Ark prijsvoorspelling 2018

Ark is een project als geen ander, het heeft zeer ambitieuze doelen gesteld, maar zal het onze verwachtingen kunnen overtreffen in 2018? Wij hebben alvast een paar vaststellingen voor u gemaakt zodat je hier een beter overzicht van krijgt. Lees alvast deze beoordeling en geef je mening op onze tradeblog.

Ark

Concept

ARK biedt gebruikers, ontwikkelaars en startups innovatieve blockchain-technologieën. Ze zijn gericht op het creëren van een compleet ecosysteem van gekoppelde chains en een virtueel spinnenweb met eindeloze use-cases die ARK zeer flexibel, aanpasbaar en schaalbaar maken. ARK is een beveiligd platform dat is ontworpen voor massale acceptatie en is gericht op het leveren van de services die consumenten willen en die ontwikkelaars nodig hebben.

Bear

De technische en politieke uitdagingen:

 • Ark streeft naar het creëren van een compleet ecosysteem van gekoppelde blockchains. Dit is alleen al een grootse taak waarvoor grote technische kennis en ook verschillende partnerschappen vereist zijn. Dit betekent dat dit uiteindelijk een moeilijk project zal zijn om te doen. Het maken van blockchain is relatief eenvoudig, maar fungeren als een brug tussen verschillende blockchains is veel moeilijker.

De ontwikkeling is super vroeg en heeft niet snel verwerkt.

 • Als we naar de website kijken, zullen we zien dat Ark eigenlijk niet zo veel heeft bereikt in termen van ontwikkeling. Dit betekent dat sommige mensen het als vapourware kunnen beschouwen (Software die nooit geproduceerd is of officieel geannuleerd).

Competitie:

 • Er zijn projecten zoals Polkadot, Blocknet en Aelf, wat betekent dat Ark met hen zal moeten concurreren.

 

Bull

Het potentieel :

 • Met zoveel blockchains die worden geïntroduceerd, kan Arks Smartbridge-technologie verschillende blockchains verbinden in één volledig ecosysteem. Ark Contract Execution Services (ACES) betekent dat uw opgeslagen ID op één blockchain bruikbaar is en op een andere blockchain via Ark. In termen van het ultieme potentieel is Ark een van de grootste projecten die er zijn.

Maar er is meer!

 • Ark is van plan om crypto toegankelijker te maken voor iedereen met bestandsopslag, ark wilt het gebruiken als een betaling in winkels, smart debit cards en contactloze betalingen, hardware wallets, allemaal om te zorgen voor een enorm ecosysteem dat het gemakkelijker maakt om crypto te gebruiken.

Gedelegeerd:

 • Proof of mining is energie inefficiënt, Ark gebruikt alternatief genaamd DPoS.
 • Met ARK stem je op voor afgevaardigden die hun winst te laat delen. Dit betekent dat u simpelweg door Ark te houden, een jaarlijks rendement van 8-10% behaalt. Zeer geschikt voor houders op lange termijn.

Overwegingen

 • Ark heeft een van de beste roadmap die ik ooit heb gezien, met mooie percentages en taken die zijn voltooid voor alle ontwikkelingen. Dit betekent dat het toegangspunt voor Ark iets eenvoudiger is dan voor andere projecten.
 • Ark is al vermeld op UpBit, Binance, Bittrex en andere kleinere, dus eventuele toekomstige listings mogen geen invloed hebben op de prijs, afgezien van Koreaanse exchanges, omdat deze daar ontbreken.
 • De huidige prijs is ongeveer $3 en mcap ongeveer $ 211 miljoen. De ATH ligt rond de $10.
 • Volgens de website zijn er 17 kernteamleden, maar Ark heeft een zeer drukke gemeenschap eromheen, waaronder community-ontwikkelaars. De GitHub is echt druk.
 • Ark-coins zijn nodig om te communiceren met de blockchains.

Prijsvoorspelling

Bij alle berekeningen wordt uitgegaan van 104M in ciculatie (infaltion rate ongeveer 6% per jaar)

Bearish: $40 ARK (4,2 miljard) aan het einde van 2018

 • Dit houdt rekening met zeer trage vooruitgang van de ontwikkeling, terwijl marktontwikkelingen het behalen van mijlpalen eenvoudiger maken.

Neutraal: $90 ARK (9,4 miljard) aan het einde van 2018 (waarschijnlijk)

 • Dit is een redelijk veilige, neutrale blik als ark in 2018 een aantal goede ontwikkelingsmijlpalen kan behalen en in staat is enkele grote blockchains met elkaar te verbinden en een soort van betaalpas met ark te implementeren.

Bullish: $200 ARK (20,8 miljard) aan het einde van 2018

 • Ik denk dat Ark de kans heeft om echt te schitteren in 2019, maar als het de belangrijkste ontwikkelingsmijlpalen kan halen en de basis voor het wereldwijde ecosysteem kan veiligstellen in 2019, dan is $ 200 haalbaar.

 

 

What's your reaction?

Leave a comment