Brian Kelly is van mening dat het een goed moment is om Bitcoin te kopen

Brian Kelly, een erkend Bitcoin-investeerder en de oprichter van de crypto-beleggingsmaatschappij BKCM, vermeldde tijdens op Fast Money van CNBC, dat dit een goed moment is om Bitcoin (BTC) te kopen. In de afgelopen twee maanden is Bitcoin met ongeveer 100% gegroeid, waaruit blijkt dat de digitale valuta aan kracht wint om een nieuwe bullrun te beginnen.

Bitcoin groeit en breidt uit

Aangezien de meest populaire digitale munt blijft groeien, vragen verschillende experts zich af of de prijs van Bitcoin de komende maanden zal blijven stijgen. De oprichter en CEO van BKCM, Brian Kelly, legde uit dat de recente stijging van Bitcoin verband houdt met verschillende zaken, zoals de institutionele belangen en de halvering van de prijs in 2020.

Tijdens zijn optreden op CNBC’s Fast Money legde Kelly uit dat institutionele beleggers de markt nauwlettend in de gaten houden. Hij zei dat de nieuwe samenwerking tussen TD Ameritrade en ErisX een van die belangrijke dingen is die de markt ervaart.

Hoewel het niet mogelijk is om te weten wat precies de hoeveelheid fondsen is die investeerders in de ruimte gaan investeren, zullen instellingen en grotere bedrijven de markt betreden. Op dit moment breidt de infrastructuur zich uit en nieuwe investeerders zouden het gemakkelijker vinden om een positie te krijgen in Bitcoin en andere crypto.

De Intercontinental Exchange (ICE), het moederbedrijf van de New York Stock Exchange (NYSE), werkt momenteel aan een nieuwe oplossing en platform genaamd Bakkt. Het doel is om traditionele en grotere beleggers de mogelijkheid te bieden om toegang te krijgen tot de cryptomarkt via een andere set van tools.

Kelly heeft er ook op gewezen dat een nog grotere factor voor de huidige rally van Bitcoin verband houdt met de verwachting van de markt dat het halveringsevenement dat in 2020 zal plaatsvinden. Over een jaar zal Bitcoin de nieuwe blokbeloning van Bitcoin halveren en verminderen van 12,5 BTC naar 6,25 BTC per blok. Met een lagere beloning en een toegenomen vraag wordt verwacht dat de prijs van Bitcoin zal toenemen.

Hij verklaarde het volgende:

Je hebt de combinatie van een grote vraag die binnenkomt, en we komen in een periode waarin we het aanbod moeten beperken, dat is over het algemeen erg bullish.

Op het ogenblik van het schrijven van dit artikel, wordt Bitcoin verhandeld rond $8500 en het heeft een marktkapitalisatie van $151 miljard, volgens CoinMarketCap.

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment