Apollo, Ethereum hard fork en Dash update

Apollo valuta controverses

De Apollo Currency (APL) is deze week betrokken geweest bij een aantal controverses door de gekke prijsbewegingen. Apollo is een NXT fork die de bloktijd heeft verlaagd naar 2 seconden en die beweert dat er verschillende verbeteringen zijn aangebracht zoals smart contracts, sharding, privacy features en meer.

Een Reddit-gebruiker u/RozzyPoffle deed een uitgebreid onderzoek naar Apollo en benadrukte dat geen enkele van de beloftes zijn nagekomen en het enige dat ze hebben gedaan was het veranderen van enkele regels van de NXT code.

Bovendien benadrukte hij hoe het team een pump en dump scam uitvoert, waarbij zelfs John Mcafee, die zwaar betrokken was bij het team, een rol speelde. Het resultaat was dat APL spectaculair steeg en vervolgens in prijs daalde, waardoor mensen veel geld verloren. Na mijn onderzoek, lijkt het er wel op dat APL een simpele cash grab is.

Ethereum constantinople hard-fork

Core-ontwikkelaars van het Ethereum-netwerk hebben voorgesteld om Constantinople uit te rollen, de langverwachte system-wide upgrade, die vorige week, eind februari, werd uitgesteld.

De upgrade, ook wel bekend als een hard-fork, zal tussen 26 februari en 28 februari live gaan en in een later stadium zal een block number worden beslist. De geplande datum werd bepaald tijdens een core develop telefoongesprek dat plaatsvond op vrijdag 18 februari.

Deze beslissing werd genomen naar aanleiding van een veiligheidsrisico dat door het smart contractbedrijf ChainSecurity werd vastgesteld. Vanwege deze kwetsbaarheid is Constantinople nu gepland om volgende maand live te gaan en de buggy EIP is uit deze hard-fork datum geschrapt, maar zal getest en hersteld worden bij een latere hard-fork.

Verrassend genoeg werd Ethereum niet benadeeld en de prijs werd vooral beïnvloed door de Bitcoin-beweging.

Dash release versie 0.13.0

Op 14 januari heeft Dash de release van de Dash Core v0.13.0 software aangekondigd als basis voor Dash Evolution, een serie van netwerk-updates die ontworpen zijn om van Dash het meest gebruiksvriendelijke, op blockchain gebaseerde betalingssysteem ter wereld te maken.

De software release richt zich op het verbeteren van de consensus methoden op het netwerk, en omvat de volgende hoogtepunten:

  • Automatische InstantSend, die de snelheid van de meeste transacties zal verbeteren.
  • Speciale transacties om niet-financiële transacties op de blockchain aan te passen.
  • Een deterministische masternode lijst en verbeteringen aan de privacy transactie.

Dash heeft te kampen gehad met een waardeverlies van meer dan 98% ten opzichte van de ATH, wat zelfs voor een altcoin een behoorlijk slecht resultaat is. Het feit dat de ontwikkeling nog steeds vordert is een goed teken, maar ik heb nog steeds mijn twijfels of Dash kan tippen aan de concurrentiedruk van andere pure betalingscrypto.

 

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u gewoon een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. Deze groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment