Coinbase heeft wilde plannen!

Coinbase heeft plannen aangekondigd om meer dan dertig cryptocurrencies te ‘verkennen’, met grote altcoins zoals XRP, EOS, Cardano en Stellar ter overweging.

Gisteren verraste Coinbase Pro iedereen nog met zijn nieuwe listings van vier nieuwe ERC-20 tokens: Loom Network (LOOM), Civic (CVC), districtOx (DNT) en Decentraland (MANA).

Coinbase, doet is zot!

Door de toevoeging van deze vier tokens blijven er nog 27 coins over uit de lijst van Coinbase, die gisteren werd gepubliceerd. Volgens de aankondiging worden momenteel de volgende coins en tokens verkend:

“Cardano (ADA), Aeternity (AE), Aragon (ANT), Bread Wallet (BRD), Dai (DAI), EnjinCoin (ENJ), EOS (EOS), Golem Network (GNT), IOST (IOST), Kin (KIN), Kyber Network (KNC), ChainLink (LINK), Loom Network (LOOM), Loopring (LRC), Mainframe (MFT), Maker (MKR), NEO (NEO), OmiseGo (OMG), Po.et (POE), QuarkChain (QKC), Augur (REP), Request Network (REQ), Status (SNT), Storj (STORJ), Stellar (XLM), XRP (XRP), Tezos (XTZ), and Zilliqa (ZIL).”

Voorbehouden

Zulk nieuws zal een zegen zijn voor de “bag-holders”, die er nu van uitgaan dat ze nog steeds in het spel zitten. Nochtans, komt de aankondiging met een voorbehoud van twee voorwaarden:

“Het toevoegen van nieuwe assets vereist belangrijk verkennend werk, zowel vanuit technisch perspectief als vanuit compliance, en we kunnen niet garanderen dat alle assets die we evalueren uiteindelijk zullen worden vermeld voor trading”.

Met dat gezegd zijnde, heeft Coinbase zich in de loop der jaren bewezen als één van de meest “voorzichtige” cryptocurrency exchanges, en het team heeft niet de neiging om veel lcalls te doen die ze niet kunnen ondersteunen. Aangezien veel van deze coins al zijn gaan pompen na de aankondiging, is het meer dan waarschijnlijk dat de exchange er vrij zeker van is dat de listings zullen doorgaan zoals gepland.

Coinbase gaf de optie op dat niet alle assets hetzelfde niveau van exposure op het platform kunnen krijgen als gevolg van technische en juridische problemen:

“Ons noteringsproces kan ertoe leiden dat sommige van deze assets enkel en alleen worden genoteerd voor klanten om te kopen en te verkopen, zonder de mogelijkheid om ze te versturen of te ontvangen via een lokale wallet. Ten slotte zullen wij, overeenkomstig ons noteringsproces, per jurisdictie nieuwe assets toevoegen, wat ons in staat stelt om op een efficiënte en verantwoorde manier assets toe te voegen”.

Markt Effecten

Elke genoemde coin kende gisteren een soort van prijsvolatiliteit, zelfs de stable coin Dai (DAI). zaterdagochtend stonden Tezos (XTZ), Quarkchain (QKC), Aeternity (AE) en OmiseGo (OMG) allemaal op de eerste pagina (top 100) van CoinMarketCap. S’nachts boekten ze een prijsstijging van 15 tot 20%.

Veel van de andere genoemde coins hebben ook geprobeerd te stijgen, zoals NEO en EOS, maar werden tegengehouden door de ontwikkeling van de globale markt.

De vier ERC-20 tokens die gisteren aan Coinbase Pro zijn toegevoegd, kenden binnen enkele minuten een winst van 20-50%, maar deze konden niet worden vastgehouden en werden uiteindelijk door grote marges naar beneden getrokken.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment