Dagelijkse crypto-update 12 – februari

Onze top 6 voor vandaag

Transactiekosten van Bitcoin dalen tot op het niveau van 2014

De fees van Bitcoin (BTC) liggen op nieuwe laagtepunten, volgens een nieuw rapport dat door crypto- en  blockchainonderzoeksbureau Diar op 11 februari is gepubliceerd. Terwijl de BTC-transacties in januari een jaar geleden een hoogtepunt bereikten en bijna het niveau van 2017 hadden gehaald, is de gemiddelde waarde in BTC-transacties naar verluidt gedaald. De gemiddelde BTC-fee is naar verluidt gedaald tot het niveau van 2014: “De gemiddelde provisies liggen ook op een niveau dat sinds 2015 niet meer werd bereikt, ondanks het feit dat het aantal dagelijkse Bitcoin-transacties in het afgelopen half jaar met maar liefst 54 procent is gestegen.

Lees meer >>

Jack Dorsey, “Het is geen ‘als’, maar eerder een ‘wanneer'”!

Een schalingsoplossing voor Bitcoin genaamd het lightning netwerk kan binnenkort naar de Square Cash App komen voor mobiele betalingen. Twitter en Square CEO Jack Dorsey, een investeerder in de bitcoin-georiënteerde startup Lightning Labs, heeft onlangs tijdens een interview met podcaster Stephan Livera aangekondigd dat er plannen zijn om de schalingstechnologie te integreren in de mobiele app van Square. “Het is geen ‘als’, het is meer een ‘wanneer’ en hoe zorgen we ervoor dat we de snelheid en efficiëntie krijgen die we nodig hebben”, aldus Dorsey tegen Livera: “Wij denken niet dat het stopt bij het kopen en verkopen van Bitcoin. Wij willen helpen om het valuta-aspect te laten gebeuren.”

Lees meer >>

GM Financial kondigt samenwerking met Blockchain Startup Spring Labs aan

GM Financial, het financiële wapen van General Motors dat leasing, financiering en het lenen van producten aanbiedt aan klanten en dealers van GM, heeft een partnerschap aangekondigd met de Blockchain startup Spring Labs, die in de lente van vorig jaar $15 miljoen in een seed ronde heeft opgehaald. GM Financial zal zich aansluiten bij het Spring Founding Industry Partners Program om met Spring Labs te werken terwijl het zijn blockchainproducten ontwikkelt, waarvan de eerste naar verwachting in de eerste helft van 2019 van start gaat.

Lees meer >>

Litecoin zal eerst de Improvement Proposal vrijgeven

Alvorens de technologie voor vertrouwelijke transacties te implementeren, zullen Litecoin-ontwikkelaars het Litecoin Improvement Proposal (LIP) in de bestaande in Bitcoin- en Ethereum-communities vrijgeven om op die manier de publieke opinie te kunnen peilen.

Bithumb begint met de uitbreiding naar het Midden-Oosten met de VAE Crypto Exchange

De firma heeft vandaag aangekondigd dat het een memorandum van overeenstemming (MoU) met de in de V.A.E.-gebaseerde vaste Nvelop heeft ondertekend Nvelop werd opgericht door Abu Dhabi-based E11 Investeringsfonds en de in Azië-gebaseerde Groep van de Ondernemingen van Trill Ventures om blockchainondernemingen in het Midden-Oosten en het gebied van Noord-Afrika (MENA) te financieren. Door het nieuwe vennootschap met Bithumb is het bedrijf van plan om zich verder in MENA naties, met inbegrip van staten zoals Saudi-Arabië en Bahrein uit te breiden.

Lees meer >>

Morgan Creek Digital heeft bekend gemaakt dat ze de eerste investering met cryptovaluta’s uit een pensioenfonds hebben gescoord

Morgan Creek Digital, een firma voor kapitaalbeheer heeft bekend gemaakt dat ze vermoedelijk de eerste investering met cryptovaluta’s uit een pensioenfonds hebben gescoord. Twee pensioenplannen in Fairfax County in Virginia zijn ankerpunten in nieuw risicokapitaalfonds ter waarde van $40 miljoen. Andere investeerders zijn een verzekeringsmaatschappij, een universiteit en een particuliere stichting.

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u gewoon een andere mening? Laat het ons dan zeker weten! Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. Deze groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment