Wekelijkse update 2 – 7 december

De crypto markt blijft vrij rustig, omdat de consolidatie-marges die na de crisis zijn ontstaan nog steeds intact zijn bij de grote spelers. De long-term downtrend is nog steeds zichtbaar na de één week durende correctie. Met een aantal vrij zwakkere altcoins die in de buurt liggen van hun recente dieptepunten, is het mogelijk dat deze trend in de nabije toekomst hervat kan worden. Zelfs de sterkere altcoins blijven in de buurt van hun eerdere dieptepunten en als de volatiliteit weer toeneemt, dan is het mogelijk dat er snel nieuwe dieptepunten zullen volgen.

Wekelijkse update 25 november – 1 december

De cryptocurrency markt beleefde vrijdag een tweede golf van post-crash buying, met de grootste coins die allemaal hun weekend-highs aftikte. BTC en XRP bouwden hun relatieve kracht op tijdens de beweging nadat ze wekenlang de weg naar beneden hadden bewandeld, maar ondanks de rally is er weinig veranderd aan de technische aspecten.

Data is de nieuwe olie, en de technologie zal helpen bij real-time info!

Velen van u hebben ons de voordelen horen beschrijven van het digitaliseren van aandelen, obligaties, valuta en grondstoffen. Deze conversatie draait normaal gesproken om de hogere transactiesnelheden, lagere kosten, hogere transparantieniveaus en meer marktconformiteit. Hoewel dit zeker positieve ontwikkelingen zijn, is er nog een ander aspect van deze technologische evolutie dat belangrijk is om op te noemen: