Dagelijkse crypto-update 15 – februari

De belangrijkste cryptocurrencies blijven het patroon volgen dat bestaat uit plotselinge pieken gevolgd door ruige zijwaartse bewegingen. Vandaag, gingen de belangrijkste coins nog hoger, met de sterkste die hun recente swing highs testen, maar de overgang mislukte al snel. De markt wordt nog steeds gedomineerd door een lage liquiditeit en de neerwaartse druk op de long term, waardoor het moeilijk is om geld te verdienen.

Dat gezegd zijnde, de short-term break-outs, die een week geleden werden gevormd, blijven intact en ons trendmodel is ook gericht op short-term koopsignalen bij de relatief sterkere coins. Ondanks de koopsignalen moeten traders voorzichtig blijven met nieuwe posities, omdat de long-term druk tegen de bulls blijven vechten.

De leiderspositie van de afgelopen week blijft zwak en als er geen nieuwe reeks van coins op de short-term nieuwe pieken vertoont, dan is het moeilijk in te schatten wat de markt zou kunnen stimuleren om de koers naar een hoger niveau te tillen. Ook de top 3 van de coins is er niet in geslaagd om het gewicht in de strijd te gooien, dus vanuit het bredere perspectief zijn de kansen duidelijk in het voordeel van de dalende markt.

Onze top 6 voor vandaag

Coinbase heeft recentelijk een beloning ter waarde van $30.000 uitbetaald voor de ontdekking van een kritieke bug

Coinbase, de cryptocurrency exchange uit San Fransisco, heeft recentelijk een beloning uitbetaald ter waarde van $30.000 aan degene die een kritieke bug in hun systeem heeft ontdekt. Deze beloning is aanzienlijk hoger dan vroegere uitbetalingen, deze lagen telkens rond de $100 of $1000. Coinbase heeft de bug ondertussen opgelost en verstrekt geen verdere details over de kwestie.

 

 

Lees meer >>

Binance stapt binnenkort af van handel in CLOAK, MOD, SALT, SUB en WINGS coins

Binance heeft op 15 februaru bekend gemaakt dat ze niet langer zullen handelen in de CLOAK, MOD, SALT, SUB en WINGS coins. Het selectieproces van Binance gebeurt aan de hand van de volgende factoren; de inzet van het team; kwaliteit van de ontwikkeling; netwerk stabiliteit; communicatie van het team; bewijs van onethisch of frauduleus gedrag; responsiviteit aan Coinbase.

Binance verwijderd deze coins van hun website op 22 februari, onttrekkingen/opnemen van de coins is nog mogenlijk tot en met 22 mei.

 

 

Lees meer >>

LTO Network en IBM Watson gaan administratieve lasten verlichten voor het Nederlandse strafrechtstelsel

LTO Network en IBM Watson werken samen om publieke services om te vormen. De twee zetten zich momenteel in voor de justitie officier in Nederland om de administratie te stroomlijnen. Het LTO Network is een hybride blockchain platform dat efficiente informatie overdracht mogelijk maakt met gedecentraliseerde workflows. Specifiek zal LTO Network gebruikt worden om de ZSM (“zo snel mogelijk”) processen te optimaliseren, de administratie van deze processen zullen zo voortaan deels geautomatiseerd worden.

 

 

Lees meer >>

ElaadNL maakt gebruik van IOTA om een autonoom zelfbalancerend electriciteitsnet te ontwikkelen

ElaadNL, het smart charging infrastruur labo in Arnhem opgericht door Nederlandse netbeheerders, hebben een Proof of Concept (PoC) bedacht dat demonstreert hoe “smart grids” autonoom energie consumptie kunnen balanceren aan de hand van IOTA technologie. De PoC, ontwikkeld in het labo, deelt op een veilige manier data via de IOTA Tangle en laat oplaadapparaten zelf beslissen wanneer ze willen helpen om het energienet te balanceren. Door electrische voertuigen minder snel te laten opladen op spitsuren kunnen de oplaadapparaten kleine hoeveelheden IOTA tokens uitbetaald krijgen. Hier is geen menselijke interactie voor nodig.

 

 

Lees meer >>

JP Morgan is bezig met de uitrol van de eerste door de bank gesteunde cryptocurrency in de VS om de betalingsbusiness om te transformeren

J.P. Morgan Chase & Co., de grootste bank van de V.S. door de totale bezittingen en marktkapitalisatie, heeft zijn eigen cryptocurrency genaamd JPM Coin gelanceerd. De token draait op Quorum, een versie van Ethereum, en zal de groothandelaars van het bedrijf in staat stellen om transacties in een oogwenk af te handelen.

“Elke JPM Coin is inwisselbaar voor één enkele Amerikaanse dollar, dus de waarde ervan mag niet fluctueren, vergelijkbaar met het concept van de zogenaamde stablecoins”.

 

Het aantal mogelijke use cases zal volgens de verantwoordelijke van de blockchain projecten van J.P. Morgan waarschijnlijk toenemen. Het is de bedoeling dat er over enkele maanden met de pilots wordt gestart.

 

 

Lees meer >>

HSBC forex trading kosten kunnen sterk gereduceerd worden door de blockchain-technologie

HSBC heeft de kosten voor het afhandelen van valutahandel met een kwart verlaagd door middel van zijn op blockchain-gebaseerd systeem. De bank verwerkt tussen de 3.500 en 5.000 transacties per dag op haar “FX Everywhere” systeem, dit komt ongeveer overeen met een waarde van $350 miljard, volgens Mark Williamson, chief operating officer van FX cash trading en risk management.

Het HSBC-platform is een zeldzaam voorbeeld waarbij de blockchain-technologie in de praktijk door een grote bank wordt gebruikt. Vorige maand zei de in Londen gevestigde kredietverstrekker nog dat het sinds februari vorig jaar al voor 250 miljard dollar aan FX-transacties op het platform heeft verwerkt.

 

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u gewoon een andere mening? Laat het ons dan zeker weten! Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. Deze groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment