Crypto provider Bitcoin Meester voegt nu ook Bancontact toe als betaalmethode!

Wat is Bitcoin Meester?

.

Bitcoin Meester is op dit moment één van de leidende partijen in Nederland binnen de cryptocurrency handel. De reden hiervoor zijn zowel de functies die Bitcoin Meester aanbiedt als de hoeveelheid soorten coins die zij aanbieden. Zij bieden op dit moment namelijk 142 coins aan en hier komen bijna wekelijks nieuwe soorten bij. Op dit gebied kunnen we dus stellen dat zij een voorloper zijn op al hun concurrenten in Nederland en ja ook in de Benelux.

Het fijne van Bitcoin Meester is ook dat zij voor al deze coins een wallet aanbieden en dit is in onze opinie een zeer groot voordeel om de nieuwe investeerder aan te trekken. Er is dus geen noodzaak de cryptovaluta naar een externe wallet te sturen, je kan ze gewoon op je account laten staan. Dat maakt het traden toch een stuk gemakkelijker! De coins kan je uiteraard ook naar je eigen wallet adres sturen, zoals een ledger bijvoorbeeld. Daarnaast hebben we nog nooit gemerkt dat ze out of stock zijn. Zelfs tijdens een marktcrash kunnen zij coins blijven leveren. Kijkend naar hun Rotterdamse concurrent, is dat een enorm groot voordeel.

Wat biedt Bitcoin Meester meer dan de rest in de Benelux?

Bitcoin Meester komt regelmatig als goedkoopste Bitcoin aanbieder uit de bus op prijsvergelijkingswebsites. Staan ze niet op één, dan staan ze wel op twee of drie. Je hoort het goed, ze staan altijd in de top 3 en laten daarmee concurrenten als Bitmymoney en BTCDirect achter zich.

Bitcoin Meester biedt ook any to any exchange aan. Iedere coin die jij in je wallet op Bitcoin Meester hebt, kan je wisselen tegen een andere coin die zij aanbieden. Je hoeft dus niet eerst om te wisselen naar BTC. Hierdoor bespaar je sowieso één keer fee, maar wat Bitcoin Meester ook goed doet is het halveren van de any to any fee. Voor het aankopen en verkopen rekent Bitcoin Meester een standaard fee van 2%. Hierover is een korting te verdienen van in totaal 1,75%! Hierdoor betaal je nog maar 0,25% fee. Hoeveel fee je verdient, is afhankelijk van hoeveel je handelt. En betaal jij de standaard fee van 2%, dan betaal je voor de any to any exchange nog maar 1%. Reken maar eens uit hoeveel je hier op bespaart!

Een andere functie die zij aanbieden zijn de geavanceerde orders. Dat betekent dat je stop loss, stop limit en buy orders kan plaatsen. Iets wat eigenlijk iedere trader nodig heeft! Als je alle bovenstaande functionaliteiten bij elkaar optelt, kan je je voorstellen dat wij net zoals bij Coinmerce zeer enthousiast zijn over Bitcoin Meester. Dit zijn voor ons dan ook de 2 waardigste concurrenten voor elkaar, binnen Nederland.

En ja hoor, daar is hij dan Meester Bancontact!!!

Lange tijd was het alleen mogelijk om via iDeal, SEPA en Sofort te betalen. iDeal is mooi voor de Nederlanders, maar voor het buitenland zat er niets anders op dan een werkdag wachten totdat je dan eindelijk kon gaan handelen op je Bitcoin Meester account. Velen van ons (belgen) zaten maar te wachten op een manier om snel te kunnen handelen.. Creditcard misschien? Of toch Bancontact?

En toen was daar vanuit het niets Bancontact! Bitcoin Meester laat zien dat ze geluisterd hebben naar hun klanten en hebben nieuwe betaalmethodes geïntegreerd. Zonder vooraankondiging, zodat ze rustig het systeem vorm konden geven, zagen we de waslijst aan opties om geld te storten.  Om de betaalmogelijkheden maar even op te sommen:

  • iDeal
  • Bancontact
  • SEPA
  • Giropay
  • Sofort
  • MyBank

Bitcoin Meester

Wat Bitcoin Meester erg netjes doet is de doorberekening van Bancontact. Waar andere partijen gemakkelijk 2% fee vragen voor een betaling met Bancontact, berekent Bitcoin Meester de 1,1% fee die zij berekend krijgen door. Dat zorgt ervoor dat Bancontact betalingen een stuk goedkoper worden. Daarnaast geeft het vertrouwen: Bitcoin Meester laat duidelijk zien dat ze hier geen geld op willen verdienen.

Met de Bancontact mogelijkheden gaat Bitcoin Meester duidelijk voor het veroveren van de belgische markt en dat is iets wat wij alleen maar kunnen toejuichen. Wij zijn overweldigend positief over Bitcoin Meester en dit is dan ook één van onze platforms die wij in een bearmarkt als deze zeker zouden gebruike.

Probeer Bitcoin Meester nu zelf uit en ervaar zelf dat zij inderdaad de Bitcoin Meester zijn.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment