Brave & IOTA update

In dit artikel bieden wij u een kort update-overzicht van 2 totaal verschillende projecten. Deze ontwikkelingen houden wij nauwlettend in het oog, die wij graag met jullie delen. Naar onze mening zijn ze veelbelovend voor de toekomst en dus waardig om op te volgen.

De Brave browser

Op 5 januari heeft Brave and Basic Attention Token de voortgang van het project tot en met 2018 aangekondigd:
Userbase groeide van 1M naar 5,5M

  • De desktop browser is 22% sneller, ondersteunt bijna alle Chrome extensies en is voorzien van de nieuwe Brave Rewards.
  • De Android browser is in augustus meer dan 10 miljoen keer gedownload met 20% van de gebruikers op de desktop en 80% op de mobiele telefoon.
  • 7 X omzetgroei van de Verified Publishers met meer dan 28.000 Verified publishers, waaronder YouTube-kanalen en Twitch streamers
  • Nieuwe partnerschappen: Dow Jones Media Group, zoekmachines Qwant en DuckDuckGo, HTC, Civic en AdLedger blockchain consortium

De toekomst ziet er goed uit voor Brave en BAT. De toekomstige Brave advertenties waarvoor gebruikers betaald zullen krijgen is in het verschiet. Dit kan een revolutie teweegbrengen in de internetreclame en BAT naar nieuwe hoogtepunten brengen.

IOTA

BCS Groep en de Tangle

Op 8 januari heeft IOTA een partnership aangekondigd met IBCS Group waarbij de Tangle technologie en het Masked Authenticated Messaging (MAM) protocol de IBCS Polen zullen ondersteunen met een oplossing om de assets in de supply chain op te sporen en te volgen.

De IOTA-oplossing heeft als doel om de klanten van de IBCS Group te ondersteunen bij het verbeteren van hun leveringsplanning en verzending. Dit doen ze door te zorgen voor een systeemoverschrijdend beheer van hun bezittingen (bv. pallets, ramen en glazen stands) die worden gebruikt om goederen door heel Centraal-Europa te vervoeren.

Houd er rekening mee dat dit slechts een proof of concept is, maar ibcsTracker is gebouwd met behulp van IOTA’s open source Track and Trace applicatie als uitgangspunt, die bedrijven kunnen gebruiken om te beginnen met het bouwen van tracking oplossingen voor hun markten. Het lijkt een passende use case voor IOTA.

Terwijl IOTA al veel samenwerkingsverbanden had, lijkt dit toch wel een echte adoptie van dit project.

De toekomst ziet er goed uit voor Brave en BAT. De toekomstige Brave advertenties waarvoor gebruikers betaald zullen krijgen is in het verschiet. Dit kan een revolutie teweegbrengen in de internetreclame en BAT naar nieuwe hoogtepunten brengen.

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment