De beste app om je portfolio te beheren

Wil je weten welke app goed is om een mooie boekhouding van je crypto bij te houden? Dan hebben wij er wel eentje die zeer populair aan het worden is. Het is onwikkeld door belgische ontwikkelaars en we moeten zeggen de het een app is met veel kwaliteiten.

Delta-portfolio-app

Concept

Delta is een Bitcoin & cryptocurrency portfolio-tracker-app. Hiermee kunnen gebruikers crypto-coins prijzen, inclusief Bitcoin, Ethereum, Litecoin en alle altcoins. Op deze manier kunnen gebruikers de investeringen volgen om te zien hoe verschillende cryptocurrencies presteren.

De app bevat ook prijsgeschiedenissen voor de geselecteerde cryptocurrencies en marktgrafieken in verschillende lokale valuta’s. Er is ook een prijswaarschuwingsfunctie, zodat gebruikers snel kunnen reageren op marktbewegingen.

De Delta-app concurreert met verschillende verschillende apps. Sinds cryptocurrency onlangs is geëxplodeerd, proberen veel apps de schijf te pakken. De grootste competitie omvat Blockfolio en CoinTracking.

Functies

Delta heeft verschillende functies en sommige onderscheiden de app van de concurrentie, de lijst met functies omvat:
 • Een duidelijk overzicht van uw totale portefeuillesaldo, totale winst/verlies sinds u bent begonnen met beleggen of sinds de laatste 24 uur, dit betekent dat de gebruikers snel kunnen controleren hoe de investeringen presteren.
 • Huidige prijs, laatste trendgrafiek, gebruikersposities en winst/verlies voor elke coingebruik in de portfolio. Dit betekent dat elke afzonderlijke investering kan worden gecontroleerd.
 • Breedste bereik van coins die ook obscure altcoins bevatten.
 • Aangepaste coinfunctie waarmee gebruikers nieuwe ICO-coins kunnen toevoegen, zelfs direct nadat de ICO is geëindigd.
 • Marktanalyse via het scherm met coindetails, waarmee de gebruikers de nieuwste trendgrafiek kunnen analyseren en de hoogte- en dieptepunten en het totale volume in de gaten kunnen houden.
 • Functie om eenvoudig transacties toe te voegen door verschillende coins te selecteren in de vervolgkeuzelijst.
 • Bij het toevoegen van de transacties kunnen gebruikers aftrekken en toevoegen van posities, wat betekent dat gebruikers niet beide transacties hoeven in te voeren.
 • Crypto waarschuwt dat gebruikers meldingen ontvangen wanneer de prijs verandert, wat betekent dat gebruikers snel kunnen reageren op prijswijzigingen.

Functies die de ontwikkelaars van Delta nog gaan implementeren:

 • In connectie stellen van je bestaande wallets.
 • Analysis in functie van je samengestelde portfolio.
 • Een volledige nieuwe versie van onze ‘alerts‘.

Ze  willen zich profileren op de markt door te investeren in de bestaande en toekomstige ontwikelingen. De draagpeilers zullen UI, UX, design, transparantie, customer support & marktkennis zijn. Hierdoor treden ze uit de schaduw van blockfolio en andere concurrerende projecten.

Gebruik

Hoofdapp is beschikbaar op iOS en Android. Recent heeft Delta ook een beta-pc-versie geïntroduceerd waarmee gebruikers de mobiele versies kunnen koppelen aan de desktopversies. De app heeft ondertussen ondertussen 500.000 actieve gebruikers per maand, 250.000 per dag waarvan 10.000 abonnees.

Om een cryptocurrency toe te voegen bij de mobiele versie:
 1. om op de plusknop te drukken en vervolgens de cryptocurrency te selecteren.
 2. Vervolgens moet u de naam van de munt typen.
 3. Nadat je de munt hebt gevonden, selecteer je die..
 4. U kunt ook een aangepaste coin toevoegen die handig is bij het toevoegen van coins direct na ICO.
 5. Zodra dit is gebeurd, moet je de details over je investering selecteren en opnemen welke trade, handelspaar, koopprijs, hoeveel en wanneer gekocht enz.
 6. U kunt er ook voor kiezen om deduct from holdings , waardoor het gemakkelijker wordt om ervoor te zorgen dat de portfolio up-to-date blijft.
 7. Sommige van de recente updates bieden de gebruikers ook de mogelijkheid om trade’s aan te brengen.
 8. Accounts die het nog eenvoudiger maken om investeringen te volgen (11 exchanges worden momenteel ondersteund en omvatten Binance, Bittrex en Kucoin).

Enkele van de toekomstige functies zullen CSV-import en wallet-verbinding omvatten.

Om daadwerkelijk de voortgang van de investering te controleren:
 1. kies het uit de lijst van uw holdings.
 2. De informatie omvat de prijs, de prijsontwikkeling, hoeveel je hebt gewonnen of verloren, marktkapitalisatie, volume, aanbod en andere nuttige
informatie

Met de pc-app kun je de mobiele en desktop/laptop-apps koppelen zodat u de investeringen kunt volgen op welk apparaat u maar wilt. Eventuele wijzigingen op beide platformen moeten de update automatisch bijwerken.

Team

De Delta app valt onder het bedrijf Opus Labs dat gevestigd te Gent en het deed zijn start-up op 11 augustus 2017. Het product of beter gezegd de applicatie van Opus Labs werd gelanceerd op 4 oktober 2017 en het was meteen een succes bij de Crypto-community en ondertussen is de app wereldwijd gekend.

Samenstelling
 • Nicolas Van Hoorde – CEO & Co-Founder
 • Filip Minev – CTO & Co-Founder
 • Nicolas Van Eenaeme – CIO & Co-Founder
 • Maurus Cuelenaere – CIO & Co-Founder
 • Sven Lombaert – Developer
 • Wouter De Schuyter – Developer
 • Anthony Lelliott – Designer
 • Advait Hasabnis – Lead Customer Support
 • Jonny Taulen – Customer & Community Support
 • Lorenz Bogaert bestuurder & co-founder
 • Toon Coppens bestuurder & co-founder

 

Conclusie

Blockfolio is al een tijdje de meest populaire crypto-app, maar het lijkt erop dat het de kroon door Delta zou verliezen.

Delta biedt verschillende verbeteringen en functies ten opzichte van Blockfolio. Het lijkt ons ook betrouwbaarder te zijn (in het verleden ging de Blockfolio server down) en de app is ook sneller met het toevoegen van nieuwe cryptos en exchanges. Er zijn ook verschillende andere apps die proberen te concurreren, maar Delta lijkt een hoge servicekwaliteit te creëren die ongeëvenaard is voor de minder bekende concurrent.

Er is ook Delta PRO, waarmee meerdere porfolio’s, meer gesynchroniseerde apparaten en onbeperkte exchanges via API kunnen worden verbonden, maar normale gebruikers zouden dit niet echt nodig hebben, omdat alle nuttige functies gratis zijn.

En om af te sluiten kunnen we ook bevestigen dat dit succesvol project een Webby Award gewonnen heeft voor de “Best Mobile UI 2018”.

 

What's your reaction?

Leave a comment