5 Cryptocurrency Trends in 2018: DEEL4

Er zijn verschillende soorten van tokens in de wereld van de cryptocurrency. Veel investeerders vragen zich dan ook af welke soort de traditionele markt eerst op zijn grondvesten zal laten daveren. Hieronder geven we jullie een kort overzicht.

Trend 4: het aanbod van Security Tokens zal de traditionele financiële wereld op zijn grondvesten laten daveren.

Op dit moment delen we de tokens op in 3 verschillende categorieën:

  • Payment Tokens
  • Utility Tokens
  • Security Tokens.

Payment Tokens worden gebruikt voor betalingen als betaalvaluta.

Utility Tokens worden gebruikt om een bepaalde service of toegang tot een applicatie te kopen.

Security Tokens worden daarentegen gebruikt om elk eigendomsmiddel te symboliseren. Deze omvatten, onder andere: vastgoed, aandelen, kunst en obligaties.

Security Tokens bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele financiële producten, zoals lagere kosten, minder risico van de financiële manipulatie door banken, en een betere toegang tot investeerders (aangezien iedereen met een internetverbinding kan deelnemen).

Om nog maar te zwijgen over het feit dat de distributie van Security Tokens volledig legaal kan gebeuren. Volgens Anthony Pompliano, Managing Partner van Full Tilt Capital:

Wanneer Security Tokens correct worden uitgevoerd, zijn ze niet in strijd met wet- en regelgeving, maar verwijderen ze financiële instellingen en tussenpersonen.

Wij voorspellen in 2018 de tokenisatie van een aantal traditionele financiële producten. Dit is mogelijk door de enorme verbeteringen in efficiëntie die bereikt kunnen worden met Security Tokens en de mogelijkheid om token sales uit te voeren zonder in strijd te zijn met de wettelijke regelgeving.

Het advies

Hou de projecten in de gaten die traditionele middelen willen tokeniseren, zoals tZERO en Polymath.

Voor degenen die in de aandelenmarkt zitten, adviseren wij ook onderzoek te doen naar Overstock.com (OSTK). Zij zullen waarschijnlijk de e-commerce business (Overstock.com) verkopen om zich 100% te richten op de lancering van T0. T0 is de hightech dochteronderneming van Overstock.com, Inc.

De CEO van OSTK, Patrick Bryne, heeft een vendetta tegen de corruptie van Wall Street en lanceerde T0 om Wall Street te raken waar het hen het meest pijn doet, namelijk hun portefeuille. Als Patrick Bryne en het T0-team dit kan waarmaken, wordt het een legendarische overwinning voor de “good guys”.

 

What's your reaction?

Leave a comment