Dagelijkse crypto-update 8 – februari

Onze top 6 voor vandaag

Volgens een investor update is het TON project van Telegram voor 90% afgewerkt

Telegram, een van de meest prominente en geheime projecten in de cyrptocurrency space hebben recentelijk een nieuwe update vrijgegeven rond de vooruitgang van het Telegram Open Network (TON).De bouw van het TON netwerk is nu 90% voltooid, in september 2018 was dit 70%. Dat percentage is natuurlijk arbitrair maar geeft wel een idee van hoe de ontwikkelaars bij Telegram er tegenaan kijken.
De lancering van het testnet is verlaat tot Maart 2019 in plaats van januari 2019.

Lees meer >>

Meer dan 5.5 miljard USDC overgemaakt on-Chain

Vanaf januari 31 2019 hebben er al meer dan 5.5 miljard USD Coin (USDC) token overschrijvingen plaats gevonden, dit maakte Centre consortium bekend op 6 februari. Centre consotrium is gesticht door de financiële onderneming Circle en de crypto exchange Coinbase. USDC is een crypto currency die gesteund wordt door de dollar. De munt werd vorig jaar oktober door Coinbase en Circle in het leven geroepen. In totaal zouden er vanaf eind januari 2019 meer daan 86000 transacties hebben plaats gevonden sinds de lancering van de munt in oktober.

Lees meer >>

#1 Beurs in Zwitserland, SIX, wil blockchain platform uitbrengen

SIX, de top stock exchange in het crypto-vaardige Zwitserland heeft plannen bekend gemaakt om een nieuw blockchain platform te creëren om handel te versnellen. Het platform zou later dit jaar actief moeten zijn. Romeo Lacher, een voorzitter bij SIX heeft gezegd dat de dat de Six Digital Exchange (SDX) naast de bestaande SIX stock exchange zal werken. Er is nog veel werk aan de winkel maar eens het platform af is zal het handelen sterk vergemakkelijken en versnellen.

Lees meer >>

Amazon klanten niet geinteresseerd in een Amazon Bitcoin Exchange

Uit een recente enquête is gebleken dat slechts 13% van Amazon klanten cryptocurrencies zouden willen kopen via een Amazon crypto exchange. Dat is ongeveer even veel als het aantal mensen dat er voorgeschreven medicijnen zou willen aanschaffen.

Lees meer >>

Wat zijn trading bots en waar zijn ze nuttig voor?

In tegenstelling tot de beurs slaapt de crypto markt niet. Dit brengt veel stress met zich mee voor investeerders, regelmatig worden crypto investeerders s’ochtends begroet met fijne of minder fijne verassingen bij het checken van hun portfolio.

Bots kunnen hierbij helpen, ze slapen nooit en kunnen constant tot in detail de markt in de gaten houden en direct ingrijpen moest het nodig zijn.

In dit stuk kan u lezen wat trading bots precies zijn, hoe je er een in je bezit kan krijgen, of ze te vertrouwen zijn en hoe je ze het beste in zet.

 

 

Lees meer >>

Monero: Ricardo Spagni geeft zijn mening over privacy en geld

Ricardo Spagni, projectleider van Monero, heeft zijn mening uitgesproken over investeren in de privacy munt. Hij zegt dat monero waarschijnlijk niet geschikt is voor investering, het is ontworpen als betaalmiddel, specifiek een betaalmiddel gericht op het behoud van privacy. De munt dient dus om gebruikt te worden, niet om “hodl’d” te worden als opslag van waarde of investering.

Lees meer >>

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u gewoon een andere mening? Laat het ons dan zeker weten! Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. Deze groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment