Dagelijkse crypto-update 3 – april

Onze top 6 voor vandaag

Over verzekeringen en cryptocurrency

Een unieke kijk op een van s’ werelds meest omvattende crypto verzekering projecten. In de afgelopen drie jaar heeft Coinbase de manier veranderd waarop enkele van ’s werelds grootste verzekeringsmaatschappijen denken over risico’s in de cryptocurrency space. In dit artikel deelt Chief Information Security Officer (CISO), Philip Martin, zijn inzichten over de toekomst van dit opkomende risico gebied voor verzekeringsmaatschappijen.

 

 

Lees meer >>

QuadrigaCX: $400,000 in assets teruggevonden, fallissement aanbevolen

Uit een rapport over QuadrigaCX, de exchange die $190 miljoen aan user funds is verloren is, blijkt dat de exchange $400,000 aan coins zou hebben teruggevonden. Het rapport is het vierde uit een reeks opgesteld door Ernst & Young, en stelt dat faillissement de beste uitweg is voor het bedrijf. CuadrigaCX was de grootste crypto exchange in Canada totdat de CEO overleed in februari, waardoor $190 miljoen in cryptocurrency verloren ging door wanbeheer van keys.

 

 

Lees meer >>

Crypto startup Celo heeft $30 miljoen in financiering opgehaald

Volgens een rapport in de Wall Street Journal heeft de crypto startup Celo, opgericht door A Protocol Inc., $30 miljoen aan nieuwe financiering opgehaald. Het bedrijf zamelde eerder $6.4 miljoen in. Celo is een open-source platform dat een cryptocurrencies probeert te verwezelijken, Celo Gold en de Celo Dollar, een stablecoin die vast zit aan de dollar. Deze zal worden ondersteund door een zekerheidsreserve in Celo Gold en andere assets.

 

 

Lees meer >>

VeChain COSMOPlat brengt transparantie naar de mode industrie

Het Chinese elektronica en huishoudelijke apparaten bedrijf Haier heeft een triumviraat samenwerking aangekondigd met blockchain bedrijf VeChain en de Noorse tech consulting firma DNV GL. De samenwerking werd aangekonidgd op 1 april op het “Global Release of the Achievements of COSMOPlat Industrial Internet Eco Brand Platform” evenement. De samenwerking werd gevormd om het VeChainThor blockchain protocol naar de kleding industrie te brengen en wordt gesteund door recente aandeelhouder DNV GL.

 

 

Lees meer >>

De SEC heeft zojuist de langverwachte Crypto Token reglementaire richtsnoeren bekend gemaakt

De Amerikaanse Securities aand Exchange Commission (SEC) heeft zojuist nieuwe reglementaire richtsnoeren voor token uitgevers bekend gemaakt. Deze nieuwe reglementering was meer dan een half jaar in de maak. Hierin staat dat het mogelijk is dat cryptocurrencies in de securities categorie worden ingedeeld.

 

 

Lees meer >>

Vandaag werd de INATBA gelanceerd

INATBA, wat staat voor International Association of Trusted Blockchain Applications, wordt vandaag gelanceerd. INATBA brengt de industrie samen, startups en SMEs, beleidsmakers, internationale organisaties, regulatoren, om blockchain en Distributed Ledger Technologie (DLT) te ondersteunen in de groei naar de mainstream. De officiële lancering vond vandaag plaats in Brussel. INATBA wilt een framework creëren dat publieke en private sector collaboratie promoot en integriteit en transparantie van systemen verzekerd.

 

 

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment