Dagelijkse crypto-update 14 – maart

Ondanks een piek na de Amerikaanse opening blijft het cryptovaluta-segment zeer stil, zoals de hele week door het geval is geweest, en geen van de belangrijkste coins boekt significante vooruitgang. Terwijl Ripple een doorbraak probeerde te forceren ten opzichte van het reeds lang bestaande brede consolidatiepatroon, is de beweging mislukt en ligt de coin weer in de buurt van het $0,31 niveau.

We wachten nog steeds op een beslissende stap in de relatief zwakke markt van XRP, terwijl BTC en ETH zich ook nog steeds aan de belangrijkste prijsniveaus vastklampen, met een focus op de respectievelijke $3850 en $130 niveaus. Als we lager op de kapitalisatielijst kijken, zien we tekenen van activiteit, maar de brede rally die een einde kon maken aan de negatieve long-term markt is nog altijd in ontwikkeling.

Met dat in gedachten blijven we defensief tegenover dit segment, en ons trendmodel blijft op beide tijdframes verkoopsignalen geven met betrekking tot de overgrote meerderheid van de coins. Zolang we geen belangrijke resistance levels zien dalen, zouden traders en investeerders nog steeds slechts kleine, speculatieve posities moeten innemen op de technisch sterkste coins, en de zwakkere coins volledig moeten vermijden.

Onze top 6 voor vandaag

IOTA onderzoeksbeurs toegekend aan Professor Robert Shorten

De IOTA Foundation heeft Professor Robert Shorten aangekondigd als ontvanger van een substantiële onderzoeksbeurs, deze zal gebruikt worden om academische onderzoekers te financieren in een driejarig onderzoek rond de IOTA Tangle. De beurs bevat drie jaar drie jaar financiering voor een full-time Ph.D. student (€ 92.000), 18 maanden voor een postdoctoraal onderzoeker (€ 81.000), evenals reiskosten, open toegang publicatiekosten en de kosten voor het realiseren van verschillende demonstraties en prototypen. Professor Robert Shorten is onlangs toegetreden tot de IOTA Research Advisory Council, hij zal zijn expertise verlenen om verschillende problemen aan te pakken zoals de data structuur van de DAG, kwetsbaarheden en het behoud van gebruikersprivacy.

 

 

 

Lees meer >>

Nieuwe Brave versie voor Android krijgt toolbar en Brave Rewards beta

De nieuwste versie van Brafe for Android (1.0.88) is nu beschikbaar op de Google Play Store. Deze uitgave bevat enkele mooie nieuwe features, waaronder een vernieuwe toolbar voor tabbladen, bladwijzers en instellingen, die meer “thumb friendly” is. Ook de Brave Rewards Beta is nu beschikbaar voor de Android browser. Hiermee kunnen gebruikers  content creators ondersteunen door Basic Attention Tokens (BAT) te sponsoren.

 

 

 

Lees meer >>

The New York Times is van plan om te experimenteren met Blockchain Publishing

The New York Times, in de VS de op één na grootste krant die in omloop is, de legendarische uitgeverij in de Amerikaanse journalistiek, bereidt zich voor om te experimenteren met blockchain-technologie voor publicatie. Volgens een vacature die woensdag op de website van de Times verscheen, is de media-organisatie op zoek naar iemand die “een op blockchain gebaseerd proof of concept voor nieuwsuitgevers ontwerpt”. De vacature werd verwijderd na publicatie van dit artikel

 

 

 

Lees meer >>

Nasdaq verleent licenties aan een ‘One-Stop Shop’ voor Crypto Trading en Mining

Bcause LLC, een zelfbeschreven “full-stack cryptocurrency ecosysteem”, is van plan om Nasdaq technologie te gebruiken om zijn markten te exploiteren. Het bedrijf kondigde aan dat het gebruik zou maken van Nasdaq’s matching engine, clearing en markttoezicht tools via het Nasdaq Financial Framework platform om een spot cryptocurrency markt te runnen, die in de komende maanden zal worden gelanceerd. Bcause heeft ook een aanvraag ingediend om een aangewezen contractmarkt te worden en tevens om een organisatie voor de clearing van derivaten te introduceren bij de U.S. Commodity Futures Trading Commission.

 

 

 

Lees meer >>

Coinbase bewaarneming voert de eerste OTC-handel uit vanuit Cold Storage

Coinbase Custody, het bewaarnemingssysteem van de in de Verenigde Staten gevestigde cryptobeurs Coinbase, heeft zijn eerste over-the-counter trade vanuit cold storage afgerond. De post onthult dat Coinbase Custody nu direct geïntegreerd is met Coinbase’s OTC-desk, waardoor klanten de OTC-desk kunnen gebruiken om de prijzen te bepalen en transacties te bevestigen voordat ze fondsen verplaatsen. Het product biedt naar verluidt eenvoudige en onmiddellijke liquiditeit op de offline fondsen van gebruikers, wat betekent dat het nu minder tijd kost voor Custody gebruikers om toegang te krijgen tot hun fondsen.

 

 

 

Lees meer >>

Cosmos, een veel verwacht interoperabiliteitsproject met blockchain is nu live!

Cosmos, een blockchain project gericht op interoperabiliteit, is nu live. Interoperabiliteit gaat over het faciliteren van de communicatie tussen anders onverenigbare openbare blockchains.

Na twee jaar van belangrijk onderzoek en ontwikkeling werd er reikhalzend uitgekeken door cryptocurrency enthousiastelingen sinds de ICO 2016 van het project (16 miljoen dollar werd opgehaald). Het project wordt uitgevoerd door het bedrijf Tendermint Inc, dat ook werkt aan extra ontwikkelaarstooling, waaronder een SDK die andere bedrijven en projecten in staat zal stellen om te interageren met het product, waaronder Binance (die het gebruikt voor hun non-custodial exchange) .

 

 

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment