decentralisatie bij directe transacties van valuta tussen lezers en auteurs mogelijk om de boeken van één of andere geschreven werk te kopen. Met andere woorden: een gedecentraliseerde uitgave van boeken in de blockchain. Publica-protocol wordt mogelijk gemaakt door de valuta Pebbles. Er zal een afzonderlijke valuta zijn met de naam READ die zal worden gebruikt om boeken te kopen.

Waarom

Zeer lage marketcap (zelfs niet in de top 400), uniek project, ontwikkeld door het bestaande bedrijf Scandiweb, die ontwikkelingswerk hebben gedaan voor verschillende belangrijke bedrijven zoals Walmart of Jaguar, tokens zullen in ruil zijn voor READ tokens, dus er zal vraag zijn. Er schuilt een logica achter het project met auteurs die het initiatief hebben om het te gebruiken, mooi geplande roadmap.

Coin gerangschikt op 617de plaats in termen van marketcap ($5.4 miljoen).
Einde van 2018 voorspelling: pestimistisch: $2 optimistisch: $5

Score

 

What's your reaction?

Leave a comment