Bitcoin en Ethereum verkopen met de Ultimate Guide van Trade.

Waarom deze manier?
 • Veel normale banken zijn niet cryptografisch – met Revolut kunt u uw eigen crypto-vriendelijke bankrekening maken met een betaalpas die overal wordt geaccepteerd waar de gebruikelijke betaalkaarten beschikbaar zijn. Het is geweldig om te reizen omdat het valuta’s in realtime converteert zonder kosten. Dit betekent dat u in euro’s kunt verkopen en het vervolgens in uw land kunt gebruiken, zelfs als het geen euro’s gebruikt.
 • Het gebruik van de GDAX limietorderfunctie om Bitcoin of Ethereum te verkopen heeft geen kosten. Geweldig als je een aanzienlijk bedrag wilt verkopen.
 • Met GDAX kunt u uw geld gratis overboeken naar uw Coinbase-account, waar u het naar uw Revolut-account kunt sturen. Ik denk dat je ook een overdracht van GDAX kunt doen, maar het niet hebt geprobeerd.

  Revolut

  https://www.revolut.com/be/

 • Eerst moet je een Revolut-account aanmaken. Download de app op je telefoon en volg de stappen. De processen zijn vrij eenvoudig. Het is allemaal gratis – je moet wel betalen om de kaart te bestellen, maar je kunt het geld later nog gebruiken. Om de kaart te bestellen, moet je je betaalkaart toevoegen.
 • U hoeft niet te wachten tot de kaart is afgeleverd. Je kunt de app meteen gebruiken. In termen van het gebruik van de kaart zijn er nog geen problemen via reviews gemeld – lijkt overal te werken waar normale betaalkaarten worden geaccepteerd.
 • U moet uw bankrekening activeren in de app en vervolgens wat geld sturen naar uw coinbase-account om de twee accounts samen te koppelen.
 • Revolut heeft ook een cryptocurrency maar je kunt de crypto niet bewaren / verzenden

 

Coinbase

https://www.coinbase.com/?r=521e2d1ec6d27cc790000091

 • Je moet een SEPA-overschrijving doen naar coinbase van ongeveer 5 euro. SEPA-overschrijvingen vanuit coinbase zijn gratis (in tegenstelling tot de meeste banken). Het zal waarschijnlijk anders zijn voor de Amerikaanse gebruikers.
 • Zodra SEPA is voltooid, zijn uw accounts verbonden. Dit duurt meestal enkele dagen. Die 5 euro kan later worden gebruikt.
 • Zodra accounts zijn verbonden, kunt u coinbase gebruiken om het geld dat u heeft behaald te verkopen door BTC / ETH aan Revolut. U wilt BTC / ETH echter niet op Coinbase verkopen. U wilt GDAX gebruiken
GDAX

https://www.gdax.com/

 • GDAX is een uitwisseling die verbonden is met Coinbase. De overdracht tussen GDAX en Coinbase is gratis en heeft geen vertraging –> dit is voor zowel fiat als crypto
 • De reden waarom u via GDAX wilt verkopen, is omdat Coinbase hoge kosten heeft bij de verkoop en GDAX geen kosten heeft als u de verkopen beperkt.
 • Als u in EUROPA bent, verkopen aan EUR

 

Het gehele proces is eigenlijk vrij eenvoudig.

1) Creëer en activeer accounts op Revolut, Coinbase en GDAX.

2) Zorg ervoor dat alle accounts hun KYC hebben voltooid.

3) Stuur SEPA-overdracht (5 euro) van Revolut naar Coinbase. Zorg ervoor dat u het referentienummer invoert dat door Coinbase wordt verstrekt.

4) Wacht tot Coinbase je overdracht bevestigt – je Revolut- en Coinbase-accounts moeten worden gekoppeld zodra dit gebeurt.

5) Stuur de BTC / ETH die u aan GDAX wilt verkopen.

6) Zet ​​limiet verkooporder op GDAX voor euro’s en verkoop uw posities op deze manier.

7) Breng euro’s over van GDAX naar Coinbase. Het is gratis en direct. Ik geloof ook dat je SEPA van GDAX kunt doen, maar ik heb dit nog niet uitgetest.

8) Op Coinbase ga je naar je Euro-portemonnee en doe SEPA naar je Revolut-account.

9) Uw geld moet binnen enkele dagen aankomen.

 

What's your reaction?

Leave a comment