Dagelijkse crypto-update 27 – maart

Bitcoin (BTC/USD) handelt al meer dan een maand binnen een krappe range van $3.750 tot $4.170 op Bitfinex. De smalle trading range is verwarrend bij de marktdeelnemers, vooral bij detailhandelaren. Zolang er geen duidelijke indicatie is of de markt bearish of bullish is, blijft de angst bestaan om slachtoffer te worden van een nieuwe “crypto-slachting”. Dit houdt velen op dit moment aan de zijlijn.

In deze situatie missen velen de kans om Bitcoin te accumuleren en dit tegen zeer lage prijzen. Dat is jammer, want sinds de bodem van 7 december 2018, zijn we bullish over de markt. Er is nu nog een andere sterke reden waarom we bullish zijn.

Bitcoin is bezig met het maken van een marktstructuur die identiek is aan die van Cardano’s (ADA/USD). Zoals we allemaal wel weten, is Cardano de laatste weken exponentieel gegroeid na het breken uit de accumulatie-range. Wij geloven dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Bitcoin precies hetzelfde doet.

Onze top 6 voor vandaag

Crypto Mining Giant Bitmain’s IPO-toepassing is officieel verlopen

Bitmain’s aanvraag voor een beursintroductie op de Hong Kong Stock Exchange is officieel verlopen, wat betekent dat een soortgelijke introductie binnen afzienbare tijd niet meer zal plaatsvinden. Het bedrijf bevestigde ook in dezelfde aankondiging dat zijn medeoprichters Jihan Wu en Micree Zhan als co-CEO’s zijn afgetreden. Haichao Wang, eerder directeur van productengineering in Bitmain, werd officieel benoemd tot CEO van Bitmain.

 

 

 

Lees meer >>

SEC doet niet moeilijk voor cryptocurrency bedrijven die samenwerken

De U.S. Securities and Exchange Commission heeft de afgelopen maanden deals gesloten met cryptocurrency projecten die zij in strijd achtte met de zogenaamde Howey test, een vuistregel om te bepalen of een asset in aanmerking komt als een security en daarom moet worden geregistreerd bij het agentschap. Fortune sprak met een aantal van de ondernemers die de provisie hebben overtreden om te leren wat ze anders hadden kunnen doen.

 

 

 

Lees meer >>

De Blockchain realiteit komt niet overeen met de advertentie, zegt een World Bank ambtenaar

De World Bank is de meest recente bron van kritiek geworden wat betreft de blockchain technologie, dit keer met het verzoek om voorzichtigheid te betrachten over haar rol in landrechten. Aanchal Anand, een specialist in landrechten in de Global Land and Geospatial Unit van de bank, waarschuwde tegen het fenomeen dat bekend staat als “blockchain hype”. “Technologie kan er geweldig en opwindend uitzien, en het kan al onze problemen oplossen….. maar de Big Mac hamburger komt ook nooit overeen met die van de advertentie”.

 

 

Lees meer >>

DragonEx crypto exchange is gehackt

Exchange DragonEx is gehackt, en er is nog steeds niet bekend hoeveel assets er zijn gestolen, schrijft CoinDesk. Na de ontdekking van de inbreuk op 24 maart nam DragonEx het platform offline om “systeemupgrades” uit te voeren en een dag later kondigde DragonEx aan dat er een inbreuk had plaatsgevonden. Bij de aanval hebben de hackers zowel assets van de gebruikers als van het platform gestolen, hoewel de exchange nog geen concrete cijfers heeft vrijgegeven.

 

 

 

Lees meer >>

Crypto aggregator uit bezorgdheid over onnauwkeurige data

CoinMarketCap.com, één van de grootste aggregators van cryptocurrency marktdata, zei dat de bezorgdheid over onnauwkeurigheden “geldig zijn” en het zal meer informatie toevoegen aan zijn website om gebruikers te helpen betere beslissingen te nemen.

Als een van ’s werelds top 500 meest bezochte sites, is CoinMarketCap.com vaak de plaats waar veel individuele beleggers zich richten tot de prijzen, het uitwisselingsvolume en de industrie rankings. Maar de tradingvolumes op de top exchanges op CoinMarketCap.com komen steeds vaker ter discussie te staan. Vorige week zei Bitwise Asset Management in een rapport dat de ” data van de site verkeerd is”.

 

 

Lees meer >>

Binance scherpt de naleving aan, en wendt zich tot IdentityMind voor KYC

s Werelds grootste cryptocurrency exchange Binance is in beweging om de compliance en data beveiliging te verbeteren door middel van een nieuwe deal met Medici Ventures portfolio bedrijf IdentityMind.

IdentityMind kondigde op Dinsdag aan dat het met Binance samenwerkt om bestaande maatregelen inzake data-bescherming en naleving” voor de globale verrichtingen van de exchange te verbeteren.

IdentityMind biedt cryptocurrency-exchanges een “real-time” platform om te voldoen aan de wereldwijde know-your-customer (KYC) en anti-witwasregels (AML) voor de preventie van fraude. De startup helpt cryptocurrency exchanges met client onboarding, transactie monitoring en case management oplossingen.

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment