Dagelijkse crypto-update 31 januari

De rally die gisteren geleid werd door de sterke stijging van de Ripple-prijs, raakte snel uit de toon. De meerderheid van de grote cryptocurrencies slaagde er niet in om een zinvolle vooruitgang te boeken, en de neerwaartse druk bleef te sterk in dit segment. XRP piekte even boven het $0.33 niveau, maar slaagde er niet in om zijn bullish momentum te behouden, en is vandaag samen met de globale markt, beduidend goedkoper geworden.

Zowel Bitcoin als Ethereum blijven ondanks de rallypogingen op short-term onder hun respectievelijke weerstandsniveaus. Door de negatieve technische situatie voor het long-term perspectief, blijft ons trendmodel voor de meeste topcoins op beide tijdframes verkoopsignalen geven. Met dat in het achterhoofd ziet het ernaar uit dat de test van de dieptepunten in de bearmarkt de komende weken zal aanhouden en dat investeerders defensief zullen blijven ten opzichte van het marktsegment.

Onze top 6 voor vandaag

Binance accepteerdt sinds vandaag debit- en kredietkaart betalingen

Cryptocurrency exchange Binance accepteerd sinds vandaag betalingen via debit- en kredietkaarten, dit om adoptie en toegankelijkheid voor de mainstream te bevorderen. Klanten kunnen er nu met
Visa en MasterCard BTC, ETH, LTC en XRP aankopen, deze worden dan gestort binnen de 30 minuten.

Lees meer >>

Genesis heeft al meer dan $1 miljard aan leningen verstrekt tijdens de bear market

Genesis Global Trading, een markt makende handelsonderneming in New York, heeft woensdag bekend gemaakt dat ze al meer dan $500 miljoen aan leningen hebben verstrekt in het vierde kwartaal van 2018, dat betekend dat ze al meer dan $1 miljard aan leningen hebben verstrekt de afgelopen 10 maanden. Wat heel wat is in een bear market.

Lees meer >>

Crypto Hedgefondsen lijken meer en meer op durfkapitaal

Terwijl de cryptocurrency prijzen zakken beginnen cryptocurrency hedgefondsen meer en meer op durfkapitaal te lijken. Bijvoorbeeld Polychain Capital, een bedrijf dat $1 miljard aan ‘aandelen’ had gekocht net voor de crash van 2018, heeft net een fonds van $175 miljoen bijeen gekregen, dit fonds wordt voor de komende 7 jaar vastgezet. Een ander voorbeeld is Arca Funds, dit bedrijf is aan het overwegen om aandelen aan te kopen in falende crypto projecten.

Lees meer >>

Russische voorzitter dringt in parlement aan om nieuwe cryptocurrency wet niet langer uit te stellen

De voorzitter van het hoogste huis van het Russische parlement heeft aangedrongen om haast te maken met enkele nieuwe economische wetten, waaronder een concept voor crypto regulatie. Valentina Matvienko, het hoofd van de Federation Council sinds 2011, heeft enkele officiele instituties aangesproken om te onderzoeken waarom deze regulaties zo lang op zich laten wachten. Ook heeft ze gezegd dat deze wetsvoorstellen eventueel herschreven zouden moeten worden.

Lees meer >>

Startup Glyph gaat samenwerking aan met drie crypto ondernemingen

Gedecentraliseerde identiteits startup Glyph heeft voor het eerst sinds de aanvang van het bedrijf drie nieuwe samenwerkingen aangekondigd met cryptocurrency ondernemingen.De betrokken bedrijven zijn Polymath, Swarm en Dealbox – drie websites ontworpen voor het beheer van cryptocurrencies. Glyph zou ID verificatie op deze platforms vergemakkelijken, specifiek de verificatie van geaccrediteerde beleggers.

Lees meer >>

Nasdaq werkt nu samen met 7 cryptocurrency exchanges voor beveiligingstechnologie

Cryptocurrency exchanges die gebruik willen maken van de gepatenteerde toezichts technologie hebben meer nodig dan enkel geld. De technologie scant op fraudulente transactie patronen. Een team van ongeveer twintig mensen moet beslissen of de bedrijven die gebruik willen maken van de technologie moreel en technisch bekwaam genoeg zijn om er gebruik van te maken. Bedrijven die de test doorstaan (en het kunnen betalen) krijgen toegang tot dit krachtig staaltje surveillance tech.

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u gewoon een andere mening? Laat het ons dan zeker weten! Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. Deze groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment