Dagelijkse crypto-update 18 – april

Het cryptocurrency segement blijft naar de aanloop van het lange paasweekend nog steeds in het ongewisse, met een consolidatie van topcoins tussen de recentste hoogtepunten en de belangrijkste ondersteuningsniveaus die de verkoop op maandag tegenhielden. Hoewel we nog steeds geen beslissende stap in de markt hebben gezien, vertonen de drie grootste coins op dit moment allemaal veelbelovende signalen, aangezien Ethereum deze week van de ene op de andere dag boven de 170 dollar is teruggekeerd en deze prijs goed vasthoudt.
Hoewel Ripple er niet in slaagde om op de kracht van gisteren voort te bouwen, blijft het boven het $0.33 niveau traden. Met de positieve kortetermijnontwikkelingen in het achterhoofd is de kans groter dat de tegenbeweging doorgaat, ook al is de brede kracht van de bulls nog steeds niet duidelijk.

Onze top 6 voor vandaag

Coinbase breidt crypto-to-crypto support uit wereldwijd

Een jaar geleden bediende Coinbase klanten in 32 landen op twee continenten. In de afgelopen 12 maanden was een van hun belangrijkste prioriteiten het leveren van Coinbase-diensten aan mensen in alle uithoeken van de wereld. Vandaag de dag kan het bedrijf aankondigen dat ze nog eens 11 landen in Latijns-Amerika en Zuidoost-Azië kunnen verwelkomen in de crypto-economie door klanten de mogelijkheid te bieden om cryptocurrencies op te slaan, te verhandelen, te verzenden en te ontvangen op Coinbase Pro en Coinbase.com – waardoor het bereik wordt vergroot tot 53 landen, verspreid over vier continenten.

 

Lees meer >>

Charlie Shrem en Winklevoss capital fund handelen Bitcoin lawsuit af

Het proces van Winklevoss tegen Charlie Shrem omtrend het nemen van $61.000 om 5.000 bitcoin te kopen in 2012 werd afgehadeld met een private regeling. De aanklagers kunnen de zaak echter opnieuw openen als de regeling niet naar behoeven wordt uitgevoerd. De twee partijen hebben beiden statements ingediend waarin ze verklaren de zaak niet te willen heropenen in de toemomst.

 

Lees meer >>

Gate.io haalt $64 miljoen op voor nieuwe exchange currency

Crypto Exchange Gate.io heeft in zeven dagen tijd voor 64 miljoen dollar aan cryptocurrency opgehaald voor een eigen exchange currency die nog minstens zes maanden op zich zal laten wachten. Gate.io is een van de oudste Chinese exchanges en beweerde maandag dat ze afgelopen week zwaar overtekend was met orders van in totaal $2,99 miljard aan zogenaamde Gate Points. Deze kunnen gebruikt worden om hadelskosten op het platform te betalen.

 

Lees meer >>

BAKKT CEO: Race day komt er aan om crypto naar de mainstream te brengen

De CEO van de investeringsgerichte Bitcoin Futures Exchange Bakkt, Kelly Loeffler, maakte een post op het Medium blog van de firma, waarin hij zei dat "race day" naderde en dat het wachtte op goedkeuring van de United States Commodity and Futures Trading Commission (CFTC). Oorspronkelijk werd verwacht dat Bakkt begin 2019 zou worden gelanceerd, maar de lancering werd verschillende keren uitgesteld omdat het wacht op een knipoog van de regelgevende instanties, maar er wordt nog steeds een lancering verwacht dit jaar.

 

Lees meer >>

Waves flash-crash bood investeerders een kans op een gigantische winst marge

Als u een WAVES-holder bent en het type handelaar dat graag een oogje in het zeil houdt op de grafieken, heeft u gisteren misschien een kleine paniekaanval gehad nadat WAVES gisteren met 99% is gezakt op de Binance exchange. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de flash crash is, maar volgens CryptoPotato is er een order van 506.000 WAVES geplaatst en uitgevoerd. Deze order werd vermoedelijk, misschien per ongeluk, geplaatst als een marktorder.

 

Lees meer >>

XRP wordt mogelijks binnenkort geintegreerd in Skype

Weiss, het ratingbureau voor financiële activa, heeft getweet dat de communicatie-app van Microsoft, Skype, binnenkort XRP in zijn platform zou kunnen integreren, waardoor gebruikers elkaar fooi kunnen geven en microtransacties kunnen versturen via de XRP TipBot. De XRP TipBot, die ontwikkeld is door XRPL Labs, wordt al gebruikt op platforms als Reddit, Twitter, Gmail en Microsoft Outlook. De toevoeging van ondersteuning voor Skype zorgde ook voor de creatie van een post op het Skype-forum dat om ondersteuning voor XRP vroeg, en het bericht kreeg meer dan 2000 stemmen.

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment