Dagelijkse crypto-update 23 – januari

De cryptomarkt was vandaag niet al te best, omdat Bitcoin en de grotere altcoins slechte resultaten hebben geboekt. Bitcoin, de grootste van de cryptocurrencies, viel tijdens de middag terug onder het $3.600 niveau. Zijn marktaandeel daalde ook lichtjes tot 52,3%.

Ondanks zijn zwakke prestaties, kan Bitcoin volgens het short-term perspectief een dieptepunt bereiken. Volgens indicatoren is Bitcoin dicht bij het oversold level. De laatste keer dat dit gebeurde, in december, heeft Bitcoin een grote verademing op poten gezet.

Onze top 6 voor vandaag

Coinbase breidt uit naar de Aziatische markt

Coinbase Inc. verlegt focus naar de Aziatische markt zes maanden na hun spektaculaire opkomst op Wall Street. De Aziatische klant zou nu al een aardige bijdrage leven aan het jaarlijkse inkomen van het bedrijf.

 

Lees meer >>

JP Morgan portfolio bedrijf start samenwerking met Blockchain-startup van de voormalige baas van Deloitte

Citizens Reserve hoofd, Eric Piscini, heeft een samenwerking met Smartrac bevestigd, een portfolio bedrijf onder JP Morgan dat zich focust op product digitalisatie. Citizens Reserve zal het “Blockchain-powered” SUKU platform leveren, dat in zal staan voor de Smartrac supply chain.

 

Lees meer >>

Londense Stock Exchange Trading Tech wordt provider voor nieuwe Hong Kong cryptovaluta beurs

LSEG Technology, de technologie leverancier voor de London Stock Exchange Group heeft bekend gemaakt dat hun “matching engine” zal gebruikt worden voor een nieuwe cryptovaluta exchange, AAX, in Hong Kong. Dit werd de 22ste januari in een persbericht bekend gemaakt.

 

Lees meer >>

Europol arresteerd Britse man voor het stelen van €10 miljoen aan IOTA coins

De verdachte zou de website iotaseed.io hebben beheerd, deze site genereerde IOTA seeds en sloeg deze op. Voor de ongeïnitieerden, IOTA seeds bevatten zowel de wallet én het wachtwoord. De site zou open-source zijn maar  bij nadere inspectie bleek dit niet de echte source code. De man wacht nu op uitlevering naar Duitsland, waar hij  terecht zal worden gesteld.

 

Lees meer >>

Cboe trekt de voorgestelde regelveranderingen van de Bitcoin ETF in

Cboe heeft de voorgenomen reglementaire wijziging van de SolidX Bitcoin aandelen onder de naam van de VanEck SolidX Bitcoin Trust ingetrokken.

Het bericht werd vandaag gepubliceerd op de website van de SEC, met de mededeling dat BZX de voorgestelde regelwijziging gisteren, 22 januari 2019, heeft ingetrokken.

De reden voor de intrekking is nog niet bekend, maar de huidige sluiting van de regering in de VS speelt waarschijnlijk een rol in deze kwestie.

 

Lees meer >>

Falcon Private Bank lanceert Crypto wallet met ondersteuning voor directe BTC- en BCH-transfers

De Zwitserse Falcon Private Bank heeft een cryptocurrency wallet ontwikkeld om directe overdrachten van BTC, BCH, ETH en LTC te doen. Dit is bedoeld voor zowel de particuliere als de institutionele beleggers. De bank zei dat beleggers nu rechtstreeks cryptocurrencies kunnen overdragen van en naar hun eigen “gescheiden Falcon wallets”. Zij kunnen ook hun digital assets omzetten naar cash.

 

Lees meer >>

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

What's your reaction?

Leave a comment