De 5 beste crypto trading bots voor 2019!

Bent u op zoek om uw crypto game naar het volgende niveau te brengen in 2019? Zo ja, dan zijn hier vijf trading bots die je kan bekijken. Als u het maximale uit uw investeringen wilt halen en ervoor wilt zorgen dat u niets kritisch mist terwijl u uw rug draait, dan zal elk van deze bots uw investering waardig zijn.

Nieuwelingen die de cryptomarkt betreden worden vergeven dat ze zich overweldigd voelen – er valt veel te leren! Als u begint, betekent dit ook dat u een crypto trading bot kan nodig hebben die zowel geschikt is voor beginners als voor professionele beleggers.

Gunbot

Gunbot wordt door velen beschouwd als één van de meest geavanceerde trading bots die er op de markt is en staat bekend om zijn goede reputatie met een reeks van functionaliteiten om in te stellen en strategieën om uit te voeren. Het werkt met alle grote crypto exchanges – GDAX, Poloniex, Bittrex en meer – en er worden regelmatige meer exchanges toegevoegd.

Gunbot onderscheidt zich door zijn enthousiaste en hechte gebruikerscommunity. Het is geschikt voor geavanceerde crypto traders met een reeks van strategische upgrade pakketten, variërend in prijs die maximaal tot 0,15 BTC kan gaan. Een ander pluspunt van de toegewijde fanbase zijn de regelmatige updates van de app, die worden voorzien zonder extra betaling, afgezien van de oorspronkelijke prijs voor de bot, plus eventuele optionele upgrade pakketten die u besluit aan te schaffen.

Haasbot

Haasbot is één van de meer gebruikersgerichte trading bots hier. Sinds het debuut in januari 2014 hebben de developers op een betrouwbare manier nieuwe functies geïntroduceerd die ze hebben verfijnd door de inbreng van hun gebruikers. Naast regelmatige updates onderhouden de ontwikkelaars ook een Haasbot Wiki om de meest dringende gebruikersvragen te beantwoorden.

Al die inspanningen hebben geresulteerd in een veelzijdige toolkit voor crypto traders. In feite is Haasbot niet één bot, maar meerdere.

Sommige zijn experimenteler dan andere, maar bieden allemaal iets unieks, inclusief:

  • E-mail bot: Deze bot is geïntegreerd met e-mailplatforms om vooraf gedefinieerde acties uit te voeren op basis van waarschuwingen die de gebruiker heeft ontvangen.
  • Trade Bot (ook wel Haasbot 3.0 genoemd): Haasbot’s derde generatie biedt tools voor het ontwikkelen van zowel eenvoudige als complexe strategieën, inclusief triggers op basis van verzekeringen, safeties en indicatoren naar keuze.

Het enorme aanbod van Haasbot heeft een behoorlijk hoog prijskaartje ten opzichte van zijn concurrenten. De gebruikers kunnen de duur van de abonnementsperiode kiezen – drie, zes of twaalf maanden – waarbij de premiumpakketten op 0,32 BTC komen voor een jaar.

CryptoTrader

CryptoTrader is een andere bot die met een maandelijkse betaling werkt, maar het is zeker de moeite waard voor degene die van plan zijn om serieus een bot te gebruiken. Met vijf abonnementsniveaus, variërend in prijs tot 0.0512 BTC per maand, zal het waarschijnlijk de meeste traders kunnen bekoren. Alleen het hoogste niveau bevat alle volgende functies, maar elke niveau bevat wel een aantal combinaties van deze functionaliteiten:

  • Ondersteuning voor elke grote erkende crypto exchange.
  • Directe sms- en e-mailwaarschuwingen voor trades.
  • Een volledige marktplaats voor strategieën waar gebruikers strategieën kunnen kopen en verkopen om hun portfolio’s te perfectioneren.

De CryptoTrader bot is ook cloud-gebaseerd, wat betekent dat er geen software geïnstalleerd moet worden of dat er geen servers gehuurd hoeven te worden. Onervaren traders hebben de mogelijkheid om backtesting uit te voeren met behulp van vrijwel alle cryptocurrency exchanges, alvorens ze hun trades in een live setting uitvoeren.

CryptoHopper

Net als bij de andere bots op deze lijst, staat de aantrekkingskracht van Cryptohopper voornamelijk in het teken van de belofte om trades uit te voeren terwijl u slaapt en mogelijk 24 uur per dag, op basis van criteria die u zelf bepaalt.

Cryptohopper dankt zijn naam waarschijnlijk aan één van de meest opvallende kenmerken: de mogelijkheid om – zonder enige software-installatie – tussen platformen te “hoppen” door gewoon in te loggen. Het is niet nodig om uw PC aan te laten staan en actief te zijn met een cloud-based trading bot. Bovendien kunt u uw botconfiguraties vanaf elke locatie wijzigen en onmiddellijk laten uitvoeren.

De meest indrukwekkende functie is misschien wel de doordachte toevoeging van Mirror Trading, waarmee een Cryptohopper de signalen en de strategie-exchanges simuleert. Cryptohopper gebruikers kunnen zich eenvoudigweg abonneren op feeds van professionele analisten die voortdurend op zoek zijn naar stijgende coins en veelbelovende investeringsmogelijkheden. Het is geen nieuw concept, maar Cryptohopper beweert de eerste te zijn die het proces automatiseert.

U kunt dit platform zeven dagen zonder kosten proberen, maar daarna moet u kiezen voor een abonnementsmodel, met een prijs tot $99 per maand voor de Pro-versie.

Coinbot.club

Als u op zoek bent naar een crypto investerings-community die gebouwd is op een open-source model voor deze bots, dan kan CoinBot.club een goede optie zijn. De pitch is eenvoudig en simpel : U treedt toe tot de club, maakt verbinding met de API van de club, selecteert uw algoritmes en het aantal trades en koopt credits voor uw account. Van daaruit voert de bot transacties uit volgens uw algoritme-instellingen totdat uw credits op zijn.

CoinBoy.club heeft een aantal unieke functies, waaronder een “social analyzer” die automatisch naar informatie zoekt op basis van een door de gebruiker gedefinieerd woordenboek met begrippen. Er zijn bijvoorbeeld indicatoren over rebranding, hard forks en andere soorten disrupties of opmerkelijke gebeurtenissen.

De prijzen voor CoinBot.club variëren afhankelijk van hoe u het gebruikt. Als u uw bots in automatische modus gebruikt, worden de commissies automatisch afgetrokken op basis van de verrichte handelingen. De optionele Social Analyzer en Arbitrage modules zijn respectievelijk gebaseerd op abonnementen en transacties.

Conclusie

Het is duidelijk dat er op dit moment veel aan de hand is in de cryptowereld. Of traders nu bots implementeren of de markt verkennen op basis van intuïtie alleen, de voordelen van interactie met de cryptomarkt om transacties gemakkelijker te maken of te investeren op de long-term zijn niet te overzien.

Het krijgen van de best mogelijke trading ervaring vereist meer en meer het gebruik van bots. Als u een trader bent die op zoek is om te profiteren van dagelijkse prijsschommelingen en kortetermijnbewegingen, moeten algoritmes en automatisering deel uitmaken van uw toolkit. Voor long-term beleggers die inzetten op technologie en adoptie, zijn trading bots niet zo noodzakelijk.

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

 

 

What's your reaction?

Leave a comment