Coinbase Pro voegt 4 nieuwe ERC-20 tokens toe!

Coinbase Pro breidde zijn reeks “het noteren van op Ethereum-gebaseerde tokens” op dinsdag uit, toen het de toevoeging van Golem (GNT), Dai (DAI), Maker (MKR) en Zilliqa (ZIL) aankondigde.

De exchange heeft onlangs een lijst van meer dan dertig coins en tokens vrijgegeven. Na de opsomming van vier ERC-20-tokens vorige week en de vier genoemde van hierboven. Op dit moment zijn er nog drieëntwintig coins over.

Coinbase list 4 nieuwe ERC-20 tokens

De tweet van het Coinbase Pro team op dinsdag 18 december:

Afhankelijk van waar u woont, hebt u mogelijk geen volledige toegang tot het service pakket. De vier tokens zijn opgesplitst in twee verschillende jurisdicties, zoals in de Coinbase Pro blogpost beschreven staat:

De ondersteuning voor GNT en DAI zal in eerste instantie beschikbaar zijn voor Coinbase Pro gebruikers in de VS (met uitzondering van NY), het Verenigd Koninkrijk, de EU, Canada, Singapore en Australië. MKR en ZIL zullen niet beschikbaar zijn voor klanten in de VS, maar zullen wel verhandelbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk, de EU, Canada, Singapore en Australië op Coinbase Pro.

Dai is een dollar-gekoppelde stablecoin die wordt ondersteund door de fondsen van Maker tokenhouders. Dat Coinbase twee tokens van elkaar scheidt die deel uitmaken van hetzelfde ecosysteem, suggereert dat de wettelijke obstakels waar ze doorheen moeten, complex zijn.

Gewoon Russische roulette of niet?

Coinbase herinnerde iedereen eraan dat het nut en de functies van deze assets verloren zouden gaan als ze het op de Coinbase cold wallet zouden laten staan:

“Elk van deze tokens heeft zijn bijbehorende functionaliteit, waarvan sommige nog in de beta-versie. Bovendien is de bijbehorende functionaliteit van elke token momenteel niet direct toegankelijk via het Coinbase Pro-platform”.

Sommige social media gebruikers vroegen zich echter af wat de functie van deze tokens is, en één van hen vroeg zich ook af wat de motivatie van Coinbase was om ze te listen:

“@CoinbasePro somt nog 4 willekeurige ERC20 coins op. – Omdat het gemakkelijk is om meer ERC20 coins toe te voegen – Omdat de consument in 2017 meer coins wilde hebben – NIET omdat er een enorme vraag is naar deze specifieke coins. Heeft u ooit meegemaakt dat er bij Coinbase een community coin poll is gehouden? Binance voert ze uit…..”.

Gewoon een andere ontevreden klant, of heeft hij een punt?

De prijsbewegingen

Alle genoemde tokens stegen samen met de rest van de markt nog voordat de Coinbase aankondiging deelde, maar het nieuws van de listings gaf de stijging een flinke duw in de rug.

Zilliqa was de sterkste performer van de vier token en kende een stijging van 14%. De tokenprijs ging van $0.013988 naar $0.015963.

Maker behaalde iets meer dan 12% op zijn huidige waarde, van $367 tot $414. Golem steeg met 11,9%, dit slechts enkele dagen na het bereiken van zijn historisch dieptepunt van 95,5%. Dai bleef stabiel, maar is de laatste dagen gestegen.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

 

 

 

 

What's your reaction?

Leave a comment