Dagelijkse crypto-update 13 – maart

Terwijl de meeste large-cap altcoins zoals Litecoin (LTC/USD) en EOS (EOS/USD) serieuze winsten hebben geboekt, lijken Cardano (ADA/USD) en Stellar (XLM/USD) achterop te zijn geraakt. Hoewel beide altcoins recentelijk nog tekenen van leven vertoonden, zou men kunnen stellen dat deze rally’s slechts dead-cat bounces waren. Als dat het geval is, dan hebben beide coins een groter neerwaarts potentieel. Het zou daarom beter zijn om bij altcoins te blijven die een sterk bullish signaal laten zien.

Toch zijn coins zoals Litecoin en EOS de afgelopen maanden zo sterk gestegen dat er mogelijk een aanzienlijke retracement in het verschiet ligt. Wanneer deze coins worden gedumpt, zal de winst terugvloeien naar de markt en op zoek gaan naar anderen om te “pumpen”. Cardano en Stellar zijn hiervoor de beste kandidaten.

Onze top 6 voor vandaag

Cryptocurrency betalingen van cliënten kunnen ethische risico’s met zich meedragen voor advocaten

Advocatenkantoren kunnen cryptocurrency aanvaarden als betaalmiddel of cliënten helpen bij ICOs, maar het is belangrijk dat ze rekening houden met ethische kwesties, zeggen ethiek experts. Cryptocurrencies en ICOs, waren een sleutelonderwerp op een panel op de Malpractice & Risk Management conferentie in Chicago.

 

 

Lees meer >>

Bancor lanceerd nieuwe wallet om gebruikservaring te verbeteren voor cross-chain trading

Bancor, een gedecentraliseerd liquiditeits-netwerk, heeft de lancering van hun nieuwe wallet aangekondigd. De Bancor Wallet is een non-custodial wallet die cross-chain trading mogelijk maakt tussen Ethereum en EOS tokens. De Bancor Wallet werd gebouwd op BancorX, de dApp om Ethereum en EOS tokens te verhandelen. De nieuwe wallet prioriteert gebruikservaring, Bancor zei zelf: ‘de gebruikservaring van de Bancor Wallet lijkt op de Coinbase en gelijkaardige wallets”.

 

 

Lees meer >>

US Marshals Service wil orgaan opzetten om geconfisceerde cryptocurrency te beheren

De U.S. Marshals Service (USMS), een Amerikaanse federale wetshandhavingsinstantie, is bezig met het opzetten van een service die geconfisceerde cryptocurrency moet beheren. De USMS heeft recentelijk twee  conceptdocumenten gepubliceerd, waaronder een “Request for Information” (RFI) over legale procedures en de afdoening van verbeurde cryptocurrencies.

 

 

Lees meer >>

Blockchain en gaming: Ripple en Forte maken fonds van $100 miljoen bekend

Het cryptocurrency bedrijf Ripple heeft op dinsdag een ambutieus project aangekondigd, het doel van het project is om blockchain technologie te integreren in video games. Het plan zou de game industrie kunnen hervormen met nieuwe manieren om in-game marktplaatsen op te bouwen voor digital assets. Om dit project te realiseren hebben de twee bedrijven een fonds voorzien voor developers ter waarde van $100 miljoen. Dit fonds zal worden overzien door Forte, een bedrijf uit San Fransisco dat dit jaar werd opgericht door prominente gaming executives.

 

 

Lees meer >>

“Gold-backed cryptocurrency” is bijna een realiteit

Investeerders zullen binnenkort in staat zijn om goud en aandelen te kopen in de vorm van cryptocurrency op dezelfde manier dat ze Bitcoin zouden kopen. Paxos, een New Yorks bedrijf dat reeds een dollar-gesteunde cryptocurrency  en Bitcoin handel diensten aanbied, is van plan om digitale tokens te lanceren die gesteund zijn door edelmetalen.

Lees hier ook meer over gold-backed cryptocurrencies

 

Lees meer >>

IBM treed rustig de Crypto Custody-markt in met technologie ontworpen voor banken

IBM komt naar de crypto custody space. Later in de maand zal Shuttle holdings, een New Yorkse beleggingsonderneming, de beta versie van een custody solution voor digital assets lanceren. Deze is gebouwd op de privé cloud van IBM en encryptie technologie. De bedrijven zullen de cryptocurrencies niet zelf opslaan maar de hulpmiddelen aanbieden die hier voor nodig zijn. Potentiële klanten zijn banken, makelaars, bewaarnemers, fondsen en vermogende beleggers, zei Brad Chun, de chief investment officer bij Shuttle.

 

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

What's your reaction?

Leave a comment