Binance registreert een nieuw All-Time High ordervolume

De cryptomarkt heeft de laatste maanden een stijgende trend doorgemaakt na een lange periode van zijwaarts bewegen. Dit is de reden waarom de populaire crypto-exchange Binance op 22 mei een recordaantal orders registreerde. Om deze reden ondervond de exchange wat problemen met de dienstverlening.

De virtuele valuta’s zijn in de eerste helft van dit jaar gestegen en dat kan in de nabije toekomst zo blijven. Het sentiment in de markt is volledig veranderd en altcoins hebben hun hoogste punt in enkele maanden bereikt.

Volgens de CEO en oprichter van de crypto-exchange Binance, Changpeng Zhao, heeft het platform een “opvallend hoog aantal orders geregistreerd,” dat kan worden vergeleken met de crypto-bullmarkt die de sector aan het eind van 2017 heeft meegemaakt. Het is vermeldenswaard dat de crypto-exchange net werd ontdekt door gebruikers in 2017.

De CEO van het platform, de uitwisseling had te maken met een zware belasting die een deel van de gebruikers die op het platform handel dreven, ondervond. Hij zei bijvoorbeeld dat Web, PC, en APP problemen hadden met de belasting.

Zoals de CEO van de beurs heeft uitgelegd, is het handelsvolume (niet de order) in USD momenteel ⅓ van de piek. Tegelijkertijd zei hij dat de prijs van BTC ¼ is en dat de ETH-prijs slechts ⅕ van de laatste piek is. Hij heeft ook uitgelegd dat de meeste andere altcoins lagere prijzen hebben dan tijdens de piek.

Dit toont aan dat er een groeiende interesse is in digitale activa en virtuele valuta’s na een heel jaar in een dalende trend. Zodra er een bullmarkt in de ruimte begint, wordt de cryptogemeenschap erg enthousiast over de toekomstige prijzen van virtuele valuta. Een van de commentaren onder Changpeng Zhao’s Tweet leest dat het momenteel tijd is voor altcoins. Thomas Lee, de mede-oprichter van Fundstrat Global, zei dat dit een slim antwoord is, waarmee hij het idee ondersteunt dat we dicht bij een hoogseizoen kunnen zijn.

Binance is een van de meest populaire platforms voor de handel in digitale activa op de markt. Volgens CoinMarketCap is Binance momenteel het op een na grootste platform in termen van geregistreerd handelsvolume. In de laatste 24 uur behandelde het een volume van 2,5 miljard dollar.

Na de lovende woorden over Binance, vergeet zeker onze partner Coinmerce niet! Coinmerce is opgericht door cryptoliefhebbers, met 1 doel namelijk het zo eenvoudig mogelijk maken van het kopen en verkopen van cryptovaluta voor iedereen. Gemakkelijk, snel en veilig.

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment