Dagelijkse crypto-update – 29 januari

Na de belangrijke short-term analyse van gisteren hebben de belangrijkste cryptocurrencies op dinsdag support gevonden en hebben ze geprobeerd om een zwakke opleving naar de vorige support levels te realiseren. De break-down die duidelijk nog intact is ondanks de rallypoging en de negatieve short- en long-term trends zijn nog steeds dominant.

Ons trendmodel bevestigt verkoopsignalen op beide tijdframes, en zelfs short-term traders zouden zich nog steeds bewust moeten zijn van de hoge bearish risico’s hier, omdat er nog steeds nieuwe dieptepunten mogelijk zijn in deze bear markt. Met dat in gedachten zouden traders en investeerders nog steeds geen nieuwe posities moeten innemen.

Onze top 6 voor vandaag

Het eerste Binance Launchpad platform project van dit jaar, BitTorrent (BTT) heeft zijn $7,2 miljoen publieke tokenverkoop afgerond.

De $7.2 miljoen public token sale van BitTorrent (BTT) die op de Binance exchange plaats vond werd in minder dan 20 minuten uitverkocht.

In een verkoopdocument dat op Binance Launchpad werd geplaatst, bood de openbare verkoop ~6 procent van de totale tokenlevering aan tegen een tarief van 1BTT aan .00012 USD, met een individuele bovengrens van $20.000 en een minimum van 100.000 BTT. De verkoop werd voorzien in twee financieringsgroepen, met 40% van de verkoop toegewezen aan Binance’s BNB token, en de resterende 60% toegewezen aan TRX van Tron.

 

Lees meer >>

 

Chainanalysis suggereert dat twee hackersgroepen achter de diefstallen zitten die een waarde van 1 miljard dollar aan cryptocurrency bedragen

Volgens het nieuwe rapport hebben de twee entiteiten, die Chainalysis Alpha en Beta noemt – het merendeel van het geld dat verloren is gegaan met cryptocurrency scams ontvangen. Bovendien citeert de hoofdeconoom van Chainalysis, dat de twee organisaties waarschijnlijk nog steeds actief zijn.

De twee groepen werken verschillend: Alpha begint naar verluid onmiddellijk met het overbrengen van cryptocurrency van adres naar adres, terwijl Beta de neiging heeft om tot 18 maanden te wachten, waardoor de publiciteit rond de aanval verdwijnt. Het rapport merkt op dat Alpha ongeveer 75 procent van de fondsen binnen een maand converteert, terwijl Beta slechts in enkele dagen 50 procent van de fondsen uitcasht (na hun zelf opgelegde wachttijd).

 

Lees meer >>

India legt laatste hand aan cryptoregulering

Zoals inmiddels bekend is gemaakt, zal in juli een nieuw wetsvoorstel voor cryptocurrency regelgeving worden gepubliceerd. Hierop legt de Indiase regering de laatste hand aan haar regelgevend kader voor de cryptocurrency-industrie.

De Indiase regering werkt al geruime tijd aan een cryptoregulering. Het Interministerieel Comité (IMC) dat wordt geleid door Subhash Chandra Garg, secretaris van het ministerie van Economische Zaken, is belast met de ontwikkeling van het cryptoreguleringskader van het land.Volgens Subhash Chandra Garg, zijn de ontwerpverordeningen bijna opgesteld en worden ze binnenkort openbaar.

 

Lees meer >>

De Centrale Bank van Iran zou het gebruik van “niet-goedgekeurde” cryptocurrency’s om betalingen in het land te verrichten, verbieden.

Niet-goedgekeurde cryptocircuits als betalingsmiddel blokkeren. Het verslag geeft echter aan dat de Centrale Bank van Iran niemand rechtstreeks zal beperken in het persoonlijk bezit of het overmaken van kleine hoeveelheden goedgekeurde cryptocurrency.

Het is niet onmiddellijk duidelijk welke cryptocurrencies goedkeuring zullen krijgen, maar een bron met kennis van zaken vertelde CoinDesk dat regelgevers willen dat alle bitcoin transacties in het land in de Iraanse rial worden geregeld.

 

Lees meer >>

De eigenaar van de Italiaanse cryptocurrency exchange BitGrail, die vorig jaar een hack onderging, is veroordeeld tot het terugbetalen van fondsen aan getroffen klanten

De Italiaanse faillissementsrechtbank heeft het vonnis op 21 januari gepubliceerd. De BGVG publiceerde op dezelfde dag dat het vonnis van de rechtbank bekend was gemaakt dat “de rechtbank concludeerde dat zowel Bitgrail als de heer Firano, persoonlijk, failliet werden verklaard, waardoor beslagleggingen op veel van de persoonlijke bezittingen van de heer Firano werden geautoriseerd”.

Volgens de post (nieuws magazine) hebben de Italiaanse autoriteiten al meer dan 1 miljoen dollar aan persoonlijke bezittingen van Firano in beslag genomen, waaronder zijn auto. De post merkt ook op dat “miljoenen dollars in cryptocurrency assets in beslag zijn genomen op de valutarekeningen van Bitgrail en zijn verhuisd naar rekeningen die worden beheerd door de trustees van het Hof”.

 

Lees meer >>

Fidelity zegt dat het plan is om in maart de Bitcoin Custody Service te lanceren

Fidelity Investments richt zich op de lanceringsdatum van maart voor zijn Bitcoin custody service. In oktober kondigde de in Boston gevestigde onderneming aan dat zij een reeks cryptoproducten zou aanbieden die ontworpen zijn voor grote beleggers zoals hedgefondsen. De opslag van Bitcoin zal de eerste zijn die beschikbaar is. De verwachting is dat Ether custody de volgende zal zijn, zeiden ze.

Op dit moment helpen we een selecte groep klanten die in aanmerking komen terwijl we doorgaan met het ontwikkelen van onze eerste oplossingen, zei het bedrijf in een verklaring op dinsdag. In de loop van de komende maanden, gaan wij zorgvuldig te werk met potentiële klanten, gebaseerd op behoeften, jurisdictie en andere factoren.

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

What's your reaction?

Leave a comment