Dagelijkse crypto-update 2 – april

De grote cryptocurrencies hebben hun beste dag sinds lange tijd, met 5-15% winst over de gehele linie in de sector. Bitcoin, die afgelopen week relatief sterk is geweest, heeft de weg naar een hoger niveau geleid nadat het door zijn hoogtepunt van februari was gekomen en het $5000 niveau heeft bereikt. De grote altcoins volgden het voorbeeld van BTC, en dankzij de grootschalige rally veranderde ons trendmodel in de meeste gevallen naar koopsignalen

Terwijl we een bullish follow-up nodig zouden hebben om de doorbraak te bevestigen, zou de tegengestelde trend die in februari begon, de komende weken kunnen doorzetten. Ondanks de duidelijke korte squeeze en de maandelijkse pieken in de majors van vandaag, zijn de bearish long-term trends nog steeds niet doorbroken en moeten traders hun posities nog steeds op de juiste manier behandelen en strenge regels voor risicomanagement toepassen. We zullen de grafieken voor de long-term nader bekijken in onze komende long-term analysis, maar voorlopig zijn er nog steeds duidelijke marktregels van toepassing in de markt.

Onze top 6 voor vandaag

De SEC zoekt “Crypto Securities” adviseur

De Securities and Exchange Commission in de VS is op zoek naar nóg een “crypto specialist”.

Volgende een vacature op USAJobs, een officiële jobs portal van de overheid, is de Trading and Markets divisie van de SEC van plan een nieuwe juridisch expert in te huren. Dit om een alomvattend plan op te stellen rond crypto en digital asset securities.

 

 

Lees meer >>

Canadese politie bevriest assets van FUEL token uitgevers wegens vermeende fraude

De Canadese politie heeft activa van de oprichters van blockchain consulting firma Vanbex bevroren, de firma heeft op frauduleuze wijze $22 miljoen ingezameld met een ICO. Dit werd bekend gemaakt in een gerechtelijk document op 14 maart. Volgens dit document zouden de Vanbex oprichters, Kevin Hobbs en Lisa Cheng hebben beweerd dat ze de cryptocurrency firma in Vancouver hebben beheerd vanaf 2017. Deze firma zou een shell company zijn dat geen werkende producten leverde.

 

 

Lees meer >>

Coinbase legt zich toe op cross-border betalingen

De Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase heeft zich toegelegd op cross-border betalingen. Dit maakte het bedrijf bekend in een aankondiging op 28 maart. Coinbase klanten kunnen nu funds overmaken aan eender welk Coinbase account in de wereld in Ripple (XRP) of USDCoin (USDC) zonder extra kosten. Zo kunnen klanten ogenblikkelijk geld overmaken en omzetten in de gewenste lokale munteenheid.

 

 

Lees meer >>

TrustToken lanceert stablecoin gekoppeld aan Britse pond

Crypto startup TrustToken heeft een tweede stablecoin gelanceerd, deze is 1:1 gekoppeld aan de Britse pond. De firma maakte op dinsdag bekend dat de TrueGBP nu beschikbaar voor handel aan over-the-counter (OTC) desks, waaronder Alameda Research, Bluefire Capital, Galois Capital en QCP Capital. De firma werkt er aan om de stablecoin zo snel mogelijk klaar te maken voor handel op cryptocurrency exchanges.

 

 

Lees meer >>

XRP Exchange-Traded Product nu live op Zwitserse SIX exchange

Een exchange-traded product (ETP) die de prijs van de XRP cryptocurrency bijhoudt is live gegaan op de grootste aandelenmarkt van Zwitserland, SIX. Amun AG, de maker van het product heeft dit bekend gemaakt op dinsdag, de XRP ETP zou toen al op de exchange te vinden zijn onder het ticker symbol AXRP. De lancering van de XRP ETP werd vorige maand al bekend gemaakt na de lancering van de Ethereum ETP, AETH en de BTC ETP, ABTC.

 

 

Lees meer >>

Terroristen verkiezen cash boven cryptocurrency, zelfs privacy coins

Een uitputtend rapport van de RAND Corporation concludeert dat cryptocurrency minder dan ideaal is voor terroristische organisaties. Deze zouden nog steeds voornamelijk cash gebruiken, dit vooral door liquiditeitsbeperkingen door nieuwe regulatie en wetten rond cryptocurrencies. Het rapport focust op drie gebieden van terreurfinanciering; ontvangst; beheer; en uitgaven. Enkel in de eerste categorie biedt cryptocurrency echte voordelen voor terreurorganisaties. Maar ook al kunnen mensen van over de hele wereld grote bedragen kunnen versturen zonder probleem, het blijft moeilijk om te beheren en gebruiken.

 

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment