Dagelijkse crypto-update 30 – april

Onze top 5 voor vandaag

Gerucht: Bitfinex overdenkt token fundraise

Het gerucht gaat dat de crypto-exchange Bitfinex nadenkt over een gigantische “exchange offering”. De exchange zou van plan zijn $1 miljard aan Tether te willen ophalen in een zogenaamde initial exchange offering. Dit gerucht werd gestart door crypto entrepeneur Dovey Wan, dit was ook de persoon die vorige maand als eerste het nieuws de wereld instuurde dat Bithumb was gehackt. Wan heeft gezegd dat ze dit heeft gehoord van enkele Bitfinex aandeelhouders. De New York Attorney General klaagde Bitfinex aan voor fraude met Tether coins afgelopen vrijdag.

Lees meer >>

Galaxy Digital Holding Ltd. draaide $272.7 miljoen verlies in 2018

Galaxy Digital Holding Ltd., een beleggingsonderneming van miljardair Michael Novogratz, verloor $272.7 miljoen in het eerste jaar door de dalende crypto-prijzen. Volgens Novogratz zouden deze verliezen geen probleem moeten zijn, het bedrijf zou een opmerkelijke toename in activiteit hebben gezien de afgelopen maanden.

Lees meer >>

Elon Musk shillt Ethereum, prijs gaat van rood naar groen

Elon Musk bemoeit zich met crypto Twitter, in een “one-word tweet” lokte hij de volledige cryptocurrency community naar zijn thread. De Tesla CEO tweette “Ethereum”, de prijs van Ethereum steeg onmiddellijk, maar dit was slechts van korte duur. Vitalik reageerde met een uitnodiging naar de Devcon. Hierop reageerde Musk dat hij moest stoppen gratis ETH weg te geven.

Lees meer >>

NYSE eigenaar koopt Crypto Custodian om Bitcoin aan te bieden

De Intercontinental Exchange (ICE), die de New York Stock Exchange in handen hebben, trok de aandacht in augustus met plannen om de crypto-wereld in te duiken met Bitcoin. Die ambities echter werden afgeremd door wettelijke vertragingen. Als reactie hierop kwam ICE maandag naar buiten met enkele maatregelen om de procedure te versnellen. ICE heeft met name de crypto custodian service Digital Asset Custody Company aangeschaft en geregeld dat Bakkt geregistreerd werd in de staat New York.

Lees meer >>

Quebec houdt elektriciteitskosten laag voor crypto-miners

Elektriciteitsprijzen zullen laag blijven voor geselecteerde crypto-miners in Quebec. Er werd een nieuwe set regelgevingen bekend gemaakt door de energieregulator van de Canadese provincie. Bedrijven kunnen zich aanmelden voor verlaagde elektriciteitsprijzen en zullen dan worden beoordeeld op een aantal criteria, waaronder het aantal jobs dat het bedrijf voorziet en geplande investeringen in warmteterugwinning.

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment