Interview met Young and Investing!

Bij ons bezoek aan de Belgium Blockchain Summit voorgaande week, leerden we veel bij over regulaties, blockchain in de industrie én banken. We ontmoetten echter ook Quinten François, de jonge kerel van 22 die achter een van de grootste Youtube kanalen zit in Europa genaamd “Young and Investing”. We nodigden hem uit bij ons voor een exclusief interview over crypto, side-projects en blockchain in het algemeen. De geluidsopname kan ook beluisterd worden en is terug te vinden op het einde van deze post.

Wekelijkse update 7 – 13 september

Bitcoin zit nu al meer dan een week in consolidatie sinds de vrije val vanaf de 12.000 dollar. Bitcoin is deze week ook verdacht stil geweest. Hoewel sommige van de beste cryptocurrency assets sterke ups en downs kenden, bleef Bitcoin in een relatieve sereniteit. De prijsactie van Bitcoin werd beperkt door de $10.000 aan de onderzijde en $10.500 aan de bovenzijde.

Wekelijkse update 31 augustus – 6 september

Bitcoin (BTC) wisselt van eigenaar tegen $10.380 na een korte dip onder de 10.000 op vrijdag 4 september. De eerste digitale valuta heeft de afgelopen 24 uur bijna 2% van zijn waarde gewonnen en is sinds het begin van de dag onveranderd gebleven. Het marktaandeel van Bitcoin is licht toegenomen tot 56,7% in vergelijking met 56,3% op vrijdag.

De laatste halte…., de laatste kans om te ontsnappen!

Velen zien ‘bitcoiners’ als een cohort van mensen die gewoon op zoek zijn om snel rijk te worden. Gelukzoekers die per ongeluk op een ontluikende technologie stuitten en op een dag hun krankzinnige winst terug in de oorspronkelijke fiat valuta dumpen. Dit is zeker het geval voor sommige mensen die Bitcoin bezitten, maar die individuen zijn erg kortzichtig en missen het punt van Bitcoin’s bestaan volledig.