Dagelijkse crypto-update 8 – april

Onze top 6 voor vandaag

Binance CEO onthult Bitcoin en Crypto Trading Frenzy. BTC, Ethereum, XRP en Litecoin voorspelling

De CEO van Binance zegt dat cryptohandelaren terug zijn, en in grotere aantallen dan ooit. In een nieuw interview met CNBC’s Crypto Trader zegt Changpeng Zhao dat het aantal orders dat op de toonaangevende cryptobeurs wordt geplaatst nu op een recordhoogte is.

Lees meer >>

Google It: Bitcoin-zoekopdrachten hoogste sinds november op Google

Het aantal Bitcoin-zoekopdrachten op ’s werelds grootste zoekmachine is deze week samen met de prijs gestegen, waarbij de site het hoogste aantal in 6 maanden heeft opgenomen. De Bitcoinprijs is niet het enige wat deze week een piek lijkt te vertonen, want uit gegevens van Google’s trendanalyses blijkt dat Bitcoin op dit moment het meest bekeken is sinds november 2018.

Lees meer >>

Wall Street handelt in Bitcoin Futures als nooit tevoren

Op 4 april, twee dagen na de stijging van Bitcoin tot 5.000 dollar, kondigde de Chicago Mercantile Exchange (CME) aan dat er een record was gebroken. Dat record was Bitcoin futures trading volume. In een Tweet zei de CME dat er 112.700 Bitcoin was verhandeld, gelijk aan 563 miljoen dollar. Dat is een enorm bedrag en het kwam dicht in de buurt van het gecombineerde volume van de top tien beurzen, dat 685 miljoen dollar bedroeg.

Hoewel de crypto-gemeenschap berucht is om de spot te drijven met de futures zijn er eigenlijk een paar belangrijke voordelen die het financiële instrument biedt.

Lees meer >>

De adoptie van cryptovaluta neemt toe in Oost-Europa

De adoptie van cryptocvaluta is al geruime tijd in opmars. De sector heeft bewezen flexibel en vol potentieel te zijn. Daarom wordt crypto geïntegreerd in veel instellingen en bedrijven. De laatste tijd hebben de landen in Oost- en Midden-Europa veel zin in deze sector. Dit heeft geleid tot een toename van het gebruik van crypto. Kroatië en Slovenië hebben de meest opmerkelijke vooruitgang geboekt op dit gebied. Veel winkels gebruiken nu crypto als betaalmogelijkheid en bieden ook ondersteuning voor veel cryptovaluta’s.

Lees meer >>

Bitcoin kopen is nu zeer gemakkelijk voor de Australiërs

Ongeveer 1.300 winkels in Australië bieden nu Australiërs aan om bitcoins te kopen met cash. Dit werd mogelijk gemaakt doordat Binance de taak overnam en het project tot uitvoering bracht. Het platform stelt Australiërs in staat om zich in te kopen in de cryptomarkt via een enorm aantal winkels dat verspreid is over Australië. Het platform is door Binance zelf “easy way to buy bitcoins” genoemd. Het platform vraagt een 5% cash-to-bitcoin fee en zal ook andere cryptocurrencies introduceren. Voor nu, Binance Lite Australia biedt diensten aan van Australische dollars (AUD) tot bitcoins (BTC), Binance is van plan zich ook uit te breiden naar andere fiat valuta’s omdat het ook van plan is om zich te verspreiden naar andere cryptocvaluta’s.

Lees meer >>

Trader sluit $34 miljoen Bitcoin short positie

Meer dan 20% van de short posities gesloten op Bitfinex vanmorgen, waardoor traders verward achterblijven over welke richting Bitcoin vervolgens zal gaan.

De hoeveelheid Bitcoin short posities op de crypto-exchange Bitfinex is vanochtend met 20% gedaald.

Er werd bijna 23.000 Bitcoin ’s nachts in short posities gehouden, maar dit aantal is vanochtend drastisch afgenomen na de sluiting van een short order van 6.500 Bitcoins.

Gewoonlijk zou een beweging van deze omvang de Bitcoinprijs naar de positieve kant verplaatsen, maar de standvastige houding van de cryptocvaluta is onder het weerstandsniveau van $5.350 dollar gebleven.

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment