De 10 punten van onze crypto researchers

enkele belangrijke punten die je in acht moeten nemen om de slaagkansen bij het traden / investeren te vergroten. Alles begint met een plan voor elk scenario, je eigen onderzoek doen en trouw blijven aan je plan. Hier zijn enkele belangrijke punten

1. Cryptocurrency

 • Het idee van sterke Fundamentals zijn iets dat mensen meestal vergeten. Als je een pure daytrader bent, kan dit best ok zijn, maar als je op middellange of lange termijn investeert, zijn fundamentals behoorlijk relevant. Ze maken je zelfverzekerd over het project. Elk project zal enkele slechte momenten doorkruisen, meestal de beste momenten om te kopen. Maar de enige manier om voldoende vertrouwen te hebben in een project is kopen wanneer een project een slechte periode ondergaat, en om vertrouwen op het potentieel van het team en hun idee. Voor de lange termijn zullen de meeste crypto-projecten bovendien volledig uit de game zijn omdat ze geen waarde toevoegen. We hebben een symbolische koorts, maar de waarheid is dat niet elk bedrijf blockchain of tokens nodig heeft. Dus als u erover nadenkt om in een langetermijninvestering te gaan, moet u er zeker van zijn dat de projecten een innovatief idee te bieden heeft met echte schaalbaarheidskansen of op zijn minst waarde kan toevoegen aan een reeks succesvolle gebieden.

‼ Dus om dit soort gokscenario’s te voorkomen, zal een degelijk onderzoek je helpen om  zelfverzekerd , om te leren en te begrijpen waar je je geld insteekt .‼

2. Team

 • Het team zal op lange termijn een sleutelrol spelen. Een project met ambitieuze schaalvergroting en gerichtheid op het reguliere publiek moet een aantal gebieden bestrijken. Een paar ontwikkelaars is niet meer genoeg, niet in dit stadium. Het team moet een marketing hoofd, juridisch gebied hebben … enz. Dit is niet meer een hobby voor techneuten. Ervaring wordt altijd gewaardeerd maar is niet verplicht. Zolang Blockchain een niche is voor jonge ondernemers die niet oud genoeg zijn om een brede ervaring te hebben, zijn er andere vaardigheden om naar te kijken die  waarde weten te creëren.

 

3. Houding

 • Deze is gerelateerd aan het team, maar deze keer niet over hun ervaring, maar over de houding die ze tonen in hun product en begrip van hun context. Sommige teams ontwikkelen hun munt als een hobby, maar ze zijn niet geïnteresseerd in het opbouwen van een netwerk om hun bedrijf te machtigen bijvoorbeeld. Dus voor mij is het echt belangrijk hoe de

houding van het team is.

 • Veeleisend en betrokken zijn bij hun doelen, doelen en een stappenplan van het huidige blockchain-scenario begrijpen. Een plant kan niet groeien als hij niet op het juiste stuk grond is. Het begrijpen van de context helpt elk project om hun product te verbeteren. Reageren op de feedback van gebruikers en investeerders. Openstaan voor veranderingen en verbeteringen. Weten dat hun potentiële concurrenten hun strategieën begrijpen en een meerwaarde bieden en anticiperen op bewegingen.

 

4. Roadmap

 • Het hebben van een roadmap is tegenwoordig een basispilaar, maar is niet voldoende om een heleboel ideeën te bieden. Een goede roadmap moet worden getimed en is gedetailleerd. Beter nog, met een bijgewerkt overzicht van de ontwikkeling voor elke fase. De roadmap moet ook realistisch zijn, niet de moeite waard om utopieën te bieden die je niet zult kunnen waarmaken. Onrealistische roadmaps krijgen altijd een rode vlag. Ik probeer altijd om correlaties te vinden tussen het potentieel van het team, de timing en de doelen van de roadmap om te bepalen of de intentie overeenkomt met de realiteit. Het is ook belangrijk om te bepalen of de inhoud van de roadmap een echte waarde toevoegt. Er zijn veel projecten met enorme routekaarten, vol met doelen, getimed en gedetailleerd, maar als je dieper op ingaat, zul je zien dat de meeste punten kleine updates zijn zonder relevantie voor het project.

 

5. Communicatie

 • De meeste projecten moeten de ontwikkeling van vloeiende en transparante communicatiekanalen verbeteren. Zowel voor de gebruikers als voor de investeerders. Dus wanneer ik op zoek ben naar projecten/bedrijven om in te investeren kijk ik altijd naar deze kanalen (indien beschikbaar) en kijk ik hoe ze deze gebruiken. Slack of Telegram zijn communicatiemiddelen, maar ze genereren elk uur veel info en niet iedereen heeft de tijd om alles bij te houden of door duizenden berichten te bladeren. Dus voor mij is het een toegevoegde waarde om een goede blog te hebben waar regelmatig updates worden geplaatst met belangrijk nieuws, partnerschappen, enz. Op dezelfde manier is de inhoud niet wat er alleen toe doet, de vorm is ook cruciaal

 

6. Hoe ze communiceren

 • de houding die ze hebben in sociale netwerken of communicatiekanalen. Het is niet altijd gemakkelijk om met klanten of boze beleggers om te gaan, dus de manier waarop ze met dit soort situaties omgaan, zal een verschil maken in hun professionaliteit.

7. Support :

 • Voor mij is het ook belangrijk om te zien hoe de gemeenschap het project ondersteunt of niet. Het is waar dat je blindelings geen stemmen kunt volgen. Maar een sterke ondersteuning door de gemeenschap betekent meer netwerken in termen van het verspreiden van nieuws, updates, meer kansen om nieuwe doelen te bereiken, investeerders … enz.

 

8. Crypto-communities

 • zijn behoorlijk actief en betrokken bij de projecten die ze ondersteunen. Het is dus altijd een toegevoegde waarde om een sterke community achter de rug te hebben, feedback te geven en het project te helpen ontwikkelen. Als de gemeenschap het project daarentegen niet ondersteunt, kan dit ertoe leiden dat nieuwe investeerders twijfelen om in te stappen. Merk op dat  het niet alleen over Twitter gaat, maar ook over privé-investeerders die openlijk positie innemen tegen of voor een project. Het hebben van een groot aantal mensen die betrokken zijn bij de sociale ontwikkeling van een project is een groot voordeel.

 

9. Prijs en levering

 • Deze twee indicatoren kunnen een beetje subjectief zijn, omdat de echte waarde van iets is wat de beleggers bereid zijn te betalen. Maar we kunnen het vergelijken met andere munten met een vergelijkbaar aanbod om een idee te hebben over wat prijzen zinvol kunnen maken. Ook vergelijken met marktkapitalisatie geeft ons een hint over de groeikansen van het project. Probeer in deze munten te komen wanneer de prijs (volgens de grafiek) zich in de accumulatiefase bevindt en de koopsteun kracht toont. Soms riskeer je nieuwe munten te kopen die in prijsvorming zijn, maar ze zijn nogal riskant. Wanneer u een groot spoor van de prijs in de grafiek ziet, heeft u meer hulpmiddelen om de zetten te analyseren en te anticiperen. Dus persoonlijk voel ik me meer op mijn gemak bij dit scenario.

 

10. Hoe te kopen

 • Bij het kopen van cryptocurrencies met een laag volume is de  sleutel om geduldig te zijn en vast te houden aan uw plan. Het eerste is om te voorkomen dat marktaankopen zoveel mogelijk worden gedaan, maar om biedingen in te stellen. Als u een grote stack beheert, dan is het aan te raden om die inkooporders in het orderboek te verspreiden in plaats van deze in één groot order te plaatsen, waardoor een muur wordt gegenereerd. Bij het kopen (en verkopen) is het altijd belangrijk om gedeeltes te verhandelen om het risico en de blootstelling goed te beheren. Dus wat ik aanbeveel is om een koopgebied in de grafiek in te stellen en daar kooporders in te stellen. Heb vertrouwen in je koopzone en respecteer het, als de munt omhoog gaat, laat hem dan gaan en wacht op de volgende kans. Maar achtervolg de prijs nooit als deze niet in uw koopzone zit. Als traders / investeerders moeten we ons kapitaal beschermen en het risico / de beloning van elke beweging optimaliseren. Soms heb je tijd om je tas volledig te vullen en soms zal de prijs pompen met minder accumulatie … maar je zult vroeg of laat nieuwe mogelijkheden vinden.

 

Je Crypto expert Trade.be

 

What's your reaction?

Leave a comment