5 STO’s die je in 2019 beter niet uit het oog verliest!

Security Token Offerings (STO’s) winnen aan populariteit en zijn veelbelovend om het ICO-model na verloop van tijd te vervangen. Ze hebben ook het bijkomende voordeel dat zij qua status gelijk zijn aan effecten, met dividenduitkeringen en andere voordelen die aan de aandeelhouders worden toegekend. De grootste hindernis is de juridische onzekerheid, want de belangrijkste rechtsgeldige partij is de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

In dit artikel zullen wij u vijf projecten voorstellen die de STO-fase al hebben afgerond. Het is de moeite waard om op te merken dat deze tokens vanwege hun juridische status niet beschikbaar zijn op exchanges, en je kunt ze alleen krijgen via over-the-counter (OTC) deals.

Lees ook het gerelateerd artikel dat we een tijdje geleden gepost hebben —>>>

Onze 5 STO’s

Vaultbank

Vaultbank (https://vaultbank.io/) is een project waarbij gebruikers, naast de digitale asset exchange voor security- en utility tokens, gemakkelijk fiat kunnen uitwisselen via hun debetkaart. Het bedrijf zal ook andere services aanbieden met betrekking tot het tokenizen van verschillende assets zoals bedrijven, handelszaken en vastgoed. De tokenhouders zijn gelijk aan de aandeelhouders van het bedrijf en ontvangen eenmaal per kwartaal dividenden en een volledig verslag. Vaultbank’s STO eindigde in maart, en zij hebben $10 miljoen opgehaald.

Esp Digitaal

Aspen Digital (http://aspencoin.io) is een token dat het recht geeft op gedeeltelijke eigendom van het luxe hotel The St. Regis Aspen Resort in Aspen, Colorado, het ”heilige Mekka” van wintersportliefhebbers in de Verenigde Staten. Token houders hebben recht op kwartaaldividenden van 4,75% en rapporten. De Aspen Digital STO eindigde op 1 oktober en ze haalden 18 miljoen dollar op.

Neluns

Neluns (https://neluns.io/) is een ecosysteem dat bestaat uit een exchange, een bank en een verzekeringsmaatschappij. NLS tokens betalen ieder kwartaal dividenduitkeringen aan hun houders en bestaan voor 50% uit de winst van het bedrijf. Het bedrijf is van plan om kaarten uit te geven in samenwerking met Visa, Mastercard en American Express. Het project is enorm en het is gelukt om 136 miljoen dollar in te zamelen bij de ICO/STO.

Ceyron

Ceyron (https://ceyron.io/) is een gedecentraliseerde exchange voor crypto-assets met een jaarlijkse dividenduitkering. Het is vermeldenswaardig dat het bezit van tokens op zich geen automatisch eigendom van het bedrijf betekent. Het percentage van de dividenden is ook niet gespecificeerd. Er is een prepaid debetkaart waarmee u 20 soorten valuta’s zonder kosten kunt opnemen.

tZero

tZero (https://tzero.com) is een project dat van plan is om een exchange te ontwikkelen voor de handel in security tokens die conform zijn met de regelgeving. Het tZero project heeft 134 miljoen dollar ingezameld. De omvang en de betalingsmogelijkheid van de dividenden zijn niet gevonden. Achter het project zit een grote online retailer Overstock.com.

Besluit

Het project dat het meest in ons oog springt is tZero en dit is te wijten aan de groeiende populariteit/potentieel van de STO-handel.

STO’s zullen waarschijnlijk om verschillende redenen aan populariteit winnen. De eerste reden is omdat een STO als eigen vermogen een regelgevende status heeft die meer bescherming van de eigenaar mogelijk maakt. De tweede reden is omdat de waarde van het eigen vermogen gebaseerd is op de bestaande en verwachte cashflow en balans, zodat het veel gemakkelijker te evalueren valt. Ten derde verschaft het liquiditeit aan de assets die geen liquiditeit hebben (tenzij het aandelen zijn en verhandeld worden op de beurs). Het tZero platform probeert het derde probleem op te lossen, dus er is een enorm potentieel.

Nog interessanter is het potentieel om retailbeleggers in staat te stellen om als geaccrediteerde belegger deel te nemen aan venture-achtige projecten. En zoals we weten, heeft de deelname van retailbeleggers vorig jaar geleid tot een stijgende ICO-markt.

Terwijl 2017 het jaar van de ICO was, zal 2019 het jaar van de STO kunnen zijn?

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment