Dagelijkse crypto-update 28 – maart

Onze top 6 voor vandaag

Börse Stuttgart en Axel Springer zullen gezamenlijk een Crypto Trading Venue lanceren

Börse Stuttgart, de op één na grootste beurs van Duitsland, werkt samen met de Europese digitale uitgeverij Titan Axel Springer en haar dochteronderneming Finanzen.net om gezamenlijk een blockchain aangedreven handelsplatform te lanceren. Het nieuwe initiatief is erop gericht om investeringsinformatiediensten te combineren met een door een blockchain-aangedreven handelsplatform onder de overkoepeling van één platform.

Lees meer >>

E-Commerce reus Rakuten wint licentie voor nieuwe Crypto Exchange

De Japanse financiële toezichthouder heeft een licentie verleend aan een cryptocurrency exchange die opnieuw wordt gelanceerd door e-commerce gigant Rakuten. Het Financial Service Agency van het land kondigde het nieuws aan op maandag, met de verklaring dat de nieuwe exchange, Rakuten Wallet, nu geregistreerd is bij het Kanto Local Financial Bureau als een virtuele valutawisseldienstverlener in het kader van het Payment Service Act van het land. Rakuten bevestigde het nieuws ook in een afzonderlijke mededeling.

Lees meer >>

Japan keurt 2 nieuwe Crypto Exchanges goed – meer dan 140 geïnteresseerden

De belangrijkste financiële regelgever van Japan heeft met news.Bitcoin.com enkele statistieken met betrekking tot cryptocurrency exchange registraties gedeeld. Van de 23 nieuwe aanvragen die de toezichthouder heeft ontvangen, zijn er tot nu toe twee goedgekeurd. Daarnaast zijn er meer dan 140 bedrijven die geïnteresseerd zijn in het betreden van de markt.

Lees meer >>

Bitmain-investeerders zijn bezig met het voorbereiden van een rechtszaak tegen het bedrijf

Een criticus van cryptocurrency mining gigant Bitmain, BTCKING555, zei in een tweet op 26 maart dat een groep investeerders een collectief proces aan het voorbereiden zijn tegen het bedrijf.

BTCKING555 zei in de post dat een aantal investeerders van Bitmain een collectieve rechtszaak tegen het bedrijf in Hong Kong zullen aanspannen om hun investeringen terug te krijgen na de mislukte beursgang van Bitmain’s eerste openbare aanbod (IPO).

Lees meer >>

LocalBitcoins, ’s werelds grootste peer-to-peer cryptocurrency exchange, zal nu onder toezicht worden geplaatst van de financiële autoriteit van Finland

Het internationale peer-to-peer crypto uitwisselingsplatform LocalBitcoins heeft laten zien dat het nu onder toezicht van de financiële autoriteit van Finland zal worden geplaatst. Dit is een klap voor gebruikers die de exchange blijven gebruiken vanwege de betrouwbare aanwezigheid in de industrie en de mogelijkheid om anonieme transacties te verrichten.

LocalBitcoins, gevestigd in de Finse hoofdstad Helsinki, schreef in de post dat het Finse parlement zijn goedkeuring heeft gegeven aan de nieuwe wetgeving die crypto assets zal legaliseren. Naar verluidt heeft de toezichthouder goedkeuring verleend aan een nieuwe wet inzake virtuele valutaservice providers, die waarschijnlijk vanaf november 2019 in werking zal treden.

Lees meer >>

De KEY is vanaf nu beschikbaar op de groeiende cryptocurrency exchange coinmerce

28 maart 2019 – SelfKey’s native utility token KEY is nu opgenomen op de groeiende cryptocurrency exchange Coinmerce.

Opgericht in 2017, bouwt de SelfKey Foundation aan een rijk ecosysteem dat ontworpen is om individuen en bedrijven in staat te stellen meer vrijheid en privacy te ervaren.

De KEY token speelt een vitale en groeiende rol in dit ecosysteem, bijvoorbeeld om te betalen voor Incorporaties in de SelfKey Marketplace. Toekomstige ontwikkelingsplannen om KEY verder te gebruiken, waardoor liquiditeit en beschikbaarheid op uitstekende exchanges zoals Coinmerce erg belangrijk zijn.

Coinmerce is een Nederlands trading platform dat het kopen, verkopen, opslaan, opnemen en storten van meer dan 100 verschillende cryptocurrencies voor alle Europeanen ondersteunt. Het platform heeft als doel om cryptocurrency naar de bevolking te brengen door zich te richten op de gebruikerservaring. Dit wordt bereikt door het aanbieden van zowel iOS- als Android-applicaties.

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment