Wordt 2020 het jaar van Bitcoin’s doorbraak in het financiële systeem?

Beste crypto-enthousiast,

Na het grote succes van het voorgaande event zijn wij trots om onze volgende in een reeks van crypto-meetups aan te kondigen.

We gaan 2020 starten met een klepper van een event, want wij voorzien deze keer echte sprekers van formaat die je zeker niet wil missen.

Ben jij iemand die meer wil weten over Bitcoin, cryptocurrencies, traden of de blockchain (r)evolutie in het algemeen, kom dan zeker je licht eens opsteken in Cain’s Crypto Cave.

Ons doel is om iedereen duidelijk te maken wat er nu op dit moment gaande is in onze wereldeconomie en wat de mogelijkheden zijn binnen van een digitale wereld. We doen dit aan de hand van workshops, sprekers, netwerkmomenten en AMA-sessies, allemaal gegeven door professionele mensen met kennis van zaken.

Mis deze afspraak niet!

Zet u aanwezig op onze facebook pagina (trade.be – evenementen) en schrijf je in via onderstaand formulier, om zeker te zijn van uw plaats!!! Dit is belangrijk want het aantal plaatsen is maar beperkt tot 50!!!

Ontdek hoe wij u kunnen helpen binnen deze (vaak) nog onbekende markt en start 2020 meteen met goede voornemens!

Wij zorgen uiteraard ook voor drank en fingerfood (inbegrepen in de prijs).

See you there!

Programma

11u00 – Voorstelling van het team
11u30 – Gunter Van den Bossche – Systeem crash!!
13u00 – Break
13u45 – Tim Broekmans – Hoe scams voorkomen?
14u30 – Bart Smets – To Blockchain or not to Blockchain?
15u00 – Niels Van Der Stappen  – Beveiliging van je assets
15u45 – Workshop fundamentele analyse
16u30 – Netwerk moment

Wanneer?

22 februari 2020
Start : 11u00 – Einde : 17u00

Waar?

Samberstraat 9
2060 Antwerpen

Schrijf je hier in!
Slechts 20€ inkom

Biografie sprekers

Gunter Van den Bossche –

Studeerde milieubiologie aan de VUB, en milieuwetenschappen aan UGent

Als ecoloog had hij reeds een voorliefde voor complexe systemen; de stad, alsook onze maatschappij, bekijkt hij als een ecosysteem. Zijn talent om verbanden te leggen, zijn brede kennis en zijn nieuwsgierige aard om iets te doorgronden, brachten hem tot de denker, de schrijver, die hij nu is: een klimaatexpert, een economist en ecoloog in één!

Als verbinder/kantelaar wil hij mensen via individuele begeleiding en community building helpen hun dromen op vlak van maatschappelijke transitie waar te maken

Stef Kuypers –

TEDx Spreker – Onderzoeker in de gedrags- en monetaire economie – Systeem denker

Stef Kuypers is de man die zicht bezighoudt op de invloed van monetaire systemen op individueel gedrag en de maatschappij in het algemeen. Zijn achtergrond ligt in de IT wereld, creatief denken, improvisatie en bedrijfs-interventies. Zijn zorg voor de klimaatverandering leidde hem in de richting van monetaire systemen, dit nadat hij ontdekte dat de grootste hindernis voor het oplossen van het klimaatveranderingsprobleem ons huidige dominante financiële systeem is, en nog belangrijker het gedrag dat het creëert. Hij heeft zelf onderzoek gedaan naar economie, complexiteitstheorie, menselijk gedrag en sociologie.

Bart Smets –

Managing director & IT specialist bij IT2profit

Bart is een doorgewinterde leider met een grote internationale, interculturele ervaring in Business projecten, Managed Services, IT en Security, zowel operationeel als commercieel.

Strategie bepaling met focus op lange termijn resultaten is zijn vak, met als uiteindelijk doel om de bedrijfsprestaties te verbeteren, ICT- en Security-organisaties te optimaliseren en Service Providers en leveranciers een impuls te geven. Dit allemaal gecombineerd met een sterke commerciële drive voor zowel interne als externe commercialisering.

Kort gezegd een klepper van formaat die je zeker niet wil missen!

Stijn Portier –

Bezieler achter het Fairtrader project

Fairtrader biedt een vormingstraject in technische analyse van digitale assets aan. Stijn benadert TA vanuit een geheel andere invalshoek, één zonder bullshit maar to the point en leert jou met precisie analyseren die jou in staat stelt om een zelfbedruipend en trader te worden met low risk en high reward. Fairtrader is jouw ticket op weg naar financiële vrijheid.

Niels Van Der Stappen –

Informaticus, en grafisch designer 

Niels houdt zich bezig met alles omtrent veiligheid. Met een cryptowereld die razendsnel groeit, wil hij ook daar zijn deel inbijdragen. Hij zal jullie graag zijn expertise komen delen rond “cyber security”. Het verdienen van geld is mooi, als je de volgende dag niet bestolen wordt door cybercriminelen!

Tim Broekmans –

Marketeer en crypto researcher bij Trade.be

Als founder van Trade.be is hij verantwoordelijk voor de marketing en voor het opvolgen van alle crypto gerelateerde gebeurtenissen. Blockchain en innovatie is iets wat hem intrigreert, net als het analyseren en evalueren van potentiële crypto-projecten. Hij is al 5 jaar actief in de cryptomarkt en gepassioneerd door het blockchain gebeuren. Zijn visie is om opportuniteiten te zoeken op de markt in functie van de community. Kort gezegd deze ambitieuze expert zorgt voor de opportuniteiten en u hoeft ze alleen maar op te volgen.

Schrijf je hier in!
Slechts 20€ inkom