Dagelijkse crypto-update – 16 januari

Januari is op dit moment de maand dat de crypto-wereld voornamelijk verzadigd is met negatief nieuws. Door de dieptepunten die getest worden en de verscheidene 51% attacks die zich voordoen in de eerste weken, lijkt dit een heel spannend jaar te worden. Een veel voorkomend patroon van de afgelopen week zijn de prijsstijgingen die geen duidelijke verklaring geven waarom ze hebben plaatsgevonden. Dit is alleen maar een teken van toenemende volatiliteit in de markten, in dat geval moeten de beleggers op hun hoede zijn.

Onze top 6 voor vandaag

Binance richt zich op EU en UK handelaars met een nieuwe Fiat-naar-crypto exchange

Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency exchange heeft een nieuwe Fiat-naar-Crypto exchange opgericht op het autonome, Britse eiland Jersey. De firma heeft woensdag bekend gemaakt dat investeerders via deze exchange cryptovaluta kunnen traden voor Britse ponden en Euros.

 

 

Lees meer >>

‘51% Attack’ op het Ethereum Classic netwerk is een aanleiding tot bezorgdheid voor investeerders

De recente ‘51% Attack’ op de Ethereum Blockchain die meer dan $1 miljoen verlies betekende voor investeerders ondermijnt de betrouwbaarheid van de coin. Dit nieuws zaait verdere onzekerheid op de wisselvallige crypto markt van 2018-2019. Wat is een ’51 Attack’? Lees het hier.

 

 

Lees meer >>

Opteren van ads in Brave browser wordt vanaf vandaag getest door Brave ontwikkelaars

De privacy browser Brave heeft vandaag aangekondigd dat ontwikkelaars en testers zijn begonnen met het testen van de nieuwste desktop browser voor macOS en Windows. In deze nieuwste versie krijgen gebruikers voor het eerst de optie om Brave rewards te gebruiken. Dit is een systeem waarvoor gebruikers betaald worden voor hun data en advertenties. Goed nieuws voor het beheren van je privacy!

 

Lees meer >>

TenX (PAY): De crypto debetkaart die nooit heeft bestaan, president stapt op en dumpt zijn coins!

TenX (PAY) beloofde de wereld cryptocurrency-debetkaarten, dit zou een gigantische stap zijn geweest voor de adoptie van de technologie. In Juni 2017 heeft het bedrijf $80 miljoen binnen gehaald met een ICO (Initial Coin Offering). Maar sinds Januari 2018 is de prijs van TenX (PAY)
drastisch gedaald tot een marktwaarde van $20 miljoen. De President van TenX, Julian Hosp bleek een oplichter te zijn, hij heeft na bekendmaking van dit nieuws het bedrijf verlaten.

 

 

Lees meer >>

De Constantinople update van Ethereum wordt uitgesteld door een beveiligingsprobleem

De lang verwachtte Ethereum update Constantinople is uitgesteld omwille van een beveiligingsprobleem. De update zou aanvallers een “loophole” verschaffen waarmee coins gestolen zouden kunnen worden. De update wordt tijdelijk uitgesteld totdat er een oplossing is gevonden.

 

Lees meer >>

IBM en MineHub Technologies werken samen aan de supply chain (toeleveringsketen) van metalen en wereldwijde mijnbouwoplossingen met behulp van blockchain

In een poging om nieuwe oplossingen te vinden voor de wereldwijde mijnbouw en de toeleveringsketen van metalen, hebben IBM en MineHub Technologies een samenwerking aangekondigd. De twee partners zullen gebruik maken van blockchain-technologie om de logistiek, financiering en operationele efficiëntie te verbeteren om zo de kosten in de toeleveringsketen voor minerale concentraten van de mijn naar de eindgebruiker te verlagen.

 

 

Lees meer >>

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment