Bitcoin ETF VanEck

De Amerikaanse Securities Exchange Commission (SEC) zou bitcoin ETF-voorstellen moeten behandelen als een kans om de cryptocurrency markt te reguleren en de asset class weerbaarder te maken tegen manipulatie, aldus Gabor Gurbacs, VanEck’s Director of Digital Asset Strategy.

Gurbacs aan het woord met zijn verwachting

In een recent gesprek met CNBC Crypto Trader, zei Gurbacs dat het fonds dat wordt ontwikkeld door VanEck en pakt alle bedenkingen aan die de federale regelgevers op het gebied van crypto securitisatie hebben. Hij verklaarde: “Wat onze ETF onderscheidt, is dat het een fysieke bitcoin ETF is. Dus, het blijft trouw aan de bitcoin die je bezit in onderliggende waarde. Het is volledig verzekerd dus als er sprake is van diefstal, hacks of verliezen; dan dekt de verzekering het”.

In termen van hoe ETF zal worden geprijst zal de asset steunen op een volledig gereguleerde indexerende dochteronderneming, zei Gurbacs. Gezien het feit dat ETF op institutionele investeerders wordt gericht, het heeft een cap van 25 bitcoins per mand.

h

Vroeger op het jaar, stelden VanEck en SolidX een fysisch-gesteunde bitcoin ETF voor. Velen in de crypto-gemeenschap waren van mening dat zij de grootste kans hadden om goedgekeurd te worden door de regelgevers. Terwijl SEC alle toepassingen tot dusver heeft verworpen, zei Gurbacs dat het fysiek gesteunde fonds van VanEck op het punt staat te worden goedgekeurd. Het agentschap moet een oordeel vellen op 29 Dec. 29, hoewel velen geloven dat het tot februari zal worden uitgesteld.

Gurbacs is ervan overtuigd dat de VanEck ETF zal worden goedgekeurd omdat de fondsmanager de juiste marktstructuur voor de digital assets aan het opbouwen is, wat in overeenstemming is met de bedrijfsstrategie die decennia teruggaat.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment