Dagelijkse crypto-update 12 – maart

Onze top 6 voor vandaag

Amun haalt $4 miljoen op om crypto toegankelijker te maken voor investeerders

Het is niet voor iedereen even makkelijk om aan cryptocurrency te komen. Amun, een bedrijf dat het makkelijker wil maken voor investeerders om crypto te kopen, heeft $4 miljoen opgehaald om dit te verwezenlijken. De startup zorgt momenteel voor ETP’s op de Zwitserse beurs. Hier wordt Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, XRP en Litecoin aangeboden.

Lees meer >>

Eigenaar van de Burdj Khalifa maakt plannen bekend voor een ICO

Het bedrijf voor onroerend goed, Emaar Group, dat verantwoordelijk is voor ’s werelds grootste wolkenkrabber, wil een eigen cryptotoken ontwikkelen. Het bedrijf is een van de grootste vastgoedontwikkelaars in de Verenigde Arabische Emiraten. De firma zal een samenwerking aangaan met Lykke AG, een Zwitserse cryptostartup, om er voor te zorgen dat het ethereum-gesteunde token voldoet aan de ERC-20 standaard.

Lees meer >>

IBM en CUSO CULedger gaan samenwerking aan om blockchainoplossingen te onwikkelen voor wereldwijde kredietverenigingen

Technologie gigant IBM gaat samenwerking aan met blockchainconsortium en credit union service organization (CUSO) CULedger om nieuwe blockchainoplossingen voor de credit union industrie. Dit werd bekend gemaakt in een persbericht. Het uiteindelijke doel van de samenwerking is om oplossingen te pionieren voor Know Your Customer (KYC) systemen, digitale identiteit-verificatie, leendiensten en meer.

Lees meer >>

Deutsche Börse gaat een samenwerking aan met Swisscom om een ‘ecosysteem’ voor digitale activa te ontwikkelen

Deutsche Börse groep, de Duitse eigenaar van de beurs van Frankfurt, is een samenwerking aangegaan met telecom en IT provider Swisscom, een Zwitserse fintech firma, om een “vertrouwd ecosysteem voor digitale activa” te creëren. Swisscom maakte maandag bekend dat het voorgestelde ecosysteem verschillende oplossingen zal bieden die hoognodig zijn in de cryptocurrency space. Het zou oplossingen bieden voor o.a. uitgifte, bewaring, liquiditeit en bankdiensten. Als deel van de samenwerking heeft Deutsche Börse geinvesteerd in Custodigit AG, een gezamelijke onderneming van Swisscom en Sygnum.

Lees meer >>

SEC deelt mee dat Ethereum geen security is

De voorzitter van de SEC, Jay Clayton, heeft aangekondigd dat een analyse door werknemers van de commissie heeft bevestigd dat Ethereum en gelijkaardige cryptocurrencies geen securities zijn.

Lees meer >>

Texas wil het gebruik van anonieme cryptovaluta’s verbieden

Een lid van het huis van afgevaardigden van Texas heeft recentelijk een wetsvoorstel ingediend om het gebruik van anonieme cryptovaluta’s te verbieden. Phil Stephenson stelde voor om identificatie af te dwingen bij het versturen en ontvangen van digitale munten. Moest een van de twee partijen betrokken in de transactie niet geïdentificeerd zijn, zou de transactie illegaal moeten zijn binnen Texas.

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

What's your reaction?

Leave a comment