6 redenen om crypto te bezitten

Cryptocurrency, in het bijzonder de prijsschommelingen van Bitcoin, hebben de laatste tijd regelmatig de voorpagina’s gehaald van het nieuws, als gevolg daarvan is er veel discussie geweest over de vraag of cryptocurrency een waardige beleggingsstrategie is voor 2018. Hier 6 redenen waarom je zou moeten investeren in crypto.

1) Verbeterde Crypto-regelgeving

Ergens is het grootste voordeel van de ongekende stijging van de cryptocurrency, de invoering van betere cryptocurrencie regelgeving die nu vorm begint te krijgen. De vermindering van de onzekerheid als gevolg van de(r)gelijke regelgeving heeft de handelsactiviteit en vervolgens de prijzen van de coins aanzienlijk doen stijgen. Strengere regelgeving zal helpen om veel van de zwendelpraktijken met crypto aan te pakken, aangezien alle nieuwe coins en ICO’s aan bepaalde criteria zullen moeten voldoen. Bijgevolg zal de regulering helpen om de angsten van potentiële investeerders weg te nemen en een sterkere basis te leggen voor toekomstige investeringsgroei.

2) De blockchain is er om te blijven

De meerderheid van de sector en de media-aandacht voor crypto investering heeft zich tot nu toe gericht op bitcoin, terwijl er in feite een overvloed aan cryptocurrencies in omloop is om uit te kiezen, allemaal ondersteund door echt spannende, innovatieve individuen en teams. De onderliggende technologie, blockchain is eigenlijk veel spannender dan de dagelijkse fluctuaties van een specifieke munt. Als u dieper in de technologie van blockchain duikt, zult u al snel merken dat veel internationale organisaties aanzienlijke fondsen en middelen beginnen te investeren in crypto, waaronder ondernemingen zoals Microsoft. Veel merken onderzoeken hoe crypto kan worden geïnfiltreerd in hun reeds succesvolle bedrijfsplannen en strategie voor de toekomst en versterken zo de sterk groeiende overtuiging dat blockchain onvermijdelijk een integraal onderdeel zal worden van de manier waarop bedrijven over de hele wereld werken.

3) Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om te investeren

Op basis van persoonlijke ervaring als crypto investeerder kan de sprong aanvankelijk een afschrikwekkend vooruitzicht zijn. Ik had het geluk om advies te hebben gekregen van een ervaren vriend toen ik mijn eerste crypto-investering deed en dit hielp zeker om een aantal van mijn aanvankelijke zorgen en zorgen weg te nemen. De tijden zijn echter veranderd en er is nu veel meer informatie beschikbaar zoals onder andere op onze webiste van trade.be. Dit doen we vooral om beleggers in staat te stellen snel door de wereld van de crypto te navigeren zonder veel van de eerdere toegangsbelemmeringen.  BTCdirect, is één van de populaire digitale providers die wij aantaden, waar beleggers Ethereum, Litecoin en Bitcoin kunnen kopen. Een andere optie is beleggen in ons fonds, ideaal voor mensen die niet alle dagen met de markt kunnen/willen bezig zijn en zich niet echt verdiepen in de coins. Wij doen het werk voor je en lichten u duidelijk in over eventuele veranderingen en het waarom ervan. Perfect voor individuen die in cryptocurrency willen investeren maar niet weten waar ze moeten beginnen.

4) Weg met het oude, tijd voor het nieuwe

Bitcoin is tot nu toe nog altijd koning in de crypto markt en is de meest erkende cryptocurrency op dit moment, maar dit betekent niet dat dit is de beste of enige crypto investering is die de moeite waard is te overwegen in het klimaat van vandaag. De kans om de grootste vruchten van bitcoin te plukken is waarschijnlijk al voorbij en degenen die vele jaren geleden in deze toen nog onbekende coin hebben geïnvesteerd, hebben oogstrelende resultaten geboekt. Beleggers van vandaag die op zoek zijn naar die grote rendementen, moeten daarom hun horizon verbreden door te investeren in alternatieve “altcoins” zoals Ethereum, een zeer veelbelovende cryptocurreny die naar verwachting in 2018-2019 zal floreren. Op dit moment is het vermeldenswaard dat bij een dergelijke investering het risico extreem hoog blijft en u bereid moet zijn om de hele investering te verliezen. Het is daarom alleen aan te raden om te beleggen wat u kan verliezen en wat betaalbaar is. De weg naar het succes van crypto investeren is niet gegarandeerd.

5) Crypto’s veelbelovende toekomst

Zoals bij elke investering moet u zich blijven concentreren op de levensvatbaarheid op lange termijn. Als u geobsedeerd raakt door microanalyse op de korte termijn, zal elke prijsvariatie u zorgen baren over het feit dat u de verkeerde investeringsbeslissing hebt genomen. Dit zou kunnen leiden tot ‘panic sell’ tegen een lagere prijs dan je kocht, terwijl in werkelijkheid, holden totdat de prijs is hersteld en vervolgens zelfs hoger gaat de verstandigste zet had geweest. De cryptomarkt is volatiel en prijsschommelingen zullen er zijn, met sommige meer zorgen dan andere. De recente val van Bitcoin in de richting van de $6.000 maakte zelfs de meest geharde beleggers een beetje warm onder de kraag, maar twee weken later is het weerkaatst tot meer dan $9.000 per coin met voorspellingen van een verdere prijsstijgingen in de komende weken. Je moet altijd kijken naar crypto-investering op de middellange tot lange termijn, dus 1, 5 en 10 jaar, want dit is waar de echte winst waarschijnlijk zal worden gemaakt.

6) U bent een essentieel onderdeel van technologische innovatie

De onderliggende technologie van blockchain is niet alleen de ruggengraat van de wereld van de cryptocurrency, het doet zoveel meer achter de schermen dan wie van ons echt de kan voorstellen. Van supply chain management en boekhouding tot grotere kwaliteitsborging, transparantere productielijnen en nog eerlijkere stemsystemen, blockchain heeft het potentieel om de manier waarop onze wereld werkt ten goede te veranderen. Door te investeren in cryptocurrency helpt u de voortdurende evolutie van deze innovatieve en transformerende technologie te ondersteunen, waarvan toekomstige generaties zullen profiteren.

What's your reaction?

Leave a comment