BitConnect krijgt zijn laatste klap!

Bitconnect heeft zijn genadeslag ontvangen, het is eindelijk van de laatste overgebleven cryptocurrency exchange waar het verhandeld werd, ge-delisted.

Zoals aangekondigd in augustus heeft TradeSatoshi beloofd om BitConnect en zijn BCC-token op 10 september van zijn platform te verwijderen en dit is dus gebeurd.

Hoewel BCC tot 10 september nog steeds beschikbaar was voor handel op TradeSatoshi, blijkt uit de gegevens van CoinMarketCap dat niemand BitConnect in de afgelopen 100 uur heeft verhandeld. Het is de moeite waard om erop te wijzen dat CoinMarketCap nog niet heeft aangegeven dat de frauduleuze cryptocurrency officieel van de notering is gehaald. BitConnect heeft een turbulente geschiedenis achter de rug, er is te veel om op te noemen, je kan onze artikelen hier en hier terugvinden. We weten allemaal dat het een oplichterij was en dat het nu officieel als dood moet worden beschouwd.

Voor wat het waard is, blijven BitConnect handelspartners op bepaalde donkere, groezelige en clandestiene hoeken van het internet verschijnen. Je kan, indien je wat zoekt, zelfs nog Bitconnect aankopen, maar dit raden we ten stelligste af. U wilt waarschijnlijk niet handelen op een crypto exchange die nog steeds een bekende zwendel zoals BitConnect ondersteunt.

What's your reaction?

Leave a comment