Dagelijkse crypto-update 25 – april

Het is vandaag een relatief rustige dag, dit door de grote sell-off van gisteren. De tradingactiviteit ligt hoger dan in de afgelopen weken. BTC blijft vanuit het short-term perspectief zeer sterk, maar de topaltcoins tonen allemaal een technische zwakte waardoor het bearish sentiment op long-term ondersteund blijft, en dat terwijl het lot van de counter-trend rally nog steeds niet is afgegrendeld. De strijd om de belangrijkste supportniveaus wordt verdergezet, met een niveau van $160 voor ETH, $0,30 voor Ripple en de recente swing high in de buurt van $5400 voor BTC.

Mochten de meeste coins boven deze niveaus blijven en zou er in de komende dagen een algemenere leiding ontstaan, dan kan de rally zich nog steeds verlengen. Gezien de long-term setups en de short-term zwakte, blijven we op dit punt defensief.

Onze top 5 voor vandaag

Justin Sun liegt over samenwerking met Liverpool F.C.

De Tron CEO, Justin Sun heeft vandaag aangekondigd dat de firma was uitgenodigd bij de legendarische voetbalclub Liverpool F.C. om een samenwerking aan te gaan. Dit werd echter snel ontkracht door een vertegenwoordiger van de club. Sun zou een informele uitnodiging fout begrepen hebben die rondgestuurd werd door de club naar meerdere bedrijven. Volgens Tron vertegenwoordiger Cliff Edwards klopte dit echter niet helemaal, in de brief zouden de woorden “een partnerschap aangaan en verkennen” vermeld staan.

 

Lees meer >>

Betalingsplatform biedt 26 fiat-backed cryptocurrencies aan via Stellar

Het betalingsplatform Wirex, dat gereguleerd wordt door de FCA, kondigde vandaag de lancering van 26 fiat-backed stablecoins aan, deze zullen aangeboden worden via het Stellar Network. Volgens medeoprichter Pavel Matveev is het belangrijk om meerdere verschillende stablecoins aan te bieden, aangezien velen slechts gekoppeld zijn aan de dollar. Dit blijkt problematisch te zijn als het aan komt op internationale betalingen. Stablecoins die gekoppeld zijn aan locale munteenheden maakt het gemakkelijker voor gebruikers om deze uit te wisselen. Wirex hoopt met deze uitbreiding stablecoins naar de mainstream te brengen.

 

Lees meer >>

Samsung investeerd $2,9 miljoen in wallet startup Ledger

Hardware cryptocurrency wallet producent Ledger heeft €2,6 miljoen ontvangen dan de elektronica gigant Samsung. Dit werd bekend gemaakt door een vertegenwoordiger van het bedrijf zonder verdere details over de investering vrij te geven. Dit nieuws in combinatie met de anonieme tip over de eventuele Samsung blockchain en de Samsung Coin belooft veel goeds voor cryptofanaten die een Samsung smartphone in hun zak hebben zitten.

 

Lees meer >>

Binance DEX lanceerd Mithril als eerste paar

Binance DEX heeft officieel het eerste trading pair (MITH/BNB) beschikbaar gemaakt. Binance DEX is gebouwd  op de Binance Chain met de “native” Binance Coin (BNB). Met dit nieuwe paar kunnen handelaars voor het eerst traden op deze nieuwe gedecentraliseerde exchange.

Lees meer >>

Dit gebeurt er wanneer je een machine een wallet geeft

Tot recent waren toestellen en sensoren die met het internet verbonden zijn nog relatief simpel: data verzamelen, lichten controleren, informatie weer geven,… Deze werden bijna allemaal gecontroleerd via bedrijfsservers of clouds. Ze werkten zelden autonoom, maar hier komt nu verandering in. We zien meer en meer toestellen die kunnen interageren met hun omgeving en de wereld om hen heen. Zo kunnen toestellen ook autonoom goederen en diensten verkopen of kopen, en dit dankzij blockchain en distributed ledger (DLT) technologie. Zo kunnen wagens bijvoorbeeld betalen voor brandstof of elektriciteit met ingebouwde cryptocurrency wallets.

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment