“Bitcoin verdienen” zal in 2020 aan populariteit winnen!

Welkom in 2020 ! Dit moet een geweldig jaar worden voor ieder van jullie, samen met verschillende bedrijven binnen de crypto-industrie.

Eén van de trends die dit jaar veel aandacht zou moeten krijgen is “het verdienen van Bitcoin”. Het algemene uitgangspunt is dat een individu Bitcoin kan verkrijgen door het te kopen of te verdienen. De laatste jaren is de nadruk gelegd op de mogelijkheid om mensen in staat te stellen de digitale valuta te kopen, wat te zien is aan de opbouw van verschillende soorten infrastructuur, waaronder exchanges (gereguleerd, ongereguleerd, gecentraliseerd of gedecentraliseerd), OTC-desks, en andere liquidity providers.

De toegenomen mogelijkheid om Bitcoin aan te schaffen is belangrijk, maar het creëert een selectieve vooringenomenheid voor het type personen dat bereid is om een percentage van hun vermogen om te zetten in het nieuwe asset. Het vereist dat iemand fiat valuta aanneemt en deze verhandelt voor de digitale valuta. Deze personen hebben de neiging om zich meer op de financiële wereld te richten – ze hebben een basiskennis van geld, markten, portfolio’s, investeringen en/of assets. Dit begrip heeft hen ertoe aangezet om naar Bitcoin te kijken en uiteindelijk de sprong te wagen.

Terwijl de op financiën gerichte populatie groot is, is de populatie van individuen die Bitcoin zouden aannemen als ze het gewoon verdienden, veel groter. Dit zijn mensen die minder geneigd zijn hun fiat valuta in digitale valuta om te wisselen, ofwel omdat ze niet veel fiat valuta kunnen riskeren, ofwel omdat ze niet de basiskennis (of interesse) hebben in de nuances van financiële kwesties. De “verdienende Bitcoin” menigte zal waarschijnlijk geïnteresseerd raken in de digitale valuta omdat het voor hen een additief inkomen is, in plaats van een vereiste om fiat-liquiditeit te verliezen om Bitcoin te verkrijgen.

Hier zijn enkele van mijn favoriete voorbeelden van hoe mensen in 2020 Bitcoin zullen gaan verdienen:

  • Commerce Rewards – De meeste mensen kopen goederen en services op het internet. Door gebruik te maken van services zoals Fold App of Lolli, kunt u bij elke aankoop “Bitcoin back” verdienen. Dit mechanisme werkt identiek als de cash back services die u gewend bent, behalve dat u Bitcoin ontvangt in plaats van fiat valuta.
  • Cash Back Credit Cards – Over cash back gesproken, bedrijven zoals BlockFi hebben aangekondigd dat ze van plan zijn een credit card te lanceren die de loyaliteitspunten/cash back beloningen in Bitcoin betaalt, in plaats van dollars of punten.
  • Mining – De mogelijkheid om iemand zijn elektriciteit om te zetten in Bitcoin is de laatste tijd steeds populairder aan het worden. Bedrijven zoals Coinmine  hebben het doodsimpel gemaakt om in vijf minuten of minder een stuk hardware aan te sluiten en te beginnen met minen. Deze “passieve” inkomensstroom zal het leven van de meeste mensen vandaag de dag niet veranderen, maar na verloop van tijd zullen de hardware- en softwaresystemen zodanig verbeteren dat het voor iedereen een ‘no-brainer’ wordt om een mining-apparaat in huis te hebben.
  • Interest Accounts – Eén van de grote nadelen van Bitcoin of andere digitale valuta’s is dat ze geen cashflow opleveren. Veel bedrijven hebben inmiddels renterekeningen opgebouwd waarmee een individu zijn Bitcoin kan storten en vervolgens maandelijkse rentebetalingen op die storting kan verdienen. Er is een wisselwerking tussen het bewaren van uw private keys en het verdienen van de rente, dus er is duidelijk een risico geïntroduceerd, maar de rentepercentages kunnen behoorlijk aantrekkelijk zijn (BlockFi biedt 6,2% APY vanaf dit schrijven), dus veel mensen kiezen ervoor om hieraan deel te nemen.
  • Bitcoin-salarissen – De meeste mensen worden door hun werkgever betaald in de nationale valuta die is gecreëerd door het land waar ze wonen. Dit zal waarschijnlijk niet snel veranderen, maar er zijn steeds meer mensen die werken voor crypto-bedrijven die ervoor kiezen om hun salaris (of een deel van hun salaris) in Bitcoin of andere digital assets op te nemen. Ik verwacht dat mensen bedrijven zullen starten die zich richten op het helpen van organisaties die hun loonlijst beheren met Bitcoin als de valuta van hun keuze, maar dat kan enige tijd in beslag nemen voordat er sprake is van adoptie bij niet-crypto-bedrijven.

Deze lijst is niet een volledige lijst van mogelijkheden om Bitcoin te verdienen, maar het zou u een duidelijk beeld moeten scheppen over de verschillende manieren waarmee mensen vandaag de dag Bitcoin kunnen verdienen. Dit idee zou in de loop van 2020 meer bekendheid moeten krijgen. Eén reden is dat mensen meer Bitcoin willen verwerven en geen fictieve valuta willen ruilen om dat te doen. Een andere reden is dat het verdienen van Bitcoin de KYC/AML-vereisten die aan die Bitcoin verbonden zijn kan verminderen – dit zal een zeer populaire reden worden onder de op privacy gerichte menigte.

Ongeacht welke reden er is om Bitcoin te verdienen, afgelopen twee jaar is er veel werk verricht om bedrijven op te bouwen die kunnen bijdragen om Bitcoin te verdienen, zelfs voor mensen zonder een technische achtergrond. Wanneer u mensen in staat kunt stellen om extra inkomsten te genereren, waar dan ook ter wereld, dan is de kans des te groter dat u meer aandacht krijgt naarmate het woord zich verspreidt waardoor mensen beter opgeleid worden over de manier waarop het werkt.

Er is veel werk aan de winkel in de hele branche, maar het idee om de Bitcoin-adoptie te stimuleren door middel van verdien methodes is naar mijn mening één van de meest fascinerende trends.

Ik hoop dat 2020 voor ieder van jullie een goede start is geweest. Het is geweldig om terug te zijn met het schrijven van fundamentele analyses, dus reageer gerust op dit artikel en indien er iets is waar wij u mee kunnen helpen, dan stuur je het ons maar door.

What's your reaction?

Leave a comment