7 Platforms die je in het oog moet houden

In dit rapport bespreken we onze top 7 verwachtingen wat betreft de platformen. ETH blijft onze favoriet uiteraard, zelfs na de harde prijsdaling van afgelopen maand. Laten we ook is andere platforms beoordelen zodat je ziet wat hun mogelijkheden zijn. Ben je alvast benieuwd neem dan zeker een kijkje op onze analyse hierover.

Ethereum (ETH)

Concept

Ethereum is het meest populaire gedecentraliseerde platform dat slimme contracten uitvoert. Hoewel dit niet het eerste slimme contractplatform was, is Ethereum degene die slimme contracten en dapps populair maakte. Het was ook de belangrijkste factor die heeft bijgedragen aan de cryptocurrency-groei in 2017 (huidige mcap: 50.1B)

Huidige ICO’s

Ethereum maakte ICO’s populair en er worden voortdurend jagers van ICO’s opgestart. De ICO’s waren de belangrijkste bron van de enorme groei die Ethereum heeft meegemaakt. Mensen zagen ICO’s als een goede manier om geld te verdienen en om een ​​bijdrage te leveren aan de ICO’s hadden mensen Ethereum-tokens nodig

Verwachtingen

Ethereum is de veiligste keuze om ICO’s en dapps uit te voeren. We denken dat dit zo zal doorgaan, maar uiteindelijk zullen meer ICO’s op zoek gaan naar alternatieven die passen bij hun behoeften aan Ethereum ICO-marktconsolidering zou moeten toenemen.

Neo

Concept

NEO wordt vaak bestempeld als ‘Ethereum uit China’. Net als Ethereum is het een slim contractplatform op de blockchain. NEO biedt enkele technologische veranderingen die naar mijn mening zouden kunnen betekenen dat NEO superieur is (vooral schaalbaarheid en vriendelijkheid van ontwikkelaars). Het beloont momenteel ook houders door middel van GAS-generatie (huidige mcap: 4B)

Huidige ICO’s

Momenteel is NEO het tweede grootste ICO-platform na Ethereum. Het had al een behoorlijke hoeveelheid ICO’s uitgebracht met enkele echt goede doppen die op NEO werden gelanceerd. Omdat ze minder ICO’s op NEO hebben, werken die ICO’s meestal nauwer samen met het NEO-team.

Verwachtingen

Wij denken dat Neo de kans heeft om in de toekomst een groot ICO-marktaandeel van Ethereum over te nemen met de mogelijkheid om de Aziatische markt te domineren.

NEM (XEM)

Concept

NEM probeert meer bedrijfsgericht te zijn en is specifiek ontworpen met snelheid en schaalbaarheid – iets waar de meeste blockchain-platformen mee worstelen. Ze lanceren iets genaamd Catapult, een complete blockchain-engine die zowel particuliere als openbare netwerken van stroom kan voorzien met zijn unieke slimme contractplug-ins (huidige mcap: 2,5B).

Huidige ICO’s

NEM begint net met ICO’s en doppen, maar het lijkt al een volwaardig en zeer professioneel ogend ICO-platform te zijn. Het aantal ICO’s dat op NEM draait is nog steeds erg klein, maar ICO’s die op zoek zijn naar prestaties boven alles zullen NEM zien als een aantrekkelijk alternatief

Verwachtingen

NEM maakt een goede kans om het grootste deel van de taart te pakken, vooral vanwege de voordelen in schaalbaarheid en prestaties waar Ethereum momenteel moeite mee heeft.

DragonChain (DRGN)

Concept

Dragonchain is een project van enkele medewerkers van Disney. Ze concentreren zich op het aanbieden van specifieke blockchain-oplossingen die in hoge mate aanpasbaar zijn en zijn voorbereid op use cases voor bedrijven. Ze bieden een Incubator-programma dat in feite zorgt voor bedrijven die proberen over te stappen naar blockchain / cryptocurrency (huidige mcap: 201M).

Huidige ICO’s

Dragonchain bevindt zich in een zeer vroeg stadium met het maar het volledige incubatorprogramma zou in 2018 volledig uitgerold moeten zijn – en dat is wanneer we kunnen verwachten dat bedrijven Dragonchain gaan gebruiken om ICO’s uit te voeren.

Verwachtingen

Hoewel niet officieel een Disney-blockchain, heeft Dragonchain veel connecties met Disney, wat zou kunnen leiden tot zakelijke partnerschappen. Zodra ICO’s beginnen op te duiken, verwachten we dat de prijs aanzienlijk zal stijgen.

Stratis

Concept

Stratis is in veel opzichten vergelijkbaar met Dragonchain. Stratis biedt full-servicemogelijkheden voor de ontwikkeling, implementatie en beheer van blockchain-applicaties en -oplossingen met C # in het .Net-framework. Ze concentreren zich op bedrijven die willen overschakelen naar blockchain- en cryptocurrencies (huidige mcap: 501M).

Huidige ICO’s

Stratis is verder in ontwikkeling dan Dragonchain met 2 ICO’s die net op het platform worden gelanceerd, dus het heeft een voorsprong in dat opzicht. Naar verwachting zullen er de komende maanden meer ICO’s worden gelanceerd.

Verwachtingen

Het stratis-project is een van de eerste zakelijke blockhains die oplossingen bieden voor bedrijven, zodat het een voorsprong heeft op de concurrentie als ze kunnen zorgen voor gelijke tred met snelle ontwikkeling.

Komodo

Concept

Komodo is een zeer technisch platform dat zich sterk concentreert op het aspect van de decentralisatie. Het omvat atomaire swaps die het mogelijk maken om verschillende munten in te wisselen voor andere munten zonder gecentraliseerde uitwisselingen te gebruiken. Het team achter Komodo was eerder verantwoordelijk voor Bitcoin Dark, dus ze hebben ervaring met blockchains (huidige mcap: 310M)

Huidige ICO’s

Net als NEM, begint Komodo net aan de ICO-scène. Komodo hanteert een DIY dICO-model dat alle ontwikkelaars en ondernemers toegang geeft tot gratis en  een eenvoudig te gebruiken, gedecentraliseerde blockchain-toolkit om de keuze te versnellen.

Verwachtingen

Komodo heeft een kans om een ​​heel specifieke niche te maken, omdat het zich concentreert op het aspect van decentralisatie, dat sommige projecten aantrekkelijk lijken.

Waves

Concept

Waves is een gedecentraliseerd platform waarmee mensen hun eigen tokens kunnen maken en gebruiken voor crowdfunding, betalen voor goederen, services, stemsystemen en loyaliteits- of kortingsprogramma’s. Er is een gedecentraliseerde uitwisseling op WAVES (huidige mcap: 446M)

Huidige ICO’s

Waves heeft al enkele succesvolle ICO’s op het platform, waarbij MobileGo de grootste was. De token-uitgifte is heel eenvoudig op Waves, wat betekent dat het vaak een keuze is voor kleinere bedrijven die andere platforms niet kunnen betalen.

verwachtingen

Waves zal snel gebruiks vinden vanwege het gebruiksgemak en snel het is om een ​​token op het platform te maken. Het is eigenlijk het beste platform daarvoor. De kwaliteit van die ICO’s is niet noodzakelijk hoog, maar als ze op het wavesplatform blijven aankomen, moet de vraag naar tokens aanwezig zijn.

What's your reaction?

Leave a comment