Alle recente factoren waarom wij bullish blijven op Bitcoin!

“De Bitcoin bulls zijn terug!” Dat was de boodschap van Anthony Pompliano op CNBC’s Squawk Box vanmorgen. Hij heeft vooral gepraat over de recente prijsstijging van Bitcoin. Hier is wat je erover moet weten:

  • Bitcoin is meer dan 100% gestegen in 2019 en brak gisteren door met 8.000 dollar.
  • CME Bitcoin Futures volume was gisteren $1.2 miljard (grootste volumedag ooit met meer dan 50%).
  • BitMex heeft afgelopen weekend in één dag $10 miljard aan tradingvolume gerealiseerd.
  • De afgelopen twee dagen zijn er op verschillende exchanges heel wat nieuwe all-time highs bereikt, wat betreft tradingvolumes.
  • Microsoft lanceert de eerste gedecentraliseerde infrastructuur-implementatie dat direct op de Bitcoin blockchain is gebouwd. Lees hier meer
  • Fidelity staat zeer dicht bij de lancering van hun Bitcoin-custody en tradingservice voor Bitcoin. Lees hier meer
  • Bakkt kondigde een datum aan voor juli wanneer ze gaan lanceren. Lees hier meer 
  • Gemini & Flexa kondigden gisteren aan dat je nu Bitcoin kunt gebruiken op het verkoopspunt in Whole Foods, Starbucks en vele andere retailers.
  • NFL Quarterback Matt Barkley kwam vandaag op de proppen en zei dat hij probeerde zijn NFL-contracten met de SF 49ers en Cincinnati Bengals in Bitcoin betaald te krijgen.

Om een lang verhaal kort te maken – “Bitcoin adoption is real” . In feite is het zeer waarschijnlijk dat we de bodem van de bearmarkt hebben gezien en dat we nu een bullmarkt van 2 tot 3 jaar betreden, dit zal voor Bitcoin nieuwe en ongekende hoogtepunten opleveren. De Bitcoin transacties en tradingvolumes zijn ongelooflijk groot om naar te kijken.

We zijn 12 maanden verwijderd van Bitcoin’s halving-event, wat leidt tot meer schaarsheid voor een toch al schaars asset. Dit is historisch gezien altijd een belangrijke prijsbepalende factor geweest en wij zien geen reden waarom dat deze keer anders zou zijn.

U kunt Pomp enkele van de bovenstaande punten horen bespreken, in de video hieronder. Enjoy!

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment