Dagelijkse crypto-update 26 – maart

De grotere cryptocurrencies knipperen vandaag knalrood, met een aantal kleine verliezen in de laatste dagen. Sommige van de kleinere cryptos hebben parabolische winsten op een lage liquiditeit laten zien, maar over het algemeen zeggen we dat deze markt op een “kruispunt van wegen” zit.

Natuurlijk komt het allemaal neer op Bitcoin en de grote dalende trendlijn die de hele winter door boven deze markt hangt. Nu zal elke chartist deze lijn een beetje anders trekken, maar hoe je hem ook aansnijdt, het is vrij duidelijk dat we op dit moment de belangrijkste barrière aan het testen zijn.

Een forse doorbraak boven deze lijn zou het definitieve einde kunnen betekenen van de ‘bear-market’. Aan de andere kant zou een negatieve reactie hier, gemakkelijk kunnen leiden tot een nieuwe test van het 3.000 dollar niveau.

Onze top 6 voor vandaag

Medeoprichter R3, Jesse Edwards, verlaat de firma

Jesse Edwards, een van de medeoprichters van R3, heeft de Blockchain ondernemings firma verlaten. Voormalig beleggingsbankier hielp met de oprichting van R3 in 2014.
Het vertrek zou te danken zijn aan een “verschil in mening” op strategisch vlak.

 

 

 

Lees meer >>

Tim Draper raadt Argentijnse president aan om Bitcoin te legaliseren

Tim Draper, venture capital investeerder, raadt de Argentijnse president aan om Bitcoin te legaliseren ten voordele van de economische situatie in het land.
De Amerikaanse investeerder zou 20 maart president Mauricio Macri hebben ontmoet om de economische vooruitzichten van het land te bespreken.

 

 

Lees meer >>

Eigenaar van Louis Vuitton lanceerd blockchain platform om luxe goederen te traceren

Luxe merk conglomeraat LVMH, eigenaar van het iconische Louis Vuitton merk bereid zich voor op de lancering van een nieuwe blockchain om authenticiteit van dure producten te verzekeren. Het project zou in Mei of Juni gelanceerd worden voor LV en Christian Dior parfums, het is de bedoeling dit uit te breiden naar de 60 andere merken onder LMVH.

 

 

 

 

Lees meer >>

Wuabit lanceerd volgende maand een cryptocurrency wallet op WhatsApp

Wuabit zal volgende maand de beta van hun cryptocurreny wallet uitbrengen op WhatsApp. De 1.5 miljard gebruikers geeft dit project een gigantische mogelijke
user base. Simpliciteit is de grootste focus van de Wuabit wallet, deze zal toegankelijk zijn via de chat interface.

 

 

Lees meer >>

Blockchain uitgaven zou in de VS tegen 2025 in de VS $41 miljard kunnen bereiken

Uitgaven via blockchain in de VS zouden kunnen stijgen van $3.12 miljard tot $41 miljard tegen het jaar 2025. Dit werd bekend gemaakt in een nieuw rapport genaamd “United States Blockchain Business Opportunities and Outlook Databook Series  (2016-2025)”. De uitgifte zijn in 2018 met 110% gestegen tot $1.6 miljard.

 

 

Lees meer >>

eToro neemt Smart Contract Startup over

Beleggingsplatform eToro heeft zojuist de overname van Firmo aangekondigd. Firmo is een smart contract startup die zich focust op het “tokenizen” van derivaten
op eender welke blockchain. De koopprijs werd niet bekend gemaakt.

 

 

 

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment