Interview met Young and Investing!

Bij ons bezoek aan de Belgium Blockchain Summit voorgaande week, leerden we veel bij over regulaties, blockchain in de industrie én banken. We ontmoetten echter ook Quinten François, de jonge kerel van 22 die achter een van de grootste Youtube kanalen zit in Europa genaamd “Young and Investing”. We nodigden hem uit bij ons voor een exclusief interview over crypto, side-projects en blockchain in het algemeen. De geluidsopname kan ook beluisterd worden en is terug te vinden op het einde van deze post.

Dit is een essentieel aspect voor Bitcoin indien hij op de lange termijn wil slagen!

Wat is precies een mesh netwerk? – Een mesh netwerk is een type netwerk waarbij de infrastructuur wordt gedragen door nodes die direct en dynamisch met elkaar in verbinding staan en met elkaar samenwerken om op een efficiënte manier datapakketten te routeren.
Heb je dat niet helemaal begrepen? Wel, laten we eerst eens begrijpen hoe traditionele internetnetwerken vandaag de dag werken.

Wekelijkse update 29 juni – 5 juli

Het was een zware week voor de cryptocurrency markt, aangezien er in zeer krappe ranges werd verhandeld. Bitcoin heeft de afgelopen zeven dagen 1% van zijn waarde verloren, waarbij de trading range beperkt was tot $9.298 aan de bovenkant en $8.933 aan de onderkant. BTC wordt zwaar ingekocht op de dips onder de $9.000, wat een positief technisch signaal is.

Decentralisatie is het antwoord!

Het wordt elke dag duidelijker dat de vrijheid van ideeën in de toekomst afhankelijk zal zijn van decentralisatie. Bijna dagelijks blijken er problemen te zijn met censuur, de-platforming en centralisatie. Hier zijn er een paar die me de laatste weken opvallen:

Wekelijkse update 22 – 28 juni

Bitcoin bereikte op donderdag 25 juni een dieptepunt van 8.899 dollar en herstelde zich tot 9.200 dollar op het moment van schrijven. Terwijl de beslissende $9.000 ononderbroken blijft, schommelt de coin nu al twee weken in een krappe range. Bovendien heeft de prijs de neiging om dichter bij de ondergrens te blijven temidden van een groeiend bearish gevoel.

Word wakker en denk op de lange termijn!

Het coronavirus leidde tot een potentieel catastrofale economische schok. Hele bedrijfstakken zagen hun inkomsten met 95%+ dalen. Tientallen miljoenen mensen verloren hun baan. Het BBP viel binnen enkele weken van een klif en het gesprek rond een herhaling van de Grote Depressie werd steeds luider.

Wekelijkse update 15 – 21 juni

Bitcoin haalde op maandag 15 mei een bodem van 8.899 dollar en bracht vervolgens het grootste deel van de week door in een krappe range, beperkt door de 9.300 dollar aan de onderkant en 9.600 dollar aan de bovenkant. Veel cryptocurrency traders hebben gewacht op een nieuwe poging om boven de psychologische $10.000 uit te komen, maar de cryptocurrencymarkt is futloos gebleven vanwege de lage trading activiteiten.