Er zijn al talloze pogingen gedaan om websites te maken waarop verschillende evenementen in verband met crypto worden vermeld, zoals de lancering van nieuwe coins. Redenen voor het gebrek aan succes ligt aan vele factoren, maar meestal is het afhankelijk van één enkele gebruiker die deze sites actief onderhoudt en ondersteunt. Het meest voorkomende faalpunt is dat de onderhoudsmedewerker van de website op een gegeven moment zijn interesse verliest. We hebben door de jaren heen veel voorbeelden gezien. Er is echter een nieuw interessant project dat eindelijk een interessant alternatief kan bieden en er op langere termijn bij kan zijn vanwege de manier waarop het werkt. De website in kwestie heet Coinmarketcal en is een gemeenschap gedreven cryptocurrency evenementen kalender.

Concept

 • Coinmarketcal is een website die de aankomende gebeurtenissen voor verschillende cryptocurrencies opsomt.
 • Dit is de belangrijkste website die wordt gebruikt voor onze cryptocurrency events omdat wij het de meest uitgebreide en vertrouwde community vinden.
 • Het doel van de website is om aankomende gebeurtenissen te vinden voordat ze van invloed zijn op de prijs van de cryptocurrencies, wat betekent dat u investeert voor de hype begint en je zo inkomsten creëert.

Deze nieuwe evenementen kalender voor de cryptocoins wordt voornamelijk bijgehouden door de verschillende gebruikers. De bezoekers zijn mensen die niet alleen de beschikbare evenementen kunnen exploreren, maar ook evenementen kunnen toevoegen (bewijs leveren) waarna hun inzendingen worden gevalideerd met behulp van een stemsysteem (gebruikers valideren ook evenementen die fout nieuws verwijderen). Er is zelfs de mogelijkheid om een beloning te krijgen voor gebruikers die evenementen indienen, dit in de vorm van een fooi (verzonden door andere bezoekers met bitcoins).Het laatste deel met beloningen lijkt op dit moment niet te veel of zelfs helemaal niks op te brengen voor de event medewerkers. Met de groei van het project dat ook meer aandacht zal krijgen, kan dit in de toekomst waarschijnlijk wel zorgen voor mooie bijdragen.

Waarom is het nuttig

 • Grote gebeurtenissen zijn een geweldige manier om uw posities in cryptocurrency te verhogen.
 • De interesse en hype in verschillende cryptocurrencies neemt toe wanneer belangrijke mijlpalen bereikt zijn. Meer hype betekent meestal meer vraag naar tokens en hogere prijzen als gevolg.
 • Het doel is om te investeren voor die vraag verhoogt, te wachten op de prijsstijging en dan ofwel te verkopen of te holden afhankelijk van hoe hard je gelooft in het project.
 • Zo’n website is een perfecte manier om de gebeurtenissen te volgen die de vraag zouden kunnen vergroten.

Gebruik

 • De website heeft een zeer goed filtersysteem waarmee u data, coins, soorten evenementen en sorteermogelijkheden kunt kiezen.
 • Er is ook een waarschuwingssysteem waar u wordt gewaarschuwd wanneer evenementen voor geselecteerde coins worden toegevoegd: U kunt waarschuwingen per e-mail, Telegram of Twitter krijgen.
 • U kunt ook evenementen toevoegen door op “evenement toevoegen” te klikken en het formulier in te vullen.
 • Vergeet niet om te stemmen over de gebeurtenissen die legitiem zijn.

Score

Conclusie

Het project lijkt veelbelovend en met meer gebruikers en een aantal verdere verbeteringen, vooral in het gedeelte met betrekking tot het doorbladeren van gepubliceerde evenementen, kan het interessant en nuttiger worden. We houden van goede projecten die gebruiksvriendelijkheid bieden voor mensen, dus we raden u zeker aan om de Coinmarketcal website te bezoeken en te proberen, misschien zelfs om aan crypogerelateerde evenementen bij te dragen of interessante evenementen te vinden die u misschien hebt gemist. We houden van het idee en de huidige implementatie. We zullen het project in de gaten houden en raden u aan dit ook te doen.

Links

Website | 

What's your reaction?

Leave a comment

Inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Trade.be © 2018. All rights reserved.

Crypto Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor steeds het laatste crypto nieuws !