Trade.be Cursussen

Scherp je blockchain & cryptocurrency kennis aan met één of meer van onze cursussen.

Cursussen_visual3

Cursus Crypto introductie

In deze 4 uur durende cursus leer je alle basisprincipes kennen van de crypto wereld.
Door dit traject te volgen zal je een betere notie krijgen over bepaalde crypto onderwerpen.
Een echte eye-opener en verruiming voor elke crypto newbie/beginner!

Cursussen_visual3

Cursus Fundamentele analyse

Bij deze cursus zal Tim Broekmans, de oprichter van Trade.be, zijn expertise delen en u meenemen in de wereld van ‘fundamentals’. Fundamentele analyse is een zeer belangrijk aspect wanneer je op lange termijn wil gaan investeren. Het zal je leren hoe je de intrinsieke waarde van een bedrijf of asset moet gaan analyseren. In dit 8 uur durend traject leer je aan de hand van een protocol hoe je de juiste analyse maakt, en vooral hoe je op de juiste manier een correct prijsdoel bepaalt.

Cursussen_visual3

Hoe beveilig ik mijn assets en voorkom ik hacking?

In deze workshop van 4 uur gaat onze developer, Niels Vanderstappen, met u aan de slag. Hij zal je leren hoe je jezelf kan beschermen tegen hackers en welke maatregelen je moet nemen om te voorkomen dat je cryptocurrencies verloren gaan of gestolen worden.

Cursussen_visual3

Hoe herken ik scams en bescherm ik mezelf ertegen?

In dit traject zal onze fundamentele analist Tim Broekmans je op de hoogte brengen van alle soorten scams. Het doel van deze cursus is om je technieken aan te leren, hoe je scams kan herkennen, wanneer een bepaald project oplichting is en waarom. Kort gezegd, deze cursus gaat je leren veel geld te besparen!

Cursussen_visual3

Hoe sla ik mijn cryptocurrencies veilig op en welke wallet gebruik ik best?

Cryptocurrency wallets zijn absoluut cruciaal om je cryptocurrencies en tokens veilig op te slaan. Als je op zoek bent naar de meest veilige plaats om je cryptocurrencies op te slaan, dan zal je deze cursus waarderen. Naarmate cryptocurrencies steeds populairder worden, wordt het sinds 2017 steeds meer en meer bedreigd door hackers. Elke dag is er een nieuwe aanval op een individuele houder, waardoor het is noodzakelijk is dat je uw opties kent om te voorkomen dat je iets dergelijks overkomt. In dit 4 uur durend traject/workshop zal Wesley Vanherle een volledige en grondige PERSOONLIJKE uiteenzetting geven van de belangrijkste cryptocurrency wallets en hoe deze te beheren.

Cursussen_visual3

Fairtrader cursus

In deze 36uur/50uur durende trading cursus gaat Stijn Portier zijn expertise bloot geven om je om te dopen tot een echte crypto-trader. In dit intensief traject leer je hoe je historische prijsacties moet analyseren, hoe patronen/indicatoren leren herkennen, en andere tools om correct een technische analyse te maken. Je zal aangeleerd krijgen hoe je op een veilig risicoberekende manier dagdagelijks winsten uit de cryptomarkt kan halen. In deze cursus krijg je letterlijk de tools naar jouw financiële vrijheid.

Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie over de cursussen van Trade.be