Dagelijkse crypto-update 25 – maart

In het weekend bleef de totale marktkapitalisatie binnen een krappe marge van 139,4 miljard dollar en 141,1 miljard dollar, en bedroeg het gemiddelde van het dagelijkse handelsvolume ongeveer 30 miljard dollar. De opmerkelijke mover is nog steeds Binance Coin (BNB), die op dit moment 14.8% is gestegen, waardoor het zich nu bevindt op plaats 7 in termen marktkapitalisatie.

Onze top 6 voor vandaag

Grootste online winkel in Zwitserland begint met het accepteren van cryptocurrency betalingen via Coinify

De Digitec Galaxus Group, de online winkel van Zwitserland, kondigde vandaag aan dat zijn twee webplatforms betalingen in cryptocurrencies mogelijk zullen maken. Het gaat om de populaire Bitcoin, maar ook om een zestal andere cryptocurrencies.

Gebruikers zullen in staat zijn om te betalen voor een winkelwagentjes van meer dan 200 francs door middel van een derde partij service, Coinify. De Denmark-startup zou cryptobetalingen onmiddellijk omzetten in fiat, waardoor de handelaren worden beschermd tegen de beruchte prijsvolatiliteit van cryptocurrencies. De geaccepteerde coins zijn Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Ethereum, Ripple, Binance Coin, Litecoin, TRON, OmiseGo, NEO.

De retailer heeft ongeveer 1300 mensen in dienst, telt 10 winkels, telefoonbestellingen en online distributie en in 2018 had het een omzet van bijna 1 miljard Zwitserse francs. Het is zeker een stap in de goede richting van crypto-adoptie.

 

 

Lees meer >>

BMW en Intel werkt samen met een door de overheid gesteunde “blockchain-accelerator”

BMW Group Azië, Intel en Nielsen zijn nu bedrijfspartners van de door de Singaporese overheid gesteunde blockchain accelerator Tribe.

Tribe Accelerator kondigde het nieuws vrijdag aan en zei dat de drie bedrijven hun kennis en expertise in hun respectievelijke vakgebieden zullen delen met de startups van Tribe om zo een “inclusief” ecosysteem “klaar voor de industrie 4.0.” te creëren.

Vorige maand, ging Tribe ook een samenwerking aan met Ethereum development studio ConsenSys om het ecosysteem van de blockchain in Singapore te bevorderen.

Tribe Accelerator werd afgelopen december gelanceerd als onderdeel van venture capital firm TRIVE Ventures, in samenwerking met de ICON Foundation van Zuid-Korea en de Venture Hub van PwC Singapore. Enterprise Singapore, een overheidsinstantie die opgezet is om het opstart-ecosysteem te ontwikkelen, draagt bij aan de “accelerator”.

 

 

Lees meer >>

E-Commerce bedrijf Rakuten is klaar voor de cryptocurrency exchange lancering in april, na de naamsverandering

Rakuten, een Japanse e-commerce-gigant die vergelijkbaar is met Amazon, kreeg officieel zijn dochteronderneming cryptocurrency wallet, de Rakuten Wallet, geregistreerd en goedgekeurd door het Japanse Financial Services Agency (JFSA). Dit is bevestigd door het bedrijf door een persbericht op 25 maart.

Wat betreft de details met betrekking tot de toekomstige uitwisselingsplannen, heeft het bedrijf gezegd dat dit op een later tijdstip bekend gemaakt zal worden. Aangezien de Rakuten Wallet echter een dochteronderneming is van de Japanse e-commerce-gigant Rakuten, wordt er wel gespeculeerd dat de exchange services van de wallet uiteindelijk geïntegreerd zullen worden in het e-commerce platform.

 

 

Lees meer >>

Yahoo! -Gesteunde crypto-exchange klaar voor de introductie in mei 2019

De Japanse cryptocurrentieruimte heeft de laatste tijd een schat aan positieve ontwikkelingen doorgemaakt, zoals de invoering van duidelijke cryptoregels die de industrie ondersteunen, de mogelijkheid van een Bitcoin ETF-goedkeuring, nieuwe exchanges die op de markt komen, en de laatste in deze trend van positieve ontwikkelingen is het nieuwe Japanse cryptocurrency trading platform, Taotao, voorheen bekend als BitARG, die een 40% dochteronderneming van Yavo-Japan is.

Deze substantiële overname zorgde voor heel wat opschudding in de Japanse crypto-community, omdat het aangaf dat de internetreus (Yahoo!) zich uitbreidde naar de crypto-industrie.

Bovendien heeft Taotao de goedkeuring gekregen van het Japanse Financial Services Agency (JFSA) om zich op de Japanse markt te lanceren.

 

 

Lees meer >>

EToro voegt ondersteuning voor TRON toe

Vandaag is TRON (TRX) toegevoegd aan de veertien andere top digitale assets op de multi-asset exchange en de social trading community eToro. TRX zal vanaf nu beschikbaar zijn voor meer dan 10 miljoen actieve gebruikers van eToro, naast andere hoog volume cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, EOS en Dash.

De TRON Foundation onthulde dit via een aankondiging op Medium. TRX zal worden toegevoegd aan de CryptoPortfolio van eToro, waardoor beleggers met één klik alle beschikbare digitale assets kunnen diversifiëren. De uitbreiding met eToro spreekt boekdelen voor het TRON-project.

 

 

Lees meer >>

India’s $14M Crypto Scam: Politie arresteert 4 verdachten van cashcoin die dubbele opbrengsten op de investeringen beloofde

De Indiase politie heeft de leiders van een vermeende oplichterij, Cashcoin, gearresteerd die ertoe leidde dat 14 miljoen dollar werd gestolen van investeerders. De verdachten hebben investeerders doen geloven dat ze hun rendement op de investering zouden verdubbelen.

The Times of India meldde dat de functionarissen 4 personen – Ashok Goyal Jaipuria, Asif Malpani, Baljit Singh Saini en Pradeep Arora – uit Mumbai en New Delhi hebben gearresteerd en de bankrekeningen van Jaipuria, die vermoedelijk het brein is, heeft geblokkeerd. De politie had eerder al andere personen in verband met het project gearresteerd.

Dit is niet de eerste cryptocurrency scam die in India plaatsvindt. In januari 2019 heeft de politie de personen achter een oplichterij gearresteerd die ertoe leidde dat meer dan 70 miljoen dollar werd gestolen van nietsvermoedende en onwetende investeerders.

 

 

Lees meer >

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment