Dagelijkse crypto-update 27 – april

Onze top 6 voor vandaag

Cosmos stijgt 27% na Binance listing

ATOM, de cryptocurrency van het langverwachte Cosmos blockchainnetwerk werd kort geleden toegevoegd aan Binance (’s werelds grootste crypto-exchange). Binnen de eerste 24 uur na de listing steeg ATOM al meer dan 27%. Changpeng Zhao, de CEO van Binance, zei dat het development team van Cosmos weigert om met exchanges te communiceren over listings, maar dat Binance in afwachting de munt toch op hun site aanbied om hun steun voor het project te laten blijken.

Lees meer >>

100 miljoen Paxos stablecoins zullen worden gelanceerd op de Ontology Blockchain

Ontology lanceert binnenkort de Paxos Standard (PAX) stablecoin, een cryptocurrency die 1:1 overeenkomt met de dollar. De lancering zal het gemakkelijker maken voor individuen en ondernemingen die gebruik maken van Ontology om onderling te handelen. De firma heeft gezegd dat ze van plan zijn tot 100 miljoen PAX te lanceren op het Ontology netwerk, afhankelijk van de vraag.

Lees meer >>

BeefChain ontvangt eerste USDA certificatie voor een blockchainbedrijf

BeefChain, een bedrijf dat de blockchainwereld met de toeleveringsketen voor rundvlees wil combineren, werd goedgekeurd door het United States Department of Agriculture (USDA) en kreeg als eerste blockchainbedrijf de titel “Process Verified Program”. Zo is BeefChain het eerste blockchainbedrijf dat zo’n USDA certificatie krijgt toegekend.

Lees meer >>

Yelp laat gebruikers nu sorteren op crypto

Yelp, het internetplatform dat het mogelijk maakt voor consumenten om lokale bedrijven te vinden en te becommentariëren, biedt gebruikers nu de mogelijkheid om de lijst van lokale bedrijven te sorteren op het aanbieden van crypto-betalingen. Dit is erg handig voor mensen die hun crypto ook effectief willen gebruiken, en het kan goede reclame opleveren voor ondernemingen.

Lees meer >>

Jaguar Land Rover gaat gebruik maken van IOTA

Jaguar Land Rover, de grootste Britse autofabrikant, maakte vandaag bekend dat het bedrijf aan het experimenteren is met software die bestuurders zou belonen met IOTA coins voor het delen van data. Het bedrijf ontwikkelt “smart wallet” technologie om in de auto’s te plaatsen. Deze zou dan Jaguar bestuurders kunnen belonen met IOTA coins voor het delen van nuttige informatie zoals verkeersopstoppingen of kuilen in de weg. De coins zouden dan gebruikt kunnen worden om elektrische wagens op te laden of om parkeermeters en tol mee te betalen.

Lees meer >>

Ethereum staking, een industrie van $160 miljoen?

Een nieuw voorstel van Vitalik Buterin, de uitvinder van Ethereum, suggereert dat hij overweegt om de beloningen voor validators te verhogen. Ethereum 2.0 is de grootste upgrade die er aan staat te komen voor de Ethereum blockchain. Het grote doel hiervan is bottlenecks in transactiedoorvoer te verhelpen en kosten op het netwerk te verminderen. In plaats van een proof-of-work consensus protocol zal er bij ethereum 2.0 gebruik gemaakt worden van een proof-of-stake consensus protocol waarbij validators hun eigen funds inzetten om blocks te verifiëren.

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment