Dagelijkse crypto-update 1 – februari

Onze top 6 voor vandaag

Financiële regulatoren verlenen BitLicense aan Bitcoin ATM operator

De NYDFS (New York State Department of Financial Services) heeft een cryptocurrency vergunning toegekend aan de Cottonwood Vending LLC,  een bedrijf dat Bitcoin ATMs, of BTMs, beheert. Op deze kiosken (met touchscreen) kunnen klanten Bitcoin kopen of verkopen om er dan cash uit te halen of juist in te stoppen met hun mobile wallets.

 

Lees meer >>

Fidelity in laatste testfase voor nieuwe cryptocurrency zaak

Fidelity, de vermogensbeheerder die bekend staat om hun retail- en institutionele brokerbedrijven hebben in een blogpost bekend gemaakt dat ze zich in de laatste testfase bevinden met hun nieuwe cryptocurrency custody en makelaarsbedrijf. Volgens een verslag op Bloomberg.com zou de service rond maart live gaan, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

 

Lees meer >>

$11 miljoen aan IOTA tokens teruggevonden

De IOTA foundation heeft vandaag bekend gemaakt dat de $11 miljoen aan gestolen IOTA tokens terecht zijn. De munten worden momenteel vastgehouden om als bewijs gebruikt te worden door de politie. Vorige week heeft Europol bekend gemaakt dat ze de Britse en Duitse wetshandhavingsinstanties hebben geholpen met het arresteren van de 36-jarige hacker uit Oxford, Engeland, die verdacht wordt van het stelen van ongeveer €10 miljoen aan IOTA van meer dan 85 slachtoffers in januari 2018. Hij zou de enige verdachte zijn.

 

Lees meer >>

De tien meest belachelijke dingen op de blockchain

Wanneer iets “op de blockchain” wordt gezet moet dit niet letterlijk genomen worden. Dit is simpelweg een pakkende manier om de volgende fenomenen te beschrijven; Het notariseren van data over een bepaald ding met behulp van een gedecentraliseerde databank, of om data over iets bepaalds te fragmenteren in niet-fungibele digitale middelen die verhandeld kunnen worden. Maar dat klinkt natuurlijk niet zo aantrekkelijk als iets “op de blockchain plaatsen”. Hier kan u een lijst vinden van de tien meest belachelijke dingen “op de blockchain”.

 

Lees meer >>

Canadese crypto-exchange heeft de toegang tot zijn cold storage verloren

Klanten zijn dom genoeg geweest om hun geld te laten staan op de Canadese crypto-exchange QuadrigaCX.  Volgens iemand van de raad van bestuur heeft het platform de toegang tot de cold storage verloren.

Terwijl de exchange klein is, wat betreft de dagelijkse actieve gebruikers, benadrukt het nieuws eens te meer het belang van gebruikers die de verantwoordelijkheid nemen voor het veilig opslaan van hun eigen digital assets.

 

Lees meer >>

VanEck heeft zijn bitcoin ETF-voorstel opnieuw ingediend, maar er zijn enkele wijzigingen

Cboe trekt VanEck Bitcoin ETF terug, maar de asset manager geeft de hoop niet op. De zogenaamde SolidX Bitcoin Shares ETF, een samenwerkingsverband van vermogensbeheerder VanEck en SolidX, werd in 2018 op de beurs van Chicago, Cboe, geplaatst. De aanvraag werd ingetrokken tijdens de gedeeltelijke sluiting van de federale regering van de Verenigde Staten, een paar weken voordat de beurscommissie een uitspraak van de Securities and Exchange Commission over haar notering zou hebben gedaan. VanEck CEO Jan VanEck zei in een interview met CNBC dat de firma een nieuw dossier zou indienen zodra de SEC terugkeerde naar het werk.

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u gewoon een andere mening? Laat het ons dan zeker weten! Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. Deze groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment