Dagelijkse crypto-update 6 – februari

Onze top 6 voor vandaag

De Gemini Exchange van de Winklevoss tweeling sluit accounts voor het afhalen van stablecoins

Twee trading desks zeggen dat hun accounts bij Gemini abrupt zijn stopgezet nadat ze GUSD, de stablecoin van het bedrijf, probeerden af te halen. De Mcap van GUSD zou op dit moment $3 miljard waard zijn. De trading desks blijven voorlopig anoniem om reputatieschade te vermijden.

Lees meer >>

LedgerX laat marktanalysten gokken op de Bitcoin block reward halving van 2020

Volgend jaar zal de block reward voor Bitcoin worden gehalveerd. Binnenkort zal het bedrijf LedgerX marktanalysten de mogelijkheid bieden om te gokken wanneer dit precies zal gebeuren. De “halving” zal plaats vinden tegen eind mei 2020 maar het precieze moment van de “halving” is afhankelijk van het aantal blocks per uur en het geluk van miners. De precieze tijd is dus niet geweten.

 

Lees meer >>

Blockchainkredietverstrekker Dharma heft $7 miljoen

De kredietverstrekker Dharma Labs uit San Fransisco heeft $7 miljoen gehoffen van investeerders zoals Coinbase en andere grote spelers. Dit heeft Coinbase bevestigd in een publicatie van Cointelegraph op 5 februari. Volgens The Block Crypto wil Dharma Labs het geld gebruiken voor een nieuw product. Het gaat over een platform dat onmiddelijke marge-leningen zou mogelijk maken voor investeerders.

Lees meer >>

Nog twee mannen aangeklaagd voor fraude en afpersing in SIM-Swapping onderzoek

De politie in de VS heeft nóg twee mannen aangeklaagd voor SIM-swapping scams, de twee mannen zijn Ahmad Wegaafe Hared en Gene Ditman. Ze worden aangeklaagd voor fraude, afpersing en identiteitsdiefstal. De twee zijn ondertussen vrijgelaten in afwachting van twee rechtzaken op 6 en 19 februari. SIM-swapping is een slimme truc om o.a. 2FA authenticatie te omzeilen, dieven overtuigen mobiele netwerkproviders dat ze de eigenaar zijn van een bepaalde SIM-kaart en gebruiken deze dan om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld 2FA apps.

Lees meer >>

Waarom datawetenschappers bij Google geïnteresseerd zijn in Ethereum Classic

Het big-data analytics platform van Google, BigQuery, heeft recentelijk ondersteuning toegevoegd voor Ethereum Classic Blockchain zoekopdrachten en enkele andere cryptocurrency netwerken. Dit zou het gemakkelijker maken voor technologen om de blockchain te scannen op specifieke data.

Lees meer >>

Zcash onthult kwetsbaarheid die ‘oneindige vervalsing’ van cryptovaluta’s mogelijk had kunnen maken.

De ontwikkelaars achter de privacy-minded Zcash cryptocurrency hebben onlangs een zeer gevaarlijke kwetsbaarheid ontdekt en gepatcht die een aanvaller in staat had kunnen stellen een oneindig aantal Zcash (ZEC) te creëren.

Ja, oneindig….. als een oneindige bron van geld.

Zcash, gelanceerd in oktober 2016, is een privacy georiënteerde cryptocurrency die beweert anoniemer te zijn dan Bitcoin, omdat de afzender, ontvanger en waarde van transacties verborgen blijft

 

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u gewoon een andere mening? Laat het ons dan zeker weten! Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. Deze groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment